Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

qqq
Контакти:

Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?

Мнениеот qqq » 24 юни 2013 18:50

Lord_Dexter написа:Светни ни, бе пич. Какви са законите, какви са разпоредбите, какви са прецедентите и какво трябва да се случи, понеже явно си най-запознатия със законите на УЕФА, без да се заяждам просто обясни за какво става въпрос да знаем :)

Добре де - пет пари не давам за цска, обаче къде е фалита , къде е несъстоятелността, къде е отнетия лиценз? Не знам за какви други закони ме питаш, но все пак до момента всичко е приказки..........ако има закон за празните приказки се извинявам

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 24 юни 2013 18:51

minchev_1951 написа:
qqq написа:Няма обявен фалит, няма производство относно несъстоятелността на АД - имаме си Търговски регистър - всичко друго са на Пеевски глупостите

Ха, нямало фалит?!? :roll: Играйте в ЛЕ тогава. :shock:

За да играе моя отбор в ЕКТ тази година ще трябват доста фалити.........

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2013 18:53

za nas e toj religiq написа:
qqq написа:Няма обявен фалит, няма производство относно несъстоятелността на АД - имаме си Търговски регистър - всичко друго са на Пеевски глупостите

Освен фалит в правилника се споменава и лиценз :!: Така че след като обявиха че пари няма , логично е да няма и лиценз ! Та единствения въпрос който остава е дали БФС ще благоволи да им го вземе ??? Кое не ти е ясно ?

Ей това милиционерите сте точно като във вица:
тъп, по-тъп, най-тъп, милиционер... :lol:
ЦСКА не е фалирал и ...ЦСКА има лиценз за евротурнирите! Каза ви се поне 50 пъти! Прецени ли са, че няма смисъл да харчат пари след като нямат шансове за групите на ЛЕ.
Това, че някой си казал нещо и журналята се уляха с некомпетентността си е отделен въпрос.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 18:54

qqq написа:

Освен фалит в правилника се споменава и лиценз :!: Така че след като обявиха че пари няма , логично е да няма и лиценз ! Та единствения въпрос който остава е дали БФС ще благоволи да им го вземе ??? Кое не ти е ясно ?

В рамките на добрия тон - всички отбори взеха лиценз (Ужким - тук го четох), всички участници в ЕКТ също (пак тук). Другото - несъстоятелност или фалит, след , който да отнемат лиценз все още не е обявено (Търговски регистър към Агенция по вписвания). Това , какво става или ще стане в ЦСКА го знаем от Стоичков (който иска да го слуша) и журналисти (който исак да им вярва). В този сайт излезе много и най-различна информация какво ще прави харизмата - досега нищо не е факт - в този ред на мисли - пет теми на ден по тази тема служат само за чешене на езици......... и малко бъзици

Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 19:00

pampi написа:

Ей това милиционерите сте точно като във вица:
тъп, по-тъп, най-тъп, милиционер... :lol:
ЦСКА не е фалирал и ...ЦСКА има лиценз за евротурнирите! Каза ви се поне 50 пъти! Прецени ли са, че няма смисъл да харчат пари след като нямат шансове за групите на ЛЕ.
Това, че някой си казал нещо и журналята се уляха с некомпетентността си е отделен въпрос.

Първо не съм милиционер ! Кой е тъп и колко , ще си отговориш ако обясниш писмото което сте пратили до УЕФА ! А то гласи : Нямаме пари , но не сме фалирали ! Имаме лиценз ама няма да играем ! Та заповядай , използвай неземния си интелект за да обясниш на нас глупавите съдържанието му !

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 24 юни 2013 19:01

qqq написа:

В рамките на добрия тон - всички отбори взеха лиценз (Ужким - тук го четох), всички участници в ЕКТ също (пак тук). Другото - несъстоятелност или фалит, след , който да отнемат лиценз все още не е обявено (Търговски регистър към Агенция по вписвания). Това , какво става или ще стане в ЦСКА го знаем от Стоичков (който иска да го слуша) и журналисти (който исак да им вярва). В този сайт излезе много и най-различна информация какво ще прави харизмата - досега нищо не е факт - в този ред на мисли - пет теми на ден по тази тема служат само за чешене на езици......... и малко бъзици

Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

Според мен - чака да види какво ще стане ....а до момента само се говори и нищо не става .....това е цялата работа

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2013 19:06

qqq написа:

ЦСКА в момента е същото, каквото беше преди месец, 6 месеца или година! Никой от собствениците не е декларирал, че обявява дружеството във несъстоятелност. Това, кой, какво, как мисли да действа в бъдеще са приказки на юридически некомпетентен човек и професионалнонепригодни журналя...А писмото гласи, че не желаят да участват в турнира, защото не искат и нямат за конкретната дейност пари. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАДЪЛЖИ ДАДЕН КЛУБ ДА УЧАСТВА В ТУРНИРИТЕ И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ И С УЧАСТИЕТО НА ЦСКА В А ГРУПА.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 19:08

qqq написа:
za nas e toj religiq написа:Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

Според мен - чака да види какво ще стане ....а до момента само се говори и нищо не става .....това е цялата работа

Ами точно това питам , до кога ще чака ? Докато ни го наврат до шията ли ? Самия факт че от УЕФА са писали Н3 , показва ясно че са ни оставили вратичка да си решим проблема! Обаче дали и как предстои да видим !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 юни 2013 19:12

za nas e toj religiq написа:Ами точно това питам , до кога ще чака ? Докато ни го наврат до шията ли ? Самия факт че от УЕФА са писали Н3 , показва ясно че са ни оставили вратичка да си решим проблема! Обаче дали и как предстои да видим !

Защо от ЦСКА не обявиха по-рано, че нямат средства за ЛЕ, а ден след крайния срок за подаване на участниците за турнира? Как по български оставихме в патова ситуация европчаните :lol:

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 24 юни 2013 19:13

qqq написа:
za nas e toj religiq написа:Аз съм пуснал тема с конкретни въпроси ! В случая неадекватното БФС се чуди какво да прави със създалата се ситуация ! И не стига че показа на всички , че не знае регламента на УЕФА ами и бездейства - чака , кой и какво , никой не знае ? Лиценз не се отнема само заради несъстоятелност ! Ако някой може да обясни точно в какво са в момента ЦСКА , моля да каже ? Та въпроса е : БФС да не би да е сляпо и да не вижда какво се случва ???

Ами точно това питам , до кога ще чака ? Докато ни го наврат до шията ли ? Самия факт че от УЕФА са писали Н3 , показва ясно че са ни оставили вратичка да си решим проблема! Обаче дали и как предстои да видим !

Радвам се, че разговора с теб тръгна нормално - ще чака докато някой кредитор не поиска несъстоятелност или УС на АД (ЦСКА) сами не обявят такава. Не можеш да се сърдиш, че чакат до последно за спасението си.....колкото и да е нагло - все пак става въпрос за това дали ще ги има и ако ги има, кои ще са те?

Върни се в “Архив”