Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Декларация на ЦСКА по повод обвиненията на Тодор Батков

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 19:45

Не знам на каква база точно мен реши, че защитавам мустака по някакъв начин, при положение, че май аз най-много го плюя, но както и да е. Материята ми е достатъчно позната, поне затова, което казвам. И то е, че вече 10 мнения има от въпроса ми, и още никой не ми е казъл какъв е проблема да си осигурявам работниците по трудов договор на 450лв и да им давам на граждански 20 000. Мани го егото, дай конкретно. Щото днес пак имаше една тема, в която няколко армейчета твърдяха, че изпадаме в Б група, но никой не посмя да върже бас, че ще сме в тройката. Тук е същото. Само празни приказки, никакви факти и никаква отговорност. Та - какъвв точно закон нарушавам с гражданския договор?

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 07 окт 2009 19:45

Лично мустака каза че е платил около 400 00лв за август месец.Което автоматично означава че ги осигурява на що годе реална заплата.Странно защо каза само за август,май усети че вече го няма Доганчо да опъне чадър.А иначе ако е плащал по граждански договор няма да има нужда зимата да гоните играчи.Ще ги тварят на камионетките то и без това и сега си имате потенциален затворник в отбора

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 07 окт 2009 19:46

едва ли има някой, който вярва че всичко е кристално чисто в клубовете в България.Нормално е никой не иска да плаща данъци, всеки гледа да укрие колкото може повече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 окт 2009 19:47

Олд Дет,говориш глупости.Политическият чадър беше над вас повече от 50 години.И на всеки е ясно,че вие сте Анти-Левскари,а не Цскари.Това,че вие променяте фактите през вашата призма не е важно.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 07 окт 2009 19:48

Ай лека от мен ,ако сам те засегнал нещо сорка.Не сам казал че защитяваш мустака .Както и да е.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 07 окт 2009 19:51

0007 написа:Олд Дет,говориш глупости.Политическият чадър беше над вас повече от 50 години.И на всеки е ясно,че вие сте Анти-Левскари,а не Цскари.Това,че вие променяте фактите през вашата призма не е важно.

Говоря за момента ако не си забелязал.А че 50год.ние сме имали ок,да съм го отрекъл.Така е в БЪЛГАРИЯ силния на деня е недосегаем.Независимо дали се казва Батков и тн

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2009 20:07

от tprodanov на 07 Окт 2009 19:17

viroglav написа:
Истинският отговор няма да дойде от Титан. Скоро ще приключи една ревизия, резултатите от която се очакват отдавна. Вече повече от година ревизират един отбор от Подуене, на Бай Ганьо чифлика. В началото на годината бяха открити измами за повече от 10 млн. лева. Укрити данъци, осигуровки върху заплати + премий от по 350, 400 лева, при реални 30, 40 хиляди лева. Досега Доган и Станишев им правеха чадъри върху престъпленията, но може би е дошло времето, когато истината ще излезе наяве. Също така и как са взимали лиценз за участие в ЕКТ от БФС, при положение, че анексите към договорите на футболистите ясно говорят, че не са били плащани реални данъци през последните 20 години и т.н. и т.н. Може би ще е реален вариант след изваждането на фактите от ревизията, визираната собственост на Мустачко, както го наричат на галено феновете му, да излезе от професионалния футбол въобще поради невъзможност да си плати задълженията. Ама ще видим докъде ще се простре правдата, все пак се намираме в "абсурдистан". А след ревизията на отбора ще дойде и ревизия на едни заменки на кон за кокошка в полза на 51 годишния баровец...
http://www.vestnikataka.com/forum/index ... ic=12132.0

Хайде сега умнико, искам да ми посочиш, къде точно е проблема, аз да осигурявам работниците си на 450 лв по трудов договор и да им плащам 20000лв по граждански? Много ги знаете тука нещата с копи пейст, ама ае да видим малко мозъчен напън?

ПП Пуканке, тебе още веднъж те приканвам, да ми покажеш кой и къде точно защитава мустака, което го твърдиш във всеки твой мозъчен напън?

Да ти кажа ли какъв е проблема?Проблема е,че в хазната са внесени данъци върху 450 лева заплата,а не върху 20000!Това е ДОД(Данък общ доход),който трябва да се плаща от всички физически и юридически лица,а укриването(неплащането) му е престъпление!Сега разбра ли,или ще продължиш да правиш определения кой е умник и кой тъп!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 окт 2009 20:10

А коя кантора облужвала до скоро Ивчо - :) Батковата
затова Бай Ганьо поназнайва някои нища,
всичко е мафия, а ние балъци и затова футбола ни пропада.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2009 20:23

от 0007 на 07 Окт 2009 19:47

Олд Дет,говориш глупости.Политическият чадър беше над вас повече от 50 години.И на всеки е ясно,че вие сте Анти-Левскари,а не Цскари.Това,че вие променяте фактите през вашата призма не е важно.

Направи прекрасен портрет на редовия син фен!Вечно намръщен и недоволен,непрекъснато търсещ на друго място вината за неудачите си или на отбора му,пръскащ се по шевовете си от завист,готов да предаде и да убие и майка си,само за да види ЦСКА унищожен,повтартящ непрекъснато едни и същи лъжи,скрил се зад мокрите си мечти и комплексите си за малоценност!Политическия чадър го гледам вече повече от 40 години(времето в което гледам БГ футбол).Нагледах се на прекратени мачове и изхвърлени от елита отбори!Нагледах се и как цял отбор бе хванат на границата с контрабанда и делото срещу него бе покрито(познай за кой "десидентски" отбор говоря)!Нагледах се и на безнаказано напускане не терена и съботиране на финала за Купата на България!Нагледах се и на 30 годишно управление на БФС от сини функционери!Нагледах се и на финансовите инжекции от Бакърджиев за ремонта на стадиона на Герена(включително и безплатната работа на затворници по тоя проект)!Нагледах се и на футболисти с офицерски чинове в репресивния апарат на БКП,както и на дирекни намеси на ръководители на тая партия в подръжка на синия отбор!Много работи съм видял и помня!Но не съм видял още края на вашето безочие и нахалство!

PS.Ако си под 20 годишен,престани да пишеш глупости за неща,които не си видял,а отиди да си смениш памперса ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 20:27

Old_death написа:
от tprodanov на 07 Окт 2009 19:17

viroglav написа:
Истинският отговор няма да дойде от Титан. Скоро ще приключи една ревизия, резултатите от която се очакват отдавна. Вече повече от година ревизират един отбор от Подуене, на Бай Ганьо чифлика. В началото на годината бяха открити измами за повече от 10 млн. лева. Укрити данъци, осигуровки върху заплати + премий от по 350, 400 лева, при реални 30, 40 хиляди лева. Досега Доган и Станишев им правеха чадъри върху престъпленията, но може би е дошло времето, когато истината ще излезе наяве. Също така и как са взимали лиценз за участие в ЕКТ от БФС, при положение, че анексите към договорите на футболистите ясно говорят, че не са били плащани реални данъци през последните 20 години и т.н. и т.н. Може би ще е реален вариант след изваждането на фактите от ревизията, визираната собственост на Мустачко, както го наричат на галено феновете му, да излезе от професионалния футбол въобще поради невъзможност да си плати задълженията. Ама ще видим докъде ще се простре правдата, все пак се намираме в "абсурдистан". А след ревизията на отбора ще дойде и ревизия на едни заменки на кон за кокошка в полза на 51 годишния баровец...
http://www.vestnikataka.com/forum/index ... ic=12132.0

Хайде сега умнико, искам да ми посочиш, къде точно е проблема, аз да осигурявам работниците си на 450 лв по трудов договор и да им плащам 20000лв по граждански? Много ги знаете тука нещата с копи пейст, ама ае да видим малко мозъчен напън?

ПП Пуканке, тебе още веднъж те приканвам, да ми покажеш кой и къде точно защитава мустака, което го твърдиш във всеки твой мозъчен напън?

Да ти кажа ли какъв е проблема?Проблема е,че в хазната са внесени данъци върху 450 лева заплата,а не върху 20000!Това е ДОД(Данък общ доход),който трябва да се плаща от всички физически и юридически лица,а укриването(неплащането) му е престъпление!Сега разбра ли,или ще продължиш да правиш определения кой е умник и кой тъп!

Хайде обясни ми къде точно, кой точно закон или акт казва, че трябва да бъдеш осигурен само по трудов договор и нямаш право и на граждански? Май нещо се бъркаш и още никой цесекар не ми е дал нито един факт!

Върни се в “ЦСКА”