Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Още един вариант за спасение
Ето ви и още един начин за спасение. Изпрати SMS с текст DMS CSKA на номер 1948.
Re: ЦСКА ФАЛИРА
Хайде някой да коментира това http://www.blitz.bg/sport/article/182852
Честно казано на мен вече ми омръзна.
Честно казано на мен вече ми омръзна.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Re: Сагата с ЦСКА приключи, клубът фалира!
седемнамалко написа:Vonin написа:za nas e toj religiq написа:Пре-регистрацията на ФК-тата в АД-та беше с цел да се избегнат всички дългове на ФК-тата. Стига сте се лъгали! От 1999 всички с АД-та не са юридически наследници на ФК-тата! Иначе пак питам...защо като Ботевъ се обедини с Металик Сопот, защо УЕФА са публикували историята от 70-те години? Защо?
това е вероятно най-тъпото изказване от много време насам, значи според теб 50+ клуба ЕДНОВРЕМЕННО решават и се пререгистрират за да им отпаднат дълговете, ами тези без дългове защо се пререгистрираха тогава?цялата работа беше, че се промени закона и ВСИЧКИ трябваше да станат АД по ТЗ, ново регистрираните клубове запазиха ВСИЧКО на старите (включително и дълговете, и емо-заменката и ГГ и дори КС ви казаха, че имате дългове от времето на калпакчиев).
Идея си нямам какво са казали хора незапознати изобщо с юридическата материя и с наредбите на БФС. Новоучредените АД-та по Търговския закон през 1999г. не са никакви правоприемнци на сдруженията регистрирани по ЗЮЛНЦ или по ЗЛС и затова няма как да са наследници на активите и на пасивите им. А защо БФС позволи през 1999г. да участват в професионалния футбол АД-та/учредени от физически лица в качеството си на физически лица/ и съответно нямащи нищо общо със сдруженията е съвсем отделна тема.

-
Drunken_Master написа:Много неща обаче около ЦСКА остават неясни:
1.След като Ицо съобщи за "хората от неговото обкръжение",освен Гриша Ганчев,кой друг ще помага на ЦСКА ?
2.Майкъла остава ли при нас и ако да ще продължи ли ремонта на Българска Армия ?
3.Ще има ли играчи на Литекс,които ще ритат при нас,тъй като Ицо каза,че щяло да има,но аз съм чувал,че Гришата не искал никой да пуска ?
4.ЦСКА ще вземе ли лиценза за А група на Нефтохимик/Любимец ?
5.С какви финансови средства ще разполага ЦСКА 1923 ?
6.Освен Паро Никодимов,кои други ще "влизат" в ЦСКА ?
-----------------------------------------------------------------------
страшно много въпросителни около нас
1.Това за сега само Ицо знае.Въртят се разни имена,но колко са истина не се знае.
2.Не
3.Ицо каза,че ще има,но не спряганите по медии и форуми,а юноши.
4.Не

5.За ЦСКА 1923 не знам,но за ЦСКА Ицо каза,че с достатъчно.
6.Малко търпение и ще разберем.

Ще е хубаво да се пуснат акции на борсата и всеки да може да си купи. Така в последствие всички ще можем да помагаме с бюджета 

Обединете се с Локото от Надежда, хем ще ни спасите от един безмислен отбор, хем ще е законово!
Приятел в нужда се познава - вие ги спасихте от изпадане, сега те да ви спасят от дебют в Б окръжна!

Приятел в нужда се познава - вие ги спасихте от изпадане, сега те да ви спасят от дебют в Б окръжна!
veni__85 написа:Oще една тема за боклука , има достатъчно теми по въпроса стига сте правили нови и нови...
А теб кой та кара да четеш бе клошар!
-
- Контакти:
Re: Сагата с ЦСКА приключи, клубът фалира!
Ицо прави каквото трябва!Само ИЦО може да СПАСИ ЦСКА!!!
[center]1914[/center]
Без име написа:Нов 0'брат ! http://livesport.bg/Poredna-podigravka- ... itan-93142
Вече и КСПП не ви иска!
Е, не вервам на таз партенка. Все пак не може да няма човек, който да не иска харизмата, свещените четири букви, убиеца на гиганти и мастодонти, армейския ЦСКА. Толкоз много кандидати имат Вълка, Гришата, КСПП, Божков син и баща и всеки вика вземи го ти