Браво на президента на БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Браво на президента на БФС!

Мнениеот джони » 25 юни 2013 19:31

Изображение
Като малък ми беше голям любомец.браво Боби!!!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2013 19:39

За Перукан какво да кажа :roll: Свърше една добра работа, НО цялото му управление е един ПРОГНИЛ, СРАМЕН И КОРУМПИРАН ПОЗОР :idea:

Все пак му пожелавам да му поникнат 5-10 чисто нови косъма на темето :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 25 юни 2013 19:47

Agnostic front 1912 написа:
Себастиан Фетел написа:

A вие селяци като счупихте над 600 седални на стадиона на Славия когато играхте бараж за влизане в А група, който спечелехте и бяхте наполиван хора на половина разтояние от Бургас, това е равносметката. Като ви напълнят кошницата сигурно ще изпотрошите целия стадион като ви знам селския манталитет.

Няма по-големи нещастници от комплексираните буфери.Едни и същи фрази цял живот!Как може да обиждаш по-голямата част на Пловдив на селяни!Явно си някакъв прост селянудур от труд,войводиново,скутаре....селата около Пловдив!

Цяла България знае, че фенове на дпс-арското ви сдружение в Пловдив няма , не имало няма и да има. Всичките ви фенове са от селата около Пловдив и главно в помашката Родопска яка. Аз от 4 години живея в София, но моите приятели в Пловдив ми казват, че на протесите в Пловдив няма пернати. Сигурно, за да не ядостае султан Василев и везирите Пеевски и Бареков.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 25 юни 2013 19:59

Себастиан Фетел написа:
Себастиан Фетел написа:

A вие селяци като счупихте над 600 седални на стадиона на Славия когато играхте бараж за влизане в А група, който спечелехте и бяхте наполиван хора на половина разтояние от Бургас, това е равносметката. Като ви напълнят кошницата сигурно ще изпотрошите целия стадион като ви знам селския манталитет.

Няма по-големи нещастници от комплексираните буфери.Едни и същи фрази цял живот!Как може да обиждаш по-голямата част на Пловдив на селяни!Явно си някакъв прост селянудур от труд,войводиново,скутаре....селата около Пловдив!

Цяла България знае, че фенове на дпс-арското ви сдружение в Пловдив няма , не имало няма и да има. Всичките ви фенове са от селата около Пловдив и главно в помашката Родопска яка. Аз от 4 години живея в София, но моите приятели в Пловдив ми казват, че на протесите в Пловдив няма пернати. Сигурно, за да не ядостае султан Василев и везирите Пеевски и Бареков.

Мед ми капе на сърцето, злоба, жлъч и летящи линейки към столюпинбург. Гниди, вие сте изчезващ, никому ненужен вид.
Боби направи това за което е на този пост, на мен никой не ми благодари, че съм си свършил работата за която получавам месечно възнаграждение!!!

П.С.Невестулка, споко, да не ритнеш бакъра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 25 юни 2013 20:35

Честито депесари,няма нищо че е по втория начин но пак е добре.Свинята майка и син все пак са на власт, трябва да се помага на партийния отбор .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2013 20:47

Себастиан Фетел написа:Цяла България знае, че фенове на дпс-арското ви сдружение в Пловдив няма , не имало няма и да има. Всичките ви фенове са от селата около Пловдив и главно в помашката Родопска яка. Аз от 4 години живея в София, но моите приятели в Пловдив ми казват, че на протесите в Пловдив няма пернати. Сигурно, за да не ядостае султан Василев и везирите Пеевски и Бареков.

Няма село около Пловдив , което да не е надраскано с имена на вагони. Факт ! Тарторът им е от село Труд . Факт ! Идолът им е от село Крумово. Факт ! Единственият черно-бял "квартал" в Пловдив е село Коматево, където селяните полудели от злоба се вдигаха на бунт срещу базата за децата на Пловдив. Факт !
На всеки техен мач се изсипват по гарите от междуселските автобуси. Факт !

Пловдив ви СМАЗВА злобни селяни кирливи ! Факт ! :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 26 юни 2013 00:51

Себастиан Фетел написа:
Себастиан Фетел написа:

Невестулке, твоите приятелки от Пловдив ходят на протестите само и единствено, за да правят свирки на Боко. Питай ги що, ама ти знаеш причината и кой какво е обещавал ;) Неподвластните никому никога пишман патриоти :mrgreen:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 26 юни 2013 10:11

1912plovdiv написа:
Себастиан Фетел написа:Цяла България знае, че фенове на дпс-арското ви сдружение в Пловдив няма , не имало няма и да има. Всичките ви фенове са от селата около Пловдив и главно в помашката Родопска яка. Аз от 4 години живея в София, но моите приятели в Пловдив ми казват, че на протесите в Пловдив няма пернати. Сигурно, за да не ядостае султан Василев и везирите Пеевски и Бареков.

Няма село около Пловдив , което да не е надраскано с имена на вагони. Факт ! Тарторът им е от село Труд . Факт ! Идолът им е от село Крумово. Факт ! Единственият черно-бял "квартал" в Пловдив е село Коматево, където селяните полудели от злоба се вдигаха на бунт срещу базата за децата на Пловдив. Факт !
На всеки техен мач се изсипват по гарите от междуселските автобуси. Факт !

Пловдив ви СМАЗВА злобни селяни кирливи ! Факт ! :mrgreen:

Тия работи може да си говориш на село, тука е ясно, че няма кой да ти се върже на лъжите. Аз съм 4-то поколение Пловдивчанин, като и доста от локомотивците, не мога да разбера как може да сте такива лицемери да наричате нас селяни. Всичките ви фенове са от Прослав, Маноле, Стряма... и то си ви личи.

Rooster1912 написа:
Себастиан Фетел написа:
Себастиан Фетел написа:

Невестулке, твоите приятелки от Пловдив ходят на протестите само и единствено, за да правят свирки на Боко. Питай ги що, ама ти знаеш причината и кой какво е обещавал ;) Неподвластните никому никога пишман патриоти :mrgreen:

Невестулка може да казваш само единствено на бащата ти(защото наистина е такава). Хората тук(в София), както и в цялата страна ходят на протест не за да правят свирки на Боко(както вие правите на дпс и в частност Делян Пеевски, майка му и Караибрахим Василев), а защото обичат България и не искат да ги управляват тези изроди, но вие на село няма как да знаете какво се случва в страната, като се информирате единствено от ТВ7-анадола и БосфорТВ.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 26 юни 2013 10:21

Не знам колко е за БРАВО този дребен човечец, но това му е работата ако не защитаваш това НЯЩО на което си шеф еба...та у шефа. Аз като фен на ЦСКА винаги съм се питал, защо през 2008 не ни допуснаха да играем квалификациите за ШЛ, а имахме лиценз за А група. Това нарочно ли го направи, някакви облаги ли получи или от садизъм за да гледа как червената общност се гърчи. Отговори не чакам от него минало заминало трябва да се гледа в настоящето, Успех на Ботев от сърце желая, за ЦСКА мисля че окръжни или не групите ни зовът. И моля всички червени фенове дето много се пъчеша искаме история искам нов собственик ала бала, след 5 години управление на титан заслужаваме си съдбата. И пак се връщам на въпроса си А какво би станало ако през 2008 бяхме пратени във В или А окръжна, как щеше да изглежда ЦСКА сега????
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 26 юни 2013 12:05

Себастиан Фетел написа:
Rooster1912 написа:
Себастиан Фетел написа:
Себастиан Фетел написа:

Невестулка може да казваш само единствено на бащата ти(защото наистина е такава). Хората тук(в София), както и в цялата страна ходят на протест не за да правят свирки на Боко(както вие правите на дпс и в частност Делян Пеевски, майка му и Караибрахим Василев), а защото обичат България и не искат да ги управляват тези изроди, но вие на село няма как да знаете какво се случва в страната, като се информирате единствено от ТВ7-анадола и БосфорТВ.

Абе не знам за другите хора в страната, само знам "неподвластните никому и никога" беси (хахаха) срещу какви обещания на Тиквата ходят да "протестират" :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”