25.06 ЦСКА - Славия /контрола/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Мач ще има! ЦСКА - Славия

Мнениеот Кировец » 25 юни 2013 19:36

1977 написа:Това е причината велик отбор като ЦСКА да е на това дередже-защото ти и останалите фенове нямате.Докато не го проумееш ще гледаш жалък отбор.

Ти гледай великия Левски или на който там бг отбор се кефиш и се гордей с невероятните постижения на собственика на клуба...
Феновете били причината. По-голяма идиотщина досега във форума не съм чел. Сигурно шофьорите са виновни, че дизела е 2.8?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2013 19:37

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Знаете ли кое е по-интересното върнаха се веднага след акто стана ясно, че Боби е защитил Ботев, а ЦСКА освен тази явно ще пропусне и следващата година без значение дали ще вземе квота...

За твое съжаление няма да е само и следващата.За клуб, с ежегодни претенции да играе в ЕКТ, 2-3, че и 4 години принудително стоене извън турнирите нали знаеш какви трансфери ще ви докара?

За трансферите ме боли онази работа. Те са най-малкия проблем в момента. Юноши ще се намерят. Въпроса е да бъде обявен фалита, да бъдат изритани Титан и да се почва от А окръжна. Вижда се, че това е единствения вариант - ВЕЧЕ!

Е как да бъде обявен фалит, като няма даже и молба за образуване на производство.След нея следва поне година още кретане, ако някой не ви оздрави.

А за юношите... там нещата са малко по-различни, отколкото си мислиш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 юни 2013 19:38

Кашчей написа:
Кировец написа:Аз пък чета друго - над 3000 души подкрепят ЦСКА. Защо стадиона трябва да е препълнен в средата на седмицата в мач срещу Славия - приятелски на всичкото отгоре?

Защото два дена постоянно се подканяте за този мач, групи във ФейсбОКЛук правите.Денят е страхотен, мачът е в центъра на София, часът е отличен и за работещите-къде са милионите протестиращи?

Ако смяташ, че 3000 са малко проблема е твой. Те за държавни протести се събират по 10К и това е рекорда...

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 25 юни 2013 19:39

Кировец написа:
1977 написа:Това е причината велик отбор като ЦСКА да е на това дередже-защото ти и останалите фенове нямате.Докато не го проумееш ще гледаш жалък отбор.

Ти гледай великия Левски или на който там бг отбор се кефиш и се гордей с невероятните постижения на собственика на клуба...
Феновете били причината. По-голяма идиотщина досега във форума не съм чел. Сигурно шофьорите са виновни, че дизела е 2.8?!

Именно-това исках да кажа,докато всички мислят като теб ЦСКА ще е мъртвец.Сравнението с дизела кърти.признавам те :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юни 2013 19:40

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Аз пък чета друго - над 3000 души подкрепят ЦСКА. Защо стадиона трябва да е препълнен в средата на седмицата в мач срещу Славия - приятелски на всичкото отгоре?

Защото два дена постоянно се подканяте за този мач, групи във ФейсбОКЛук правите.Денят е страхотен, мачът е в центъра на София, часът е отличен и за работещите-къде са милионите протестиращи?

Ако смяташ, че 3000 са малко проблема е твой. Те за държавни протести се събират по 10К и това е рекорда...

Ненапразно ти казах, че е добре, че не дават картина откъм В.Така могат да напишат каквото си искат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 юни 2013 19:41

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:

Ненапразно ти казах, че е добре, че не дават картина откъм В.Така могат да напишат каквото си искат.

Добре.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 19:49

По БТВ не казах ли туко що ,че 300 000 са приветствали Христо Стоичков или аз не съм чул правилно?!?!?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 юни 2013 20:22

ПОКАЖИ МУСТАКААААААА1!! ААААХАХАХАХААХАХХААХ

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 25 юни 2013 20:23

Много добра многоходова атака на Славия, при която защитата на ЦСКА беше матирана. Топката стигна последно до Александър Александров, който с хубав удар с левия крак прати топката в далечния на Стойчев ъгъл.
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юни 2013 20:26

Кировец написа:ПОКАЖИ МУСТАКААААААА1!! ААААХАХАХАХААХАХХААХ

ХАХАХААХХАХАХАХХХАХА.....Тва ми оправи настроението! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ГОШО ПРЕЗИДЕНТ !
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”