Ботев Пд в ЛЕ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа
Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.
[center]
[/center]

POPCORN всъщност е Гърнето, Праховеца и Венци Живков и цялото ръководство от 63 директора и 48 началника в ЦСКА и веднага урежда Ботев да играе в Европа, а и Перукан под прикритие. Кво го нападнахте всичките, все едно той ви е длъжен, че некви перничани са измнетили половин България.

tsonpen написа:Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.
е те и така ЦСКА ще запишат 2 мача (2 служебни загуби с 0:3)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
ЦСКА взе крайно и окончателно решение. Преди броени минути шефовете на клуба изпратиха писмо до УЕФА, в което съобщават, че заради предстоящия фалит отказват участие в евротурнирите.
АКО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА " БЛИЦ" !!!
АКО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НА " БЛИЦ" !!!
Последна промяна от tinko на 24 юни 2013 10:41, променено общо 1 път.
- POPCORN
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:POPCORN, при положение, че никой не е ясно има ли пари, няма ли пари, кой ви води, има ли футболисти, как ще се казвате и т.н., не е ли най-нормалното да се откажете от участие в Европа в името на България, защото като не участвате, ще прецакате цялата държава? То е ясно, че нито вие, нито ние, ще влезнем в групите на ЛЕ, но поне ние имаме някакъв изграден отбор, докато при вас няма абсолютно нищо сигурно. Защо да участвате, да отпаднете още първия кръг и хептен да се срути и без това ниският ни коефициент?
Не съм казал,че не е хубаво, казах че трявба да се държите малко по-нормално и да не се държите така все едно ЦСКА са ви длъжни за нещо!ЦСКа са си заслужили третото място в първенството имат право да правят каквото искат!Това е!Нито зависи от мене нито от тебе!А кое е редно и кое не е редно е съвсем друг въпрос!Всеки клуб си има управници да решават те!Но държанието и отношението на всички към ЦСКА е супер гнусно и затова казвам,че може би ЦСКА са решили точно заради тия простотии да се правят на ударени!Дано да ви дадът мен лично ми е все едно.Без да е станала никаква сделка и нещо на 100% то не беше писаници не бяха помия и тн към ЦСКА!И аз да искам да купя ЦСКА и аз ще се откажа !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
POPCORN написа:Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !
За човек, който не го интересува чуждото мнение, а само любовта му към ЦСКА, който е различен от другите (контекстът на думите ти), написа премного мнения в нашия форум

А иначе ЦСКА вреди не само на българския футбол в момента- вреди и на хората. Аз в момента не знам ще ходя ли до Бургас или не. Ако си мислиш, че за студент в София по време на сесия едно ходене до морето не отнема достатъчно финансов и времеви ресурс дори да е отдавна планиран- бъркаш се. Както и да е, лек ден (надявам се да няма повече твои мнения тук) .
Последна промяна от praistoria на 24 юни 2013 10:43, променено общо 1 път.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Jax написа:xapdyep написа:А, мачовете в Бургас ли ще играете? Дано да е така, ще Ви подкрепим!
Ако се стигне до мачове- да, в Бургас.
Супер! Стадиона ще се превърне в Ад за всеки противник, сигурен съм в това!
NIKSANA написа:tsonpen написа:Важно е все пак някой да играе. Пък дори и само два мача.
е те и така ЦСКА ще запишат 2 мача (2 служебни загуби с 0:3)
Все гледаме коефициенти и т.н., но дори само опитът на български отбор в два истински мача в Европа е полезен за А група. А и без бой победа не трябва да се дава. Нека има надежда и нека опитват колкото се може повече отбори.
[center]
[/center]

shotgun blues написа:POPCORN написа:Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!!![]()
![]()
![]()
Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!
ЦСКА ДОБРОВОЛНО се отказва от участие ...какво им е виновен Ботев ПД ?Като следващ в класирането,те са в правото си да играят в ЕКТ,след ДОБРОВОЛНОТО неучастие на ЦСКА .....с какво право ДОБРОВОЛНО неучастващият отбор на ЦСКА - ще прецаква следващият който по правилата има право да играе ...
абе ти тъп ли си, как се е отказало къде има документ, нарочно бавят всичко ЦСКА това е прецакването
Ботевист съм и мнението ми е,че не сме готови за ЛЕ,НО тук не става въпрос дали сме готови или не!
Проблемът не е само дали Ботев ще играе или не,проблемът е като цяло за Българският футбол(ако има такова животно де),защото догодина коефицента ще е още по-нисък...
Лично за мен най-добрият вариант е ЦСКА да се яви и да си играе мачовете,без да правят курвенски номера,а ние да си продължим с подготовката и доокомплектоването на отбора.
Но както се вижда вече 15 дни в ЦСКА НИКОЙ няма окончателна позиция и всичко е безнадежно,на всички им писна от техните схеми и варианти.
Как да не плащаме дълговете,но и едновременно с това да си запазим историята и да играем в "А" група?!
Еми надявам се драги ми "чорбари" да няма как и да си минете по пътя,а той е ясен и трасиран - щом другите са го извървяли,ще го извървите и Вие!
Проблемът не е само дали Ботев ще играе или не,проблемът е като цяло за Българският футбол(ако има такова животно де),защото догодина коефицента ще е още по-нисък...
Лично за мен най-добрият вариант е ЦСКА да се яви и да си играе мачовете,без да правят курвенски номера,а ние да си продължим с подготовката и доокомплектоването на отбора.
Но както се вижда вече 15 дни в ЦСКА НИКОЙ няма окончателна позиция и всичко е безнадежно,на всички им писна от техните схеми и варианти.
Как да не плащаме дълговете,но и едновременно с това да си запазим историята и да играем в "А" група?!
Еми надявам се драги ми "чорбари" да няма как и да си минете по пътя,а той е ясен и трасиран - щом другите са го извървяли,ще го извървите и Вие!
Един е Ботев!