Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел)
Без никакви проблеми - Апоел Тел Авив ще бъдат превзети , чакаме другия жребий
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
- Контакти:
razbiratel написа:От този мач можем само да спечелим!Всички ни подценяват но имаме своите шансове!И да паднем няма да е срамно както повечето евроидиоти в последните години !!!А специално Левскарите да не бързат да злорадстват защото сме се нагледали на резили"за съжаление Български" в последните години
Заради мнения като твоето се чудя дали да подкрепям други БГ отбори освен моя ...... и все пак индивиди като теб не могат да ме накарат да не се радвам на победа на БГ отбор над друг , така че успех , макар и "ти" да не го заслужаваш ..... не знам кой е евроидиот , може би говориш за единствения отбор стигнал до групите на ШЛ ( или пък единствения отбор стигнал четвъртфинал в последните не 10 ами 20 години .........) . Както и да е много внимание ти обърнах като че ли !
Относно Апоел , бяха сила преди 1 година .... тогава си бяха първи , без никаква конкуренция , сега са на цели 22 точки за Макаби Тел Авив .... следователно има голям спад в играта им и мисля ,че е постижима цел победата ..... Там мача ви ще е труден , нормално - винаги играят силно вътре . В Стара Загора можете да победите , но в Израел нямате шанс за победа , и хикса ще е нещо!
PFK_Levski написа:razbiratel написа:От този мач можем само да спечелим!Всички ни подценяват но имаме своите шансове!И да паднем няма да е срамно както повечето евроидиоти в последните години !!!А специално Левскарите да не бързат да злорадстват защото сме се нагледали на резили"за съжаление Български" в последните години
Заради мнения като твоето се чудя дали да подкрепям други БГ отбори освен моя ...... и все пак индивиди като теб не могат да ме накарат да не се радвам на победа на БГ отбор над друг , така че успех , макар и "ти" да не го заслужаваш ..... не знам кой е евроидиот , може би говориш за единствения отбор стигнал до групите на ШЛ ( или пък единствения отбор стигнал четвъртфинал в последните не 10 ами 20 години .........) . Както и да е много внимание ти обърнах като че ли !
Относно Апоел , бяха сила преди 1 година .... тогава си бяха първи , без никаква конкуренция , сега са на цели 22 точки за Макаби Тел Авив .... следователно има голям спад в играта им и мисля ,че е постижима цел победата ..... Там мача ви ще е труден , нормално - винаги играят силно вътре . В Стара Загора можете да победите , но в Израел нямате шанс за победа , и хикса ще е нещо!
Човека се е почувствал провокиран от няколкото форумисти с левскарски никове още от отварянето на темата. То не им обръщаш внимание ама какъвто и да си в даден момент ти писва. За резилите в ЕКТ последните години не е уточнявал вашия отбор, но явно левскарите се припознавате

Българите в такива моменти трябва да загърбваме клубните си пристрастия и да се държим заедно. Защото и Берое, и Левски, и Лудогорец излизат на първо място да защитават трибагреника и точковия актив на първенството ни, а след това да трупат дивиденти за клубната си каса (последните години е по-скоро пожелателно).
Евреите в момента били във финансова криза, ако се вярва на това, което стига до нас. Така че, имаме си шансовете.
Вече не знам за кой път го пиша-Успех на всички български участници в ЕКТ!
Първо успех на всички Бг отбори, че излагациите в последните години ни идват в повече. За съжаление футбола ни е на такова дередже, че трудно можем да се определяме като фаворити срещу някой. Относно жребия на моя любим отбор, считам че можеше и да е по-добър, но какъвто е такъв. Мисля, че си имаме своите шансове срещу Апоел и дори считам, че можем да им вземем 2 победи. Времето ще покаже дали това не са само празни надежди, но според мен в момента имаме най-добрия отбор на Берое за последните поне 20 години и вярвам, че те ще го покажат още на 10-и юли а и след това.
Не знам, но просто нямам търпение да дойде 18.07, а до тогава има доста време за съжаление.
И все пак едно по едно, първо мач за Суперкупата и тогава ще мислим за Апоел.

Който го е страх от мечки да не ходи в гората.Нямаме какво да губим в мачовете с Апоел въпреки че всички ни отписват така както ни бяха отписали и срещу Славия и Левски за купата.Излизаме,играем пък каквото стане.Хубчев,Липенски и отбора си знаят работата и съм сигурен че няма да ни разочароват.От нас се иска да напълниме стадиона на 18 юли и да създадем невероятна атмосфера по трибуните.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
- greenlandia
Тук в Зарата мача е ясен,кажете как ще ходим до Тел Авив? На пичка си майна е!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
Започната ли е някаква организация за екскурзия до Тел-Авив за мача ? Ако някой е запознат , нека да каже колко долу-горе ще излезе всичко. За Виена мисля че беше 250 лв. , включващо и билета за мача. Прегледах цените на двупосочните билети до Тел-Авив и не са малко - 600-800 лв.
12 милиона евро е бюджета на Апоел Тел Авив.Най-много от всички съперници на българските отбори.На Иртиш е 6,4 милиона евро,а на Слован 3 милиона евро.Само на Астана незнам колко е,но щом имат хокеен отбор с бюджет от 25 милиона евро може да е по-голям дори и от този на Апоел.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:12 милиона евро е бюджета на Апоел Тел Авив.Най-много от всички съперници на българските отбори.На Иртиш е 6,4 милиона евро,а на Слован 3 милиона евро.Само на Астана незнам колко е,но щом имат хокеен отбор с бюджет от 25 милиона евро може да е по-голям дори и от този на Апоел.
Дааа,жалко,че американците от "Марица-Изток" не разбират нищо от сокър...Къде ще сравняваш толкова печеливш сектор като енергетиката със Апоел при цялото ми уважание?
Левски и Берое са най-добре обезпечените финансово отбори в България.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"