емо73канар написа:А някой ,ще ми кажели в колко часа и каде се провеждат тренировките ,щото искам да ида да ги погледам,за да видя дали Пичката наистина ги изцежда така както казват някои хора тук.
Да ,и мен ме интересува.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
емо73канар написа:А някой ,ще ми кажели в колко часа и каде се провеждат тренировките ,щото искам да ида да ги погледам,за да видя дали Пичката наистина ги изцежда така както казват някои хора тук.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз не мога да разбера,какво целят Боби Димитров и news4000?Mитьо явно продаде отбора на италианците и сега те ще воюват с тях ли?
Fallen_Angel написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз не мога да разбера,какво целят Боби Димитров и news4000?Mитьо явно продаде отбора на италианците и сега те ще воюват с тях ли?
Специално за Бобъра - една приказка "Ако Селяка не е в Ботев - оттеглям исковете си!". Явно си е правил сметката Митьо да го няма, а той да е шеф... Но явно няма да го огрее. А Нюз4000 е негов, така че е нормално там да има подобни неща.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Fallen_Angel написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз не мога да разбера,какво целят Боби Димитров и news4000?Mитьо явно продаде отбора на италианците и сега те ще воюват с тях ли?
Специално за Бобъра - една приказка "Ако Селяка не е в Ботев - оттеглям исковете си!". Явно си е правил сметката Митьо да го няма, а той да е шеф... Но явно няма да го огрее. А Нюз4000 е негов, така че е нормално там да има подобни неща.
Адаш,дай да разнищим защо ги прават тия неща.....
marmi52 написа::mrgreen:
Казах ви, че тези италианци ми приличат на измамници, но вие бързате да се радвате ! Незнам ... Дано не съм прав !
marmi52 написа::mrgreen:
Казах ви, че тези италианци ми приличат на измамници, но вие бързате да се радвате ! Незнам ... Дано не съм прав !
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта