ЦСКА аут от Европа!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Re: Чия е вината за огромния гаф на жребия за ЕКТ?

Мнениеот Swarovski » 25 юни 2013 01:46

anihilator написа:Добре ако е така разбирам , а те/ цска/ не са обявили фалит все още така ли? Защото ако са бфс би могло да реагира , а ако не са вината изцяло пада върху цска понеже чакат до последният момент и по този начин обричат българия с 3 отбора в ект / от този коментар моля не разбирайте , че защитавам бфс /.

Идеята е, че дори ЦСКА да бяха съобщили в петък или преди 10 дена, правилото си е правило. Въпроса според мен е друг, защо БФС не са изискали от ЦСКА да потвърдят участието си, като на всички беше ясно, че няма да играят в ЛЕ. Вината е поделена според мен, а друг е въпроса как са дали лиценз на ЦСКА...
Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 юни 2013 01:51

Swarovski написа:
anihilator написа:Добре ако е така разбирам , а те/ цска/ не са обявили фалит все още така ли? Защото ако са бфс би могло да реагира , а ако не са вината изцяло пада върху цска понеже чакат до последният момент и по този начин обричат българия с 3 отбора в ект / от този коментар моля не разбирайте , че защитавам бфс /.

Идеята е, че дори ЦСКА да бяха съобщили в петък или преди 10 дена, правилото си е правило. Въпроса според мен е друг, защо БФС не са изискали от ЦСКА да потвърдят участието си, като на всички беше ясно, че няма да играят в ЛЕ. Вината е поделена според мен, а друг е въпроса как са дали лиценз на ЦСКА...

Те този лиценз за участие в Европа го взеха още преди края на първенството, ако не се лъжа.....и тогава нищо не се знаеше още, ако се е знаело можеше да си паднем от Ботев и по естествен път да стане.За лиценз си дават всяка година по схемата с разсроченото плащане и дела, които водят, но делата приключиха наскоро и пари трябват :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 01:58

И аз бях пуснал такава тема , но незнайно как безследно изчезна :lol:
Иначе и на мен ми е интересно какво ще последва от тук нататък ? Че БФС е некомпетентно и не знаят правилата на УЕФА , стана ясно на всички ! Интересното обаче е че въпреки това , европейската централа им остави вратичка наречена N3 (bul) :lol: Което ще рече че все пак има някакъв вариант :?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 юни 2013 02:03

Идея си нямам как не разбрахте за 4 години мониторинг от УЕФА, че ЦСКА е изряден клуб по документи.
Набийте си го в главите и спрете с глупавите теми.
Единственият начин Ботев да вземе мястото на ЦСКА, ако ЦСКА фалира преди жребия. Е дерзайте, ЦСКА още не е фалирал.
НЯМА друг начин, няма УЕФА да си погазва правилата заради Лоби Михайлов.
ГОЛЕМИЯТ Мъри Стоилов вместо да налива масло в огъня, да си беше класирал отбора за ЕКТ по легитимен начин, не да се надява на подаяния.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 25 юни 2013 02:03

za nas e toj religiq написа:И аз бях пуснал такава тема , но незнайно как безследно изчезна :lol:
Иначе и на мен ми е интересно какво ще последва от тук нататък ? Че БФС е некомпетентно и не знаят правилата на УЕФА , стана ясно на всички ! Интересното обаче е че въпреки това , европейската централа им остави вратичка наречена N3 (bul) :lol: Което ще рече че все пак има някакъв вариант :?

Предвид това, че не смятам, че УЕФА ще си наруши правилата заради нас....или ще се опитат да убедят ЦСКА да играе или ще си има служебни победи за Астана или там каквито бяха...просто гадая, но ме съмнява да сложат Ботев, защото трябва да теглят жребия наново, което няма да стане.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 02:06

Empty написа:
za nas e toj religiq написа:И аз бях пуснал такава тема , но незнайно как безследно изчезна :lol:

Предвид това, че не смятам, че УЕФА ще си наруши правилата заради нас....или ще се опитат да убедят ЦСКА да играе или ще си има служебни победи за Астана или там каквито бяха...просто гадая, но ме съмнява да сложат Ботев, защото трябва да теглят жребия наново, което няма да стане.

Ясно ама ако няма да стане защо го сложиха това Н3 :? Що не си писаха ЦСКА в жребия , пък после да си ги наказват или да падат служебно ! На мен това Н3 ми изглежда като вид вратичка ! Не казвам че ще стане ама за какво им е на УЕФА да го правят ?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 юни 2013 02:06

При положение, че в централата на БФС не са постъпвали официални документи за каквото и да е било, то на каква основа ще искат от отбор получил лиценз за участие в ЕКТ дали ще участват в него или не?
Вие кръчмарските (сайтове и медии) приказки за официално становище ли ги имате?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 юни 2013 02:07

Защото миналата година и 4те ни участника преминаха първи кръг и донесоха огромна радост на феновете и небивал брой точки за държавния рейтинг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 02:10

motg написа:Идея си нямам как не разбрахте за 4 години мониторинг от УЕФА, че ЦСКА е изряден клуб по документи.
Набийте си го в главите и спрете с глупавите теми.
Единственият начин Ботев да вземе мястото на ЦСКА, ако ЦСКА фалира преди жребия. Е дерзайте, ЦСКА още не е фалирал.
НЯМА друг начин, няма УЕФА да си погазва правилата заради Лоби Михайлов.
ГОЛЕМИЯТ Мъри Стоилов вместо да налива масло в огъня, да си беше класирал отбора за ЕКТ по легитимен начин, не да се надява на подаяния.

Айде стига си ревал ! Както виждаш обсъждаме съвсем нормално и то действията на БФС :x

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2013 02:12

BadBoy написа:При положение, че в централата на БФС не са постъпвали официални документи за каквото и да е било, то на каква основа ще искат от отбор получил лиценз за участие в ЕКТ дали ще участват в него или не?
Вие кръчмарските (сайтове и медии) приказки за официално становище ли ги имате?

При положение че в жребия присъства Н3 а не ЦСКА значи нещо се мъти ? А че БФС си нямат идея какво правят е отделен въпрос :lol:

Върни се в “ЦСКА”