Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 19:15

pampi написа:
za nas e toj religiq написа:
Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

ЦСКА в момента е същото, каквото беше преди месец, 6 месеца или година! Никой от собствениците не е декларирал, че обявява дружеството във несъстоятелност. Това, кой, какво, как мисли да действа в бъдеще са приказки на юридически некомпетентен човек и професионалнонепригодни журналя...А писмото гласи, че не желаят да участват в турнира, защото не искат и нямат за конкретната дейност пари. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪЛЖИ ДАДЕН КЛУБ ДА УЧАСТВА В ТУРНИРИТЕ И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ И С УЧАСТИЕТО НА ЦСКА В А ГРУПА.

Ти виждаш ли какви небивалици си написал :lol: :lol: :lol: За чий подаваш документи за лиценз , след като не искаш да участваш :lol: :lol: :lol: Щом си подал документи значи си заявил желание за участие ! И никой не е длъжен да се съобразява с твоите прищевки в последствие !!!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 24 юни 2013 19:20

pampi написа:
qqq написа:
qqq написа:Няма обявен фалит, няма производство относно несъстоятелността на АД - имаме си Търговски регистър - всичко друго са на Пеевски глупостите

Освен фалит в правилника се споменава и лиценз :!: Така че след като обявиха че пари няма , логично е да няма и лиценз ! Та единствения въпрос който остава е дали БФС ще благоволи да им го вземе ??? Кое не ти е ясно ?

В рамките на добрия тон - всички отбори взеха лиценз (Ужким - тук го четох), всички участници в ЕКТ също (пак тук). Другото - несъстоятелност или фалит, след , който да отнемат лиценз все още не е обявено (Търговски регистър към Агенция по вписвания). Това , какво става или ще стане в ЦСКА го знаем от Стоичков (който иска да го слуша) и журналисти (който исак да им вярва). В този сайт излезе много и най-различна информация какво ще прави харизмата - досега нищо не е факт - в този ред на мисли - пет теми на ден по тази тема служат само за чешене на езици......... и малко бъзици

Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

ЦСКА в момента е същото, каквото беше преди месец, 6 месеца или година! Никой от собствениците не е декларирал, че обявява дружеството във несъстоятелност. Това, кой, какво, как мисли да действа в бъдеще са приказки на юридически некомпетентен човек и професионалнонепригодни журналя...А писмото гласи, че не желаят да участват в турнира, защото не искат и нямат за конкретната дейност пари. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪЛЖИ ДАДЕН КЛУБ ДА УЧАСТВА В ТУРНИРИТЕ И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ И С УЧАСТИЕТО НА ЦСКА В А ГРУПА.

Прав си...само че би трябвало да има наказание за неиграещите по тяхно желание - не ми се рови и не съм запознат , но дори и за Купата на РБ има санкции за отборите , които са заявили желание , но не са участвали (не съм сигурен, но мисля че има забрана за участие в следващите X сезона)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 19:21

qqq написа:Радвам се, че разговора с теб тръгна нормално - ще чака докато някой кредитор не поиска несъстоятелност или УС на АД (ЦСКА) сами не обявят такава. Не можеш да се сърдиш, че чакат до последно за спасението си.....колкото и да е нагло - все пак става въпрос за това дали ще ги има и ако ги има, кои ще са те?

Никога не ми е било цел да се заяждам с някой , понякога отговарям - но се старая да не предизвиквам :lol: Сега ставам после пак ще се включа :lol:

dimitradze
Контакти:

Да спасим ЦСКА!

Мнениеот dimitradze » 24 юни 2013 21:15

Събитията в ЦСКА притесниха всички фенове на "червените". Нашият читател Иван Стойчев се обръща към всички милеещи за ЦСКА със следното съобщение, което публикуваме без редакторска намеса:

"Здравейте,

аз съм ваш редовен читател и бих желал чрез вашата медия да се обърна към всички фенове на най-великият български клуб ЦСКА, лицето на българският футбол. Аз също съм фен и съм член на фенклуб Велинград. От месец следя от близо какво се случва и не видях никой, който да предложи алтернативен и правилен вариант за клуба, а именно да направим организация сред феновете, да се съберем възможно най-много хора, като смятам, че 1 милион души ще успеем да се организираме, и всеки да даде кой колкото може,за да покрием задълженията до момента, с цел да няма фалити и темподобни неща. Елементарна сметка показва, че ако на мсец 1 милион души събират по 5 лева, при задължения на клуба от 25-30 милиона лева, ще ги изплатим за 5-6 месеца.

Идеята е след като се организират феновете , да регистрираме една орагнизация с нестопанска цел, която да се споразумее с Гриша Ганчев и другите желаещи да купят клуба, че тя ще покрие задълженията, а те се ангажират с издръжката на клуба. За да е всичко прозрачно, всяко плащане ще идва директно от организацията на привържениците към кредиторите на клуба и ще бъде отчитано с документи. Аз смятам , че това е перфектният вариант за спасение на нашият клуб, и че по този начин хем агнето ще е цяло и хем вълкът ще е сит.

Мисля, че сега е момента, да покажем колко е силен ЦСКА и кои са феновете на ЦСКА,и защо ЦСКА е най-великият клуб в България и лицето на Българският футбол. Аз смятам , че ако направим цялото това нещо ще насочим още повече вниманието на Европа в положителна насока , ще покажем на други закъсали клубове в Европа как се прави, ще затворим устите на комплексираните левскарчета и ще спънем всяка една възможност ,с която "синьото "БФС би използвало ,за да се подиграе с най-великият клуб."
Напълно съм съгласен с човекът написал това писмо..Армейци да се вземем в ръце и да спасим най-великият клуб!
Моля фенове на Левски да не коментират излишно!!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Да спасим ЦСКА!

Мнениеот lisynger » 24 юни 2013 21:19

И аз това го казвах още като тръгнаха преговорите м/у ТИТАН и Г.Г. ако имаме 49% от акциите и всеки месец плащаш членски внос на акция по 10 лева примерно полека лека ще върнем парите с една стройна финансова програма
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юни 2013 21:26

Да де, ама като се съберат трима българи на едно място, единият винаги предава четата. А какво остава за 1 милион :) :) . Не се бъзикам. Идеята е много добра, но напълно несъстоятелна за България. Тук всичко е отровено.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 24 юни 2013 21:31

Какво пишеш тук..??? Някой да ти е искал мнението..и ми е интересно твоя отбор с какво пострада от ЦСКА(ТИТАН)!!! Да много отбори пострадаха от ТИТАН не от ЦСКА...но то е нужно малко да се помисли...!!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 24 юни 2013 21:32

Хубаво, ама вие сте фенове само на титли и купи. Като няма титли и купи сте точно има няма сто човека. Не се заяждам, ама единственият ви шанс е да почнете точно феновете от нулата с нов клуб и като нямате задължения все някой сериозен човек ще ви вземе. Лошата новина е, че високомерието не ви позволява да помислите за такъв вариант и затова ще се замозакриете и който и да ви вземе сега няма да го припознаете и пак ще сте 100 човека.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 21:33

абе вие космонавти ли сте бе 1 000 000 членове :lol: :lol: :lol:

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 24 юни 2013 21:35

za nas e toj religiq написа:абе вие космонавти ли сте бе 1 000 000 членове :lol: :lol: :lol:

Това са феновете с достъп до интернет..и още толкова без..стават 2 :) хахахахаха :) :)

Върни се в “Архив”