PFC Litex написа:Михайлов не е виновен, че от ЦСКА въртят курвенски номера, но дано УЕФА ни накаже сурово
После се чудят, защо всички ги мразят и викат "комплексари"...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
PFC Litex написа:Михайлов не е виновен, че от ЦСКА въртят курвенски номера, но дано УЕФА ни накаже сурово
blue_loudog написа:asdfghj написа:Официално от ЦСКА 1923 :
,,Който не ни уважава да духа супата !"
Кой ви уважава вас, бе, смешник! Дори да имаше някои заблудени досега- от днес сте персона нон грата не само в България, бе! Не ви ли е ясно, по долно племе от чорбарското няма на тоя свят?! Щом и пловдивските ви посестрими се отрекоха от вас треа да си извадите поуките и да се скриете надълбоко!
Тралала написа:PFC Litex написа:Raoul_Duke написа:PFC Litex написа:Raoul_Duke написа:Дал ли им е лиценз? Дал им е. Значи виновен ли е? Виновен е.
Лицензите се дават от УЕФА за участие в ЕКТ, какво БФС и Перука те го в момента не зная.
За А група УЕФА ли дава лицензите?
В момента, какво общо има "А" група с ЕКТ?
Как да няма бе човек?! Как така дадоха на червените уроди лиценз за А група, а месец по-късно фалират? Тия лицензи на кафенца ли ги раздават? Ако перуката не беше дал лиценз на тия палячовци, сега нямаше да са в урните на УЕФА.Това е общото.
saigon написа:dunavfc написа:saigon написа:dunavfc написа:PFC Litex написа:Михайлов не е виновен, че от ЦСКА въртят курвенски номера, но дано УЕФА ни накаже сурово
Какво не е виновен бе братле ? Толкова ли беше трудно отбора на ЦСКА да бъде изхвърлен във "В" група още в началото на месеца или максимум до средата и да бъде заместен от друг български отбор ? Как може,като някакви пудели да чакат,положителен отговор от ЦСКА до последният момент ??? Аз не знам,колко са подобните случаи в Европа,загубихме 1 отбор,аз по-голяма трагедия от това не знам ! ЦСКА моментално да бъде изхвърлен в "В" или "А" окръжна,все едно,щом няма финансова възможност да играе в Европа,как ще играе в България цял сезон ?
Пръъъъъъъц, леко да не се наакаш, колегаОтказът на ЦСКА сам по себе си не е толкова голямо провинение, че да се задоволят говеждите ти полюции и да ни изхвърлят във В, Я, У и Ц групи. Плюс това, за периода на лицензирането, собствениците са представили документи, че могат да издържат клуба, за което са получили лиценз за А група, така че жалките ти напъни, че милееш за футбола ни, са зле прикрита говежда пяна около устата.
Селяк,пука ми и на шмайзера и за вас и за говедата,пука ми обче за българският футбол ! БФС повтарям,имаше цялото право на света още в началото на Юни да изхвърли ЦСКА от "А" група,отбор с милиони задължения ! Но,постоянно се правеха компромиси и е то до къде се стигна...
Ми то затова не се слагат такива като теб, с два грама мозък у главата си, в лицензионните комисии. Плюс това, всеки, ама всеки клуб в България има задължения. Към НАП, към и за играчи, по бази и т.н. Само че хората ги разсрочват и така си подават документите в БФС. А те не могат да направят нищо, когато всичко е уговорено по правилата. Така че, можеш да си гледаш работата. И не лицензира БФС, а лицензионната е директно под шапката на УЕФА. И да викаш на някой "селяк", когато си с Дунав (РусИ) на аватара, някак не върви
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
JohnnieWalker написа:PFC Litex написа:Михайлов не е виновен, че от ЦСКА въртят курвенски номера, но дано УЕФА ни накаже сурово
После се чудят, защо всички ги мразят и викат "комплексари"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта