Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот memnto » 24 юни 2013 16:57

Седем написа:Развивате се, гледам. Преди години като влязохте в групите на ЛЕ за първи и ЕДИНСТВЕН път бяхте известни като N5= Сега се издигате до N3. :mrgreen:

Кат' те гледам ти си номер 7, така че по-тихо. ;)

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 24 юни 2013 17:56

memnto написа:
Седем написа:Развивате се, гледам. Преди години като влязохте в групите на ЛЕ за първи и ЕДИНСТВЕН път бяхте известни като N5= Сега се издигате до N3. :mrgreen:

Кат' те гледам ти си номер 7, така че по-тихо. ;)

Седем като точките, с които един отбор, който вече не съществува ни водеше по времето на "старшината" и като броя на головете във вратата му.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

AtiLaRulz
Контакти:

Мнениеот AtiLaRulz » 24 юни 2013 18:01

Кажете му на оня томислав да не се ебава по време на ефир и да говори с такава ирония за ЦСКА , ДА ПРОЯВИ МАЛКО УВАЖЕНИЕ , защото ще му се върне когато същия тоя отбор където се базика с него ,евентуално победи неговите любими сини вълчета начело с вълчицата и тогава ще помоля Н.А. да му го върне на него и на шкумбата (грънчаров) - големите всезнайковци невъзприемащи мнението на другите 8-)

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 24 юни 2013 18:44

валидол за теб написа:Верно много им обръщате внимание на подуенци!?Хич да не ви пука, ЦСКА става от друго измерение, а те затова са тук, щото усещат болката :mrgreen:

Не могат да го преживеят и за това все са в нашия форум!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

За любовта и още нещо....

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 18:55

Ще бъда кратък, че не ми се пишат фермани...
Идеята ми е, че за 10 дена тези, дето тяхната любов била силна са изакали над 10 000 хиляди коментара.........плюейки ЦСКА, като отделно оттях се включика всякакви фенове от Ботев, Локо, Берое, дето наскоро и трите са биле заличени от историята..... А ние не сме "заличени", ние сме си ЦСКА и ви обичаме всички селяндури, наркомани, добри, лоши, всякаква измет, както и всички благородници, без ограничения. Фенове на ЦСКА, радвайте им се, щото, къде подсъзнателно, къде инстинктивно те усещат наближаващата червена хегемония. Не им се дразнете на подписи, криви сура, малки цици или големи гъзове, да се оправят. Важното е, че при нас всичко ще е както си трябва, начело с най-великият-Христо Стоичков!Останалото е злоба, спам и глупост в изобилие.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BadBoy

Re: За любовта и още нещо....

Мнениеот BadBoy » 24 юни 2013 19:01

валидол за теб написа: Фенове на ЦСКА, радвайте им се, щото, къде подсъзнателно, къде инстинктивно те усещат наближаващата червена хегемония.

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 19:06

flo. написа:цдна хегемон на В група :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

що във В, не е ли Б окръжна :?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 24 юни 2013 19:07

При вас всичко ще е както си трябва, защото...? Не изглежда като нещо, което е както трябва. Даже изглежда като нещо, дето и нарочно не можеш да го направиш толкова зле.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 24 юни 2013 19:07

Блаженни са вярващите. :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 19:08

BadBoy написа:
валидол за теб написа: Фенове на ЦСКА, радвайте им се, щото, къде подсъзнателно, къде инстинктивно те усещат наближаващата червена хегемония.

Изображение

Здрасти :) Тоя път не ти се збъднаха "пророчествата", но аз те чета :)

Върни се в “ЦСКА”