ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: БФС и ЦСКА закопаха българският футбол !
трябва да се промени правилника на БФС, и България да бъде представлявана само и единствено от отбора с най-висок коефицент, а именно -ЛЕВСКИ. Ама моля ви, какво ще ми правят в Европа отборчета като Лудогорец-мудогорец, Берое-мерое и БоталикЪ-моталикЪ?!..Че жителите на Виена още се оплакват от миризма на чесън след гостуването на Берое на Рапид преди 3 години.Кой европейски отбор ще стъпи на ливадката в село Разград, или на развалината в дива и изостанала Стара Загора-питам Аз и отговор неща...що'т го знам...та така:) 

- POPCORN
- Контакти:
Beck's написа:POPCORN написа:Beck's написа:POPCORN написа:Beck's написа:xaxaxaxa Говеждата арогантност няма край, 2008 се радваха, че сме изхвърлени и то пак в последния момент, сега обаче клетви и мозъчни пледоарий от безмозъчни същества........
МАРШ В ПОДУЕНЕ
да тогава не мислих за българският футбол, ама в момента са много загрижцени хахах. Яко лицемери има не е истина!Да не говоря какви връткалници.Неска са така утре онака !
Аз почти спирам да пиша тука и се местя в нормален форум, тука ако не са пубертети с пъпки по ташаците, са бавноразвиващи се с мозък в петите !
Да четеш или да гледаш GIF - чета с разни повлекани, танзуващи мечки, *******ки изпълнения като Агуеро, усмихващи се жени , дупета, к.рове и тн ........
+1 форума е станал ужасен!Не моеж да се води нормални разговори!Тука всеки е голям капацитет , всеки разбира от всичко, падат некви обиди, заплахи.Ужас!Форума е под всякаква критика!Спомням си преди като се регистрирах имаше само точни хора.Падаха едни спорове нямаше обиждане а у !Тука да сега да се плуе, само псувни !Днеска ми е по-свободен ден и затова иначе и аз като цяло съм го отписал тоя форум!АДСКИ КОМПЛЕКСАРИ И ЗАВИСТНИЦИ СА ПОВЕЧЕТО ТУКА.По цял ден седят във форума и се плуят един друг!Все едно тоя от другата страна на компа е виновен, че Титан или Батков ли който е да е смешник!УЖАС !
Братле ти какво очакваш, като 80% от форума не е успял да си вземе матурите и седнали да коментират кодекс на труда, акций, ИЦО СТОИЧКОВ !
Не е лесно да си тъп, но всеки си живее с кръста, да плачеш или да се смееш![]()
Тръгнал да ме нарича идиот и се скрил зад компютъра, "братле" не ти е лесно, вземи излезни, виж какво се случва навън, потопи се в цивилизацията и излез от комплексираната си среда, ще останаеш изненадан какво предлага човешката действителност . Ако искаш стой си у вас и после разправяй на приятели как си Е.Б.А.Л тая и оная, ама не им казвай от кой сайт ......
не бе няма смисъул.то тука може да се коментира с 5-6 човека!Другите не са за разправяне.Детска радост шарени бонбонки!Влезнали в форума и са анонимни и дай да храниме , да псуваме , да си избиваме комплексите тука!Адска простотия.Тоя форум адски мерише!Много по-добре ще е за гонг да вземат да го спрат от употреба.Така ще може поне тия където пишат нон стоп да почнат да хгодят на мачове или да вземат да излезнат малко навънка!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Lubaka1892
- Контакти:
Плювалници, коефицента на България, кой го е печелил досега бе, да не би Ботев да са спечелили нещо. Ако играят на мястото на ЦСКА и паднат двата мача, кво прайм, пак ли червените ще са виновни.
От толккова тъпкане през годините явно доста омраза сте събрали. Плюйте, че ЦСКА иска друг лиценз, пък вие искате чуждо място за евротурнирите. Да бяхте си го спечелили псевдопатриоти ревящи като момиченца.
От толккова тъпкане през годините явно доста омраза сте събрали. Плюйте, че ЦСКА иска друг лиценз, пък вие искате чуждо място за евротурнирите. Да бяхте си го спечелили псевдопатриоти ревящи като момиченца.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
гарфилд написа:Хайде,не ми защитавайте Перуката,много ви моля.Вече го казаха други,Пеуката ЗАЩО НЕ ИМ ДАДЕ СРОК,ДА ОПРАВЯТ ЦСКА БАКИИТЕ СИ?И В КОЯ НОРМАЛНА СТРАНА И КОЙ НОРМАЛЕН ШЕФ НА ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ,ЩЕ ОСТАВИ ЕДИН ОТБОР ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА?То не беше сливания с Литекс,Етрополе и Реал Чепръчене,не беше обединение с Нафтата,Бензина и Газьола,не беше фалити и прехвърляне на акции,егати сапунката.Остана Ицо да повика авера си Марадона за треньор и Йохан Кройф за съветник.
БФС е виновен преко или косвено,за всички бакии в родния ни футбол.Кой управлява футбола?Кой задава правилата?Кой следи за изпълнението им?Ахмед Доган ли,Обама ли или Барозу?Затова БФС Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА БГ ФУТБОЛА.
Няма основание БФС да ни поставя срок поради простата причина, че Ние сме си покрили изискванията за участие в А група и Евротурнири.
Стенли ти можеш....
Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе

dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе![]()
![]()
![]()
А това вече е друга бира!!!

Стенли ти можеш....
-
- Контакти:
dunavfc написа:abahta написа:Човечето пуснало темата, първо да се запознае с правилника на УЕФА и тогава да пуска теми. Относно феновете на Ботев с претенции, искам само да ги попитам следното нещо: Класирахте ли се за евро турнири или и Вие ли като ГОВЕЖДАТА сган искате всичко на готово? Симпатичен отбор са ми Ботев и само адмирации за техните фенове. Но трябва да си извоюваш правото да участваш в този турнир.
Ай със здраве.
Вие докога ще бъдете само писатели,без читатели ? Трябва ли 250 пъти,като малоумник да повтарям,че ако БФС беше изхвърлил отбора на ЦСКА още в началото на Юни,този казус изобщо нямаше да съществува ?
БФС не можеше да изхвърли ЦСКА защото документите им са били изрядни.За това че Титаните вече не искат да издържат ЦСКА и се чудят как да се измъкнат от клуба,вина нямат нито футболистите,нито треньорите.Те са ЦСКА,а не собствениците,нима Батков е олицитворение на Левски.ЦСКА си извоюва мястото в Европа на терена с игра,предвид финансовата криза в отбора са решили че не могат да играят в ЛЕ.Как мислите дали до последно не се е търсил вариант отбора да играе в ЛЕ,но явно не са станали нещата.Правилника е ясен,че никой не може да смени ЦСКА.Не мислете че другите отбори и те не са затънали в дългове и рано или късно няма да се отзоват на мястото на ЦСКА,но те имаха привилегията да си ползват безплатно базите.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
Re: БФС закопа българският футбол !
POPCORN написа:blue_loudog написа:baligo написа:POPCORN написа:Аз пък не виждам какво ви е виновен Стоичков на всички?Адски сте плоски и комплексирани от тоя човек!Хванали сме се?За кого сме се хванли?Като незнаем какво стаава в ЦСКА?Дайте ви само да говорите и да плуете!Какво е виновен Стоичков,че Титан са обитаци и незнаят какво да правят и гледат да се измъкнат от цялата каша!Стоичков е от 5 дена в ЦСКА кво да направи?
+1
Стоичков не е проблема, по-скоро може да подобри нещо!!! Иначе е маша в ръцете на Гришата и боклуците. Просто си тестват с него различни схеми, да видят как ще реагират хората.
Стоичков е огромна част от цялата схема! Не разбирате ли, че го домъкнаха на армията за парлама само? И тия да си въртат схемите до безкрай, а неадекватниците от сектор Г да се радват, че месията циганин е дошъл и ще ги опрай!
а Вие какво бе?Вие като сте толкова адекватни , защо не махнахте Батков?Защото дава пари на СЗ нали и да се боцкате и ви дава пари за хорео..Голямите адекватници!Където ви прати целия отбор в Русия , за да играе тото и вие пак не протестирахте заради това!
Абе не знам ама май майка ти се е бола с хероин докато е била бременна с тебе!
Мани ни нас, глейте си вашта кочинка. Ние поне имаме отбор( 99 годишен), а вие не! Що не протестирате вие, че от 20 дена ЦСКА става за посмешище на цяла Европа? Що не идете 5000 човека на България и Околовръстното и не искате обяснение! Кво седите по форумите и се прайте на интересни! Явно така ви устройва- не е важно на мене да ми е добре, а на сички останали да им е зле!
И сега ако ви сложат едно хубаво наказание от УЕФА няма да е незаслужено, нали го осъзнаваш?
POPCORN написа:dunavfc написа:POPCORN написа:dunavfc написа:abahta написа:Човечето пуснало темата, първо да се запознае с правилника на УЕФА и тогава да пуска теми. Относно феновете на Ботев с претенции, искам само да ги попитам следното нещо: Класирахте ли се за евро турнири или и Вие ли като ГОВЕЖДАТА сган искате всичко на готово? Симпатичен отбор са ми Ботев и само адмирации за техните фенове. Но трябва да си извоюваш правото да участваш в този турнир.
Ай със здраве.
Вие докога ще бъдете само писатели,без читатели ? Трябва ли 250 пъти,като малоумник да повтарям,че ако БФС беше изхвърлил отбора на ЦСКА още в началото на Юни,този казус изобщо нямаше да съществува ?
поради каква причина да го изхвърли като всички документи които са предоставили са добре ?БФС да не са врачки да знаят какво ще пшрави ЦСКА в следващте месеци бре?А тия 2-3 клуба в А група където бяха на кантар за гонене какво стана с тях?Как изведнъж някой дойде при тях и наля пари ?Нали това разправяше Боби..що всичко затихна така изведнъж и всичко е ок?
Пич,абсолютно съм убеден,че ако се действа по правилник,ЦСКА трябваше да бъде изхвърлен ! Не може да имаш задължения към НАП,футболисти,треньори,институции,мениджъри и какво ли още не и това да продължава вечно ! Още в началото на Юни към ЦСКА трябваше да бъде поставен ултиматум,ако отбора до 15 юни не покаже финансови доказателства за това,че може да участват нормално в "А" група и Европа,просто да бъдат изхвърлени,не е сложно бе хора ?
Абе човек ти запознат ли си с тия неща , защото аз не?Ти знаеш ли,че Реал Мадрид , Манчрестър и тн имат задължения от порядака на 200-300 мииона?Те как играят в Шамопионбската лига бе брато?Говориш ми само за ЦСКА?Мислиш ли ,че само ЦСКА трявба да бъде изгонен от А група!Аз мисля,че трявба да са малко повечко отбори и съм убеден в това.Само че БФС като прави компромиси с едни прави и с други чат ли си!ЦСКА беше под мониторинг на УЕФА!Мислиш ли,че ако не бяха направили нещата като хората сега УЕФА щеше да си вкара такъв автогол и да незнае какво да предприеме?Като УЕФа казват,че може да играем в Европа как няма да играем в България>?Отговори ми само на тия въпроси, защото вижмда,че стебе поне може да св води нормален разговор
Техните задължения са към местният НАП,към БАНКИ,при ЦСКА положението е съвсем различно ! ЦСКА дължи милиони на играчи,мениджъри и треньори,дължи пари на други клубове,нищо общо с задълженията на Реал и Ман. Пак питам,как един отбор,който има изрядни документи,фалира ?
- POPCORN
- Контакти:
dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе![]()
![]()
![]()
Това е умишлен фалит бе човек.Какво значи пред фалит!Ясно е дори на малките,че ЦСКА фалира нарочно, а не че иска!За да се избегнат плащанията от 35 милиона лева!Кой човек ще иска да купи ЦСКА с толкова задължения?Ми дори да има задължения какво купува?Няма школа, няма стадион собствен да инвестира в него какво купува?Една бездъна яма!Затова го правят нарочно да избегнат задълженията поне!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !