Жребий за Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Левски срещу Иртиш Павлодар в ЛЕ

Мнениеот Седем » 24 юни 2013 16:18

venger написа:
LSFCforever написа:Дали няма феноме на Сараево да викат срещу нас :) :)

И аз си мисля, че посрещането (евентуално, де) в Босна ще е "цветущо". Миналата година нажежихме обстановката, а и ни се отдраха!!! Дано тази година всичко е по- спокойно и без инциденти и на футболния терен, и на трибуните!

Само че има една много важна подробност. За разлика от Сараево, тия са "хърватски" отбор, така че едва ли ще има проблем с публиката, ама кой знае.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 24 юни 2013 16:20

Avanti_Ragazzi написа:

Нема начин просто:

-първо феновете на Широки и Сараево са в тотална война! 2010 фенове на Широки застрелват фен на Сараево при меле в Широки Брег и от тогава меко казано не могат да се гледат феновете на едните и другите!

-второ Сараево е бошняшки отбор с фенове бошняци, а Широки Брег е хърватски тим с фенове изцяло хървати! В широки Брег няма бошняци или сърби а само и единствено хървати!

-трето, нали имате поне малко бегла представа какви са взиманите отношения между сърбите, хърватите и бошняците в Босна, меко казано не се понасят един друг! Дори направо се мразят в червата!

Изпревари ме, ей! :)
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 юни 2013 16:22

Daniel Levski написа:
Foreigner написа:
Vils написа:Няма да ни е много лесно по скоро заради климатичните особености. Само Левски!

Напротив. Казахстанците не са играли в такава жега, каквато ще е в България.

Не е на 100% сигурно, че първият мач ще е в София.
Dates and home/away leg order are subject to approval

Не си прав в Казакстан зимата е страшен студ до -40 градуса става, а лятото е голяма жега до +35, там е гаден климата. Знам го от опит.

Климата е остроконтинентален с жега или студ не можеш ги уплаши ;)

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 24 юни 2013 16:29

Победа за Левски в първия мач! :P
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 24 юни 2013 16:30

Седем написа:
venger написа:

И аз си мисля, че посрещането (евентуално, де) в Босна ще е "цветущо". Миналата година нажежихме обстановката, а и ни се отдраха!!! Дано тази година всичко е по- спокойно и без инциденти и на футболния терен, и на трибуните!

Само че има една много важна подробност. За разлика от Сараево, тия са "хърватски" отбор, така че едва ли ще има проблем с публиката, ама кой знае.

Ето това е наистина важна разлика. Дано все пак да няма проблеми и да не се правим много на "ербап"! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 24 юни 2013 16:42

Трябва да принудим ръководството да сложи качествен треньор. Футболисти имаме, но дълго време не сме имали истински и доказан треньор. Направо недоумявам как може да посрещнем 100 годишнината си с несретник като Митов. Да беше само той... в последните години все калпави треньори - едни без опит други, без успехи и всички се учат върху Левски. Трябва да възнегодуваме с викове "Оставка" ако Левски не води в резултата на Герена до 80-тата минута. Това е твърде вероятно, тъй като треньора хал хабер си няма как да накара футболистите да играят. Не разкараме ли Митов, може и да напишем най-срамната страница в историята на клуба. И без това сме я почнали със злополучния мач със Славия.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 24 юни 2013 16:54

Jürgen написа:Биеме си ги спокойно ;) .

Борат: Как се печелят пари от такива мачове. Хммм... Казаци давайте 100 хилки в еуро и мачовете са ваши.
Казаците: Добре болгарски друзья взимайте парата давайте мача.
Борат: Ейй и тая година спечелих от евро участието. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юни 2013 16:55

petko.h.markov написа:
W84me написа:Трябва тук да постигнем чиста победа с 2-3:0, за да може да сме спокойни за гостуването.

Първо прочети после пиши.Левски е гост в първия мач.

ПЪРВО ПРОЧЕТИ И ПОСЛЕ МИ ОТГОВАРЯЙ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 юни 2013 16:58

Направо отваряйте тема за мача с Широки Брег. Тия казаци не мисля че ще бъдат проблем.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 24 юни 2013 17:06

Daniel Levski написа:
Foreigner написа:
Vils написа:Няма да ни е много лесно по скоро заради климатичните особености. Само Левски!

Напротив. Казахстанците не са играли в такава жега, каквато ще е в България.

Не е на 100% сигурно, че първият мач ще е в София.
Dates and home/away leg order are subject to approval

Не си прав в Казакстан зимата е страшен студ до -40 градуса става, а лятото е голяма жега до +35, там е гаден климата. Знам го от опит.

Прав си. Объркал съм се от изречението
In July the temperature averages 21.5 °C
, което е за средна, а в първият момент го прочетох за максимална.
Даже като сравних времето в Павлодар и София излиза, че там е с 1градус по-топло. :mrgreen:

Относно първият мач. По жребии Левски е домакин, НО както сме били свидетели многократно стават размествания. Така че все още нищо не е официално. (Поне до момента, в който пиша :mrgreen: )
...

Върни се в “Архив”