ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: БФС и ЦСКА закопаха българският футбол !

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 24 юни 2013 14:46

За всичко е виновен БФС и Перуката, защото 5 години дава лиценз на ЦСКА под масата и си затваряха очите.Така направиха лоша услуга и на българския футбол и на самия ЦСКА. Перуката е продажник, аз отдавна съм го отписал от синята общност.Той ще сподели съдбата на Вили овчия и Урсула- изритани на бунището на историята, покрити с презрението на народа.А няма по тежко покривало от това! Да живеят ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ! КАЗАХ!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 юни 2013 14:48

dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе :shock: :shock: :shock: :shock:

Саше Саше. Когато не може да продължава издръжката на отбора и погасява разсрочени плащания.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 24 юни 2013 14:49

Евтаназия за чорбата! :twisted:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 14:49

Тралала написа:
POPCORN написа:Абе човек ти запознат ли си с тия неща , защото аз не?Ти знаеш ли,че Реал Мадрид , Манчрестър и тн имат задължения от порядака на 200-300 мииона?Те как играят в Шамопионбската лига бе брато?Говориш ми само за ЦСКА?Мислиш ли ,че само ЦСКА трявба да бъде изгонен от А група!Аз мисля,че трявба да са малко повечко отбори и съм убеден в това.Само че БФС като прави компромиси с едни прави и с други чат ли си!ЦСКА беше под мониторинг на УЕФА!Мислиш ли,че ако не бяха направили нещата като хората сега УЕФА щеше да си вкара такъв автогол и да незнае какво да предприеме?Като УЕФа казват,че може да играем в Европа как няма да играем в България>?Отговори ми само на тия въпроси, защото вижмда,че стебе поне може да св води нормален разговор :)

То хубаво да си тъп, ама чак толкова. Имаш ли си представа активите и обезпечението на тези отбори за които говориш на каква стойност са? Ми само един Роналдо струва 150 милиона бе калъф! От там нататък си смятай!

и кво?Ти кво си мислиш,че Титан не са обезпечили ЦСКа ли бе тъпак?Нашите дългове да не са в размер на 500 милиона като на Манчестър.Ясно,че са заложили и ЦСКА и някоя друга фирма за да може да играем в Европа и българсктоо първенство!И тия 35 милиона само се говорят така може и да са по-малко даже!Така ,че надали на титан им е проблем да обезпечат с някой друг актив ЦСКА!Иначе УЕФА нямаше да ни даде да играем в Европа отворко!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 24 юни 2013 14:49

Red_Girl написа:Абе кво сме им виновни на Ботев.. Имаха цяло първенство- да са спечелили и да са играли. Стига с тея цигански номера...

Абе, мацка ( или пич с женски ник), фани прочети и тогава се изказвай! Никой не иска Ботев да играе ЛЕ! Става въпрос за мизерията, която розовите правят с техното иди ми, дойди ми!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 24 юни 2013 14:51

blue_loudog написа:
Red_Girl написа:Абе кво сме им виновни на Ботев.. Имаха цяло първенство- да са спечелили и да са играли. Стига с тея цигански номера...

Абе, мацка ( или пич с женски ник), фани прочети и тогава се изказвай! Никой не иска Ботев да играе ЛЕ! Става въпрос за мизерията, която розовите правят с техното иди ми, дойди ми!

мъж е брато, знам го със сигурност :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юни 2013 14:52

blue_loudog написа:

Кво да ви чета? 20 страници глупости.. Както и самата безсмислена тема.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 14:53

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
blue_loudog написа:

мъж е брато, знам го със сигурност :mrgreen:

мъж е колкото и ти си мъж .
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 юни 2013 14:53

POPCORN написа:
JohnnieWalker написа:
POPCORN написа:
JohnnieWalker написа:
PFC Litex написа:Михайлов не е виновен, че от ЦСКА въртят курвенски номера, но дано УЕФА ни накаже сурово

После се чудят, защо всички ги мразят и викат "комплексари"...

добре бре и като ни мразиш кво?Дай да се метнем от някой мост ли кво да направим?Кой мразиш феновете ли, стадиона ли, ръководството ли?Кой мразиш?Големи хейтъри станахте всички бе!Дали на някой в цСКА в момента му пука,че ти ги мразиш?Те са се хвнали за главата само до твойто мразене им е :)

Ами нищо. Просто хората ви мразят, защото сте долни. Мразят ви, защото ограбихте сума ти отбори. Мразят ви, защото публично се готвите от седмици да окрадете държава и кредитори. Мразят ви, защото сте комунистическа структура. Мразят ви, защото след всичките си кражби, сега се опитвате да откраднете и история, което е наистина жалко. И така. ;)

Ама това само в болните мозцъи на хората ли го има или е доказано?Кое е доказано от всичките тия твърдения?Дай ми доказателства за откраднати играчи и тн и тн?А не е долно 20 години под ръководството на Венци да играте *****та на А група и да продавате мачове ?Това не е долно така ли?Долно е като става въпрос за съперник, ама като е за Славия според тебе това не е долно?

Ами, както и в друга тема казах, определено не се гордея с моментното състояние на Славия, но това, че Венци е долен плужек, значи ли, че всички са свободни да правят каквото си искат ? И точно вие нямате право да се оплаквате - с/у определена сума ви лягаме 2 пъти годишно. Един път решихте да не платите и ви издрънкахме 1:0...

1. За ограбването на отбори - Сливен, Пирин, предстои Литекс в скорошната история. Дори ваши "легенди" като Младенов и признават открито, че са били "взимани" с джипове от страната без да се иска мнението им

2. От седмици говорите, как ще се оттървете от дълговете си използвайте хватки, които ще ощетят и държавата и кредиторите (защото като клуб вие не притежавате нищо /база, стадион и т.н./)

3. Комунистическа структура сте, защото... сте създадени с указ на комунистите... ?

4. Крадете история защото - се опитвате да си прибавите историята на АС 23, при положение, че в момента в който соц-а е настъпил, играчите и ръководството на АС 23 са избити от основателните на ЦСКА

Доволен ?
Последна промяна от JohnnieWalker на 24 юни 2013 14:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 юни 2013 14:54

СИН_ИМПЕРАТОР написа:мъж е брато, знам го със сигурност :mrgreen:

Свирки ли си ми правил?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”