Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 16:53

Чудя се на кой от наглите отговори да отговоря по напред :lol: В тая игра има правила бе момчета ! И по тия правила следва да се играе ! Мислейки си че за вас такива не съществуват , си е ваш проблем :!: След като заявяваш че нямаш 2лв за да изиграеш 2 мача какво следва :?: Как и с какво ще изиграеш предстоящите 38 :shock: И до кога БФС е длъжно да чака "лудия" да се налудува :?: И пак повтарям че НЕ говоря за Ботев ! Наясно ли сте с правилата на УЕФА , според които дори националния отбор може да пострада заради незнанието и безхаберието ви ( и на БФС) ! Не сте център на вселената и не сте сами на тоя свят , че всички с вас да се съобразяват :!: Що за нагъл трябва да си , да се изсереш на метеното и после мажейки с ръкав , да викаш че друг се е изсрал :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 24 юни 2013 16:54

mistreated написа:
Tomata написа:Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем :cry:

Ами на фона на всичките проблеми с моя клуб, честно да ти кажа, не само на мен ами и на всички цска-ри, националният коефициент в момента ни е последна грижа. Нямам нищо против да играете в ЛЕ вместо нас, дори ще ида на мачовете ви в Бургас и ще ви подкрепям, защото половината от приятелите ми са ботевисти.
Ама да обиждате феновете на ЦСКА и клубът, заради идиотизма на 2-ма пернишки боклука, които от сума време се опитваме да изгоним, това не мога да приема. Още по-малко от фенове на отбор, който е бил под същото иго, каквото сме ние сега. Всеки се радваше с вас, когато се отървахте от Селския, вие сега плюете по нас.

+1
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 17:00

mistreated написа:
Tomata написа:Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем :cry:

Ами на фона на всичките проблеми с моя клуб, честно да ти кажа, не само на мен ами и на всички цска-ри, националният коефициент в момента ни е последна грижа. Нямам нищо против да играете в ЛЕ вместо нас, дори ще ида на мачовете ви в Бургас и ще ви подкрепям, защото половината от приятелите ми са ботевисти.
Ама да обиждате феновете на ЦСКА и клубът, заради идиотизма на 2-ма пернишки боклука, които от сума време се опитваме да изгоним, това не мога да приема. Още по-малко от фенове на отбор, който е бил под същото иго, каквото сме ние сега. Всеки се радваше с вас, когато се отървахте от Селския, вие сега плюете по нас.

Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастия :!: Пределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво :?: Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 17:02

za nas e toj religiq написа:Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастия :!: Пределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво :?: Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !

Не само че обиждате цял ден феновете и отборът на ЦСКА, ами и не спирате с клубните пристрастия. Ако не беше така, нямаше да пускате теми през половин час за едно и също.
И спокойно, ЦСКА сам ще излезе от А група, няма нужда БФС да прави нещо. Но ЦСКА 1923 ще е тук, за ваше съжаление.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 юни 2013 17:03

mistreated написа:

Отърването от туморите, в който и да е отбор е радост за истинските фенове естествено. Пожелавам ви да забравите скоро титаните, но нека това става за ваша и тяхна сметка, не за сметка на всички останали. И не на последно място в отърването от селския ние имахме дейно участие, така както имахме и такова във 10 годишното си безхаберие към него.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 24 юни 2013 17:06

mistreated написа:

+ 10000 защо ли като чета пост на армеец ,винаги лъха на интелект и уважение... ??? аз съм спокоен,че накрая пак ние ще се смеем... както винаги е било,нека сега куцо и сакато се порадва,особено ония от подуене,горките ,толкова малко радости имат...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 24 юни 2013 17:11

mistreated написа:
za nas e toj religiq написа:Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастия :!: Пределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво :?: Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !

Не само че обиждате цял ден феновете и отборът на ЦСКА, ами и не спирате с клубните пристрастия. Ако не беше така, нямаше да пускате теми през половин час за едно и също.
И спокойно, ЦСКА сам ще излезе от А група, няма нужда БФС да прави нещо. Но ЦСКА 1923 ще е тук, за ваше съжаление.

Пак говориш наизуст , кой и с какво обиди теб и клуба ти в тая тема те питам :?: И вместо да ревеш , да бяхте направили нещо за тоя ваш отбор ! Не да стоите и чакате , някой да дойде да ви спаси ! Както се вика каквото сам си направиш и най големия враг не може :!: И не съм спокоен ! ЦСКА след цирка който разиграва и държи в неведение цялата футболна БГ общественост , трябва да бъде ИЗХВЪРЛЕН от БГ футбола ! А не да чакаме на него да му кефне да напусне :!:

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 24 юни 2013 17:25

Случващото се с ЦСКА е адски гадно! Привържениците и отбора не заслужават това. Ако ме питате и Титан не го заслужават - вложили са безумно много пари. Има нещо гнило в начина на управление на този клуб.

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 24 юни 2013 17:42

Levskar_forever написа:Въпреки че сте отбора на ДПС ви пожелавам да участвате в ЛЕ.

+ПЛОВДИВ
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2013 17:49

Tomata написа:
mistreated написа:
Tomata написа:
mistreated написа:
za nas e toj religiq написа:Мисля че в нито едно от изреченията не отговори на въпроса ми :!: Темата не е за Ботев ! От това което ще направи БФС зависи догодина БЪЛГАРИЯ с колко отбора ще е представена в тези турнири ! И дали ще позволи всеки който поиска , да прави каквото поиска !

Разберете едно нещо най-после. Правото да играе в ЛЕ е на ЦСКА. Ако решим да излезем и да загубим нарочно в двата мача, по-добре ли ще се чувстваш? Вие в случая не сте в позиция да поставяте някакви условия. Вие откровено искате подарък от ЦСКА - участие в ЛЕ. Наглеете, спрете се!
Имахте цяла година възможност да си спечелите място в ЛЕ, както и всеки друг отбор. Не го направихте. Сега чакате подаяния.

Май е време да замълчиш? Цяла България чака да види резултата от насирането ви, ти тук раздаваш подаяния. Между другото май точно вие имате нужда от такива в момента :)

Няма какво да мълча, вие днес просто се насра'хте с вашите милион теми за нещо, което не е ваше по право! Това не е ли реване за подаяние? Излез с един нормален аргумент във ваша полза. Питах ви много пъти, ама никой не може да ми отговори. Има ли български отбор, спечелил правото да участва е ЕКТ, да е прецакан по някакъв начин?

Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.

И какво точно можем да направим ние?Ние сме срещу тези собственици,които се е.ават с нас от години!Вие всички в един глас-титан за винаги едни от нас!Еми ето ви титан!

Върни се в “Архив”