Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?

Мнениеот dodo7271 » 24 юни 2013 15:38

za nas e toj religiq написа:Единственото нормално нещо което би могло да се случи , е БФС да отнеме лиценза на "трагикомедията" наречена ЦСКА моментално!
Явно непознаването на законите на УЕФА от страна на БФС , все пак не е достатъчна причина европейската централа да зачеркне с лека ръка БГ футбола !
Въпроса сега е дали явно некомпетентното БФС , ще отговори адекватно на отправеното му предизвикателство :?:
Ще има ли воля да действа бързо и решително в полза на Българския футбол :?:
Време е да видим :?:

П.П. Нека не о.ираме и тая тема с клубните си пристрастия !

И като им вземе лиценза, какво? Те ще си го купят - я от Нафтата, я от Любимец, я от Литекс....Ненормална работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 15:40

za nas e toj religiq написа:Мисля че в нито едно от изреченията не отговори на въпроса ми :!: Темата не е за Ботев ! От това което ще направи БФС зависи догодина БЪЛГАРИЯ с колко отбора ще е представена в тези турнири ! И дали ще позволи всеки който поиска , да прави каквото поиска !

Разберете едно нещо най-после. Правото да играе в ЛЕ е на ЦСКА. Ако решим да излезем и да загубим нарочно в двата мача, по-добре ли ще се чувстваш? Вие в случая не сте в позиция да поставяте някакви условия. Вие откровено искате подарък от ЦСКА - участие в ЛЕ. Наглеете, спрете се!
Имахте цяла година възможност да си спечелите място в ЛЕ, както и всеки друг отбор. Не го направихте. Сега чакате подаяния.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2013 15:51

mistreated написа:
za nas e toj religiq написа:Мисля че в нито едно от изреченията не отговори на въпроса ми :!: Темата не е за Ботев ! От това което ще направи БФС зависи догодина БЪЛГАРИЯ с колко отбора ще е представена в тези турнири ! И дали ще позволи всеки който поиска , да прави каквото поиска !

Разберете едно нещо най-после. Правото да играе в ЛЕ е на ЦСКА. Ако решим да излезем и да загубим нарочно в двата мача, по-добре ли ще се чувстваш? Вие в случая не сте в позиция да поставяте някакви условия. Вие откровено искате подарък от ЦСКА - участие в ЛЕ. Наглеете, спрете се!
Имахте цяла година възможност да си спечелите място в ЛЕ, както и всеки друг отбор. Не го направихте. Сега чакате подаяния.

Остави ги да реват бе... :lol: Лицемери! Иначе са за чиста игра, лиценз и тем подобни, ама искат да играят в Европа по втория начин! Имаше преди месец директен двубой, да бяхте победили! Е га ти комунистическите разсъждения, е га ти чудото!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 юни 2013 15:53

mistreated написа:

Май е време да замълчиш? Цяла България чака да види резултата от насирането ви, ти тук раздаваш подаяния. Между другото май точно вие имате нужда от такива в момента :)

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот arekusanderu » 24 юни 2013 16:02

Армейци,какво правим от тук на татък....защо буклуците ни преебаха така.За този фалит се говореше от отдавна,но защо и кой е виновен за резила пред УЕФА.Аз съм за отмъщение към титаните. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 16:03

Tomata написа:
mistreated написа:

Май е време да замълчиш? Цяла България чака да види резултата от насирането ви, ти тук раздаваш подаяния. Между другото май точно вие имате нужда от такива в момента :)

Няма какво да мълча, вие днес просто се насра'хте с вашите милион теми за нещо, което не е ваше по право! Това не е ли реване за подаяние? Излез с един нормален аргумент във ваша полза. Питах ви много пъти, ама никой не може да ми отговори. Има ли български отбор, спечелил правото да участва е ЕКТ, да е прецакан по някакъв начин?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

LionelMessi1985
Контакти:

Мнениеот LionelMessi1985 » 24 юни 2013 16:07

Честно казано, не разбирам смисъла на тази тема. По-безумна формулировка едва ли можеше да се измисли! Какво означава ще заеме ли БФС позиция в интерес на българския футбол? От цялата информация дотук аз разбирам, че БФС са направили всичко възможно Ботев да смени ЦСКА в Лига Европа. Какво са виновни в БФС-то, че тия олигофрени от "Титан" не знаят какво искат, и ту фалират, ту - не, ту играят в "Лига Европа", ту - не?! И за капак изпращат писмо, че се отказват в понеделник в 11:00, при положение, че жребият е след 3 часа!
Ти май само се намираш на приказка с тази тема, извинявай, че го казвам, но така ми изглежда.
Според мен регламентът на "Лига Европа" е повече от ясен - няма как Ботев да смени ЦСКА, при положение, че "червените" се отказват доброволно от участие, въпреки че са се класирали и имат лиценз за участие! Това е положението!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2013 16:22

Чорбарите са уникални, успяха да настроят срещу себе си дори и очевидно симпатизиращи им привърженици, като тези на Ботев :lol: :lol: :lol:
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот petko.h.markov » 24 юни 2013 16:24

arekusanderu написа:Армейци,какво правим от тук на татък....защо буклуците ни преебаха така.За този фалит се говореше от отдавна,но защо и кой е виновен за резила пред УЕФА.Аз съм за отмъщение към титаните. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пушка имаш ли?

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 юни 2013 16:25

mistreated написа:
Tomata написа:
mistreated написа:

Няма какво да мълча, вие днес просто се насра'хте с вашите милион теми за нещо, което не е ваше по право! Това не е ли реване за подаяние? Излез с един нормален аргумент във ваша полза. Питах ви много пъти, ама никой не може да ми отговори. Има ли български отбор, спечелил правото да участва е ЕКТ, да е прецакан по някакъв начин?

Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.

Върни се в “Архив”