Не съм наричал никой идиот, тъпанар, прост, прасе, говедо, крава, селяндур и т.н., в същото време не съм споменавал за каквито и да било сексуални контакти с майки, дъщери, лели, животни и т.н., дори не съм пожелавал и(или) заканвал за временно или постоянно нещастие на никой и въпреки това мненията ми изчезват.
Ако по някакъв начин НЕ СПАЗВАМ ПРАВИЛАТА форума (както останалите), заради което мненията ми биват изтрити преди да достигнат до масовата аудитория, моля да бъда осведомен за да се поправя.
Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
COVINI написа:duhai govedo
Лично съобщение.
---------------------------
gong/viewtopic.php?f=34&t=139861&start=10&st=0&sk=t&sd=a
Моля темата да бъде почистена от спама и обидите на феновете на синия отбор.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Успех на Слован (Братислава) срещу отборчето от града на умерения ислям.
gong/viewtopic.php?f=34&t=139861&p=4845867#p4845863
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
gong/viewtopic.php?f=53&t=139949
DmG написа:Още една тема , май последните месеци говедата са полудели ...
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
Брао, брао. Значи псувни, говеда, майки нема проблеми стига да са от червени фенове, ама син да им отвърне един път и двуседмичен бан. После пак си пускайте теми кви сте принципни! 

- Red_Girl
- Контакти:
1.9.1.4 написа:Брао, брао. Значи псувни, говеда, майки нема проблеми стига да са от червени фенове, ама син да им отвърне един път и двуседмичен бан. После пак си пускайте теми кви сте принципни!
Спрете да висите по нашите теми и няма да получавате.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:1.9.1.4 написа:Брао, брао. Значи псувни, говеда, майки нема проблеми стига да са от червени фенове, ама син да им отвърне един път и двуседмичен бан. После пак си пускайте теми кви сте принципни!
Ти па коя беше, че да казваш кой къде ще пише? Ай беж на армията да спасявате ЦСКА-то

- Red_Girl
- Контакти:
1.9.1.4 написа:Red_Girl написа:1.9.1.4 написа:Брао, брао. Значи псувни, говеда, майки нема проблеми стига да са от червени фенове, ама син да им отвърне един път и двуседмичен бан. После пак си пускайте теми кви сте принципни!
Ти па коя беше, че да казваш кой къде ще пише? Ай беж на армията да спасявате ЦСКА-то
Тая, която може да си го позволи. Кат не искаш бан, спрете да серете в темите ни и си гледайте вашето отборче, за да не се чудиш после що имаш бан.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- ralka_levskarka
- Контакти:
levski/viewtopic.php?f=53&t=140017&st=0&sk=t&sd=a бихте ли заключили темата?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!