Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бившият наставник на Левски - Люпко Петрович предупреди сините, че ги очакват много трудни мачове срещу Иртиш. Сърбинът е запознат отлично с класата на азиатците, тъй като доскоро водеше местния Тараз. Той обяви, че на българите ще им е доста тежко срещу този противник.
"Жребият изобщо не е добър за любимият ми Левски. Не съм запознат с моментното състояние на сините, но на "Герена" трябва да знаят, че Иртиш е много силен и богат клуб", сподели опитният специалист.
"Това, че първият мач е в София, също е лошо. Иртиш ще имат своите шансове. В Казахстан пък левскарите ще ги очаква горещо време и пълен стадион. Ако сините не решат всичко още в първия двубой на "Георги Аспарухов" - после ще страдат на реванша", добави Петрович.
Adramelech написа:Малко глупав въпрос, но... Нали срокът за картотекиране на играчи за първият кръг мина?
KategorieC написа:Пожелавам ви успех и класиране в групите!
tevez написа:Бившият наставник на Левски - Люпко Петрович предупреди сините, че ги очакват много трудни мачове срещу Иртиш. Сърбинът е запознат отлично с класата на азиатците, тъй като доскоро водеше местния Тараз. Той обяви, че на българите ще им е доста тежко срещу този противник.
"Жребият изобщо не е добър за любимият ми Левски. Не съм запознат с моментното състояние на сините, но на "Герена" трябва да знаят, че Иртиш е много силен и богат клуб", сподели опитният специалист.
"Това, че първият мач е в София, също е лошо. Иртиш ще имат своите шансове. В Казахстан пък левскарите ще ги очаква горещо време и пълен стадион. Ако сините не решат всичко още в първия двубой на "Георги Аспарухов" - после ще страдат на реванша", добави Петрович.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта