Levskar_90 написа:parvanoff написа:Levskar_90 написа:Ти отдавна си станал шут тука, доколкото чета мненията повечето те иронизират. Типичния Ганьо си, казах ти тук пишем феновете на волейбола, ти като не си такъв какво правиш тук ? Продължаваш да тролиш, националния отбор бие ти ще ми ръсиш някакъв тъп морал и ще ми се правиш на възвишен. В същото време кумири са ти доказани отрепки като Бат Боко, смешно е.
Най-важното е като не гледаш волейбол и не те интересува не пиши, още по-малкото по националния отбор. Все едно, аз да пиша за Дунав(макар да ме съмнява, да се интересуваш изобщо от спорт). Явно целта ти е да дразниш. Имаш си тема за протестите
Моралът е най-важното нещо на този свят и ще го разбереш някой ден! Ако хората имаха морал животът на Земята щеше да е прекрасен. Да, Дунав е принципен и това не е лошо качество, но в случая няма нужда толкова да се затормозяваме, защото от морална гледна точка важното е съдията да не го е направил умишлено, а аз не смятам, че бе така.
Какъв морал на волейболен мач ? Съдията е допуснал грешка и да не се радвам на победа и да плюя по нашите така ли ? Вие в ред ли сте ? Ти и Дунав имате ли морал след, като подкрепятe престъпника Бойко Методиев Борисов ? Смях, смях и пак смях.
Виж сега. На едно място ти зададох някои въпроси, но не ми отговори. Не намесвай политика в тази тема. Ти достатъчно плюеш по любимия ми отбор и любими мои играчи, за да кажа, че не си плюл по никой. А да си ме видял аз да плюя по някой? По някой от националния отбор? По някой от Левски? Та дори и по някой играч или треньор на цска? Ако се интересуваш и запомняш какво пише във форума на Левски сам би се убедил, че много хора в този форум не биха желали отборът ни да бие с помоща на съдията, но както и да е... Който разбрал-разбрал. Който спал-спал, както казваха едни наши съграждани!