Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Аре бе, къде са защитниците ? Какво чакат още...
ralka_levskarka написа:Левски картотекира Лопес и Генков за Европа
Ръководството на „Левски" е изготвило документите за картотекиране на Рамон Лопес и Цветан Генков, въпреки че те все още нямат разрешение да играят за „сините".
Утре от „Герена" картотекират футболистите си за „А" група и Лига Европа.
„Включили сме ги в картотекирането и сме поискали документите, че те могат да играят за „Левски". Ако жълтите им карти пристигнат навреме и получим потвърждение от специалната система на УЕФА, те ще играят още в първите ни срещи от квалификацията за Лига Европа на 4 и 11 юли. Ако не - те ще бъдат картотекирани, но няма да играят. Макар ние да нямаме никакви съмнения относно правата им", заяви за „24 часа" изпълнителният директор Константин Баждеков.
За Генков не би трябвало да има проблеми, тъй като от бившия му клуб „Висла" сами съобщиха на сайта си, че е разтрогнал договора си едностранно. Причината - неизплатени няколко заплати.
Със същия мотив Рамон Лопес е скъсал договора си с „Волин" (Луцк), но украинците засега правят въртели на „Левски". Самият бразилец обаче обяви, че не е вземал възнагражденията си за 6 месеца и напълно по правилата е скъсал контракта си с „Волин". Украинците заведоха дело, което от „Герена" са убедени, че печелят.
Единственият въпрос е откога „сините" ще използват тези две свои летни попълнения. Ако до 60 дни не се стигне до споразумение между клубовете, на играчите ще бъде издадена служебна карта, с която пак ще могат да играят за „Левски".
Генков не дебютира със синята фланелка срещу бразилския „Арапонгас" в контролата вчера. Нападателят тренира индивидуално. Националът има да догони физически съотборниците си, които тренират от 10 дни, а също така е и със счупена ръка. Освен него и Нуно Пинто, Даниел Димов и Борислав Цонев пропуснаха проверката.
"24 часа"
Бру??
[center]1914[/center]
-
- Контакти:
Бру е ясен .... новината е специално за Генков и Лопез , защото се присъединиха към Левски по "по-специален" начин - поради неплатени заплати , като в случая на единия 2-та клуба се съдят ( става въпрос за Лопез ) ..... 

Eminem написа:Аре бе, къде са защитниците ? Какво чакат още...
Пари, какво да се чака.. те тия дето ги искаме => "КЛАСА" не идват без пари

Единственият, който дойде с трансферна сума си е картотекиран...чиста работа.. другото всичко е опити да минем тънко

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Спокойно със защитниците!!!
Имаме Димов и Пелето, имаме 4 нападателя, все двама ще мога да играят и отзад. Гаджев и Старокин също изглеждат като талантливи стопери. Даже и Гари ми се вижда вариант за някой мач.
В краен случай ще вземем някой от Берое, но ще му забраним да стъпва на по-малко от 25 метра от нашата врата.
Имаме Димов и Пелето, имаме 4 нападателя, все двама ще мога да играят и отзад. Гаджев и Старокин също изглеждат като талантливи стопери. Даже и Гари ми се вижда вариант за някой мач.

В краен случай ще вземем някой от Берое, но ще му забраним да стъпва на по-малко от 25 метра от нашата врата.

- alexveselinov
- Контакти:
Според мен се бавим със селекцията,защото се търсят що годе качествени играчи,но за малко пари.Ако са и свободни агенти още по-добре 

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
alexveselinov написа:Според мен се бавим със селекцията,защото се търсят що годе качествени играчи,но за малко пари.Ако са и свободни агенти още по-добре
Ако са ни вкарали и гол - покриват всички критерии.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Понеже не съм чел темата назад,но с Михелич какво става,остава ли тръгва ли си 

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
имам едно питане.Четох днес думи на Митов в които казва че Лопес и Генков засега не са картотекирани,но до 4 юли имало време.
Доколкото знам днес итича срока за картотекиране,някой знае ли кога е крайния срок за картотеки в ЛЕ.-моляяяяя

Доколкото знам днес итича срока за картотекиране,някой знае ли кога е крайния срок за картотеки в ЛЕ.-моляяяяя

LEVSKI_FOREVER
- amstel_beer
- Контакти:
zlatan написа:имам едно питане.Четох днес думи на Митов в които казва че Лопес и Генков засега не са картотекирани,но до 4 юли имало време.
Доколкото знам днес итича срока за картотекиране,някой знае ли кога е крайния срок за картотеки в ЛЕ.-моляяяяя![]()
Имаме право да картотекираме един футболист в последния момент.