Вариантите пред ЦСКА са само два

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Вариантите пред ЦСКА са само два

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 15:49

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
фифи перото написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?

С едните вчера играха контрола. ;)

[offtopic]03. Раковски2638-2848
04. Светкавица2634-2047[/offtopic]

кой е собственик на Раковски?

не знам, но Кашчей застъпва мнение, на което съм и аз.
Доктора може да размахва всичко, но акциите са собственост на титан.
Няма реална сделка.
Няма вписване.
Всичко е игра...на глупостта и пробване на техните фенове.
А и на общественото мнение.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 23 юни 2013 16:08

фифи перото написа:
Няма реална сделка.
Няма вписване.

Ако са му дали джиро, както твърдят Титан, не е така .
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=354513

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 23 юни 2013 16:11

фифи перото написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
фифи перото написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?

Няма реална сделка.
Няма вписване.

Добре де, за регистрация на една фирма се чака около месец за да се появи в регистъра, промени, заменки, промени в устава на дружеството и още 1000 други действия в една фирма не се отразяват на секундата в агенцията, още повече в сайта на агенцията.... но и аз мисля, че има нещо мътно около всичките тези неща, които наговори Стоичков вчера.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 16:21

deepblue написа:
фифи перото написа:
Няма реална сделка.
Няма вписване.

А как е?

Камата донесе пред журналистите дебела червена книга с акциите на ЦСКА шест милиона и петстотин хиляди, които от днес минават в негово владение. .

Част от написаното в Блиц.Определено акциите се съхраняват в дебела книга, която се разнася по улиците просто така.

И да са му джиросани акциите, нищо не се променя, освен новият собственик-всичко старо си остава.Освен това, (поне така си мисля аз) докато не се впише официално новият собственик на едно ТД, то той има ли право да се разпорежда или не?Има ли пълно владение на дружеството?
Може ли да сключи сам със себе си договор, за да изпълнява и други функции в това дружество?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 16:25

Swarovski написа:
фифи перото написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
фифи перото написа:

Няма реална сделка.
Няма вписване.

Добре де, за регистрация на една фирма се чака около месец за да се появи в регистъра, промени, заменки, промени в устава на дружеството и още 1000 други действия в една фирма не се отразяват на секундата в агенцията, още повече в сайта на агенцията.... но и аз мисля, че има нещо мътно около всичките тези неща, които наговори Стоичков вчера.

За регистрация на фирма се чака от 3 до 5 дни.Тя в момента на вписване се отразява на страницата на ТР
Последна промяна от фифи перото на 23 юни 2013 16:31, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 16:29

Кашчей написа:
deepblue написа:
фифи перото написа:
Няма реална сделка.
Няма вписване.

А как е?

Камата донесе пред журналистите дебела червена книга с акциите на ЦСКА шест милиона и петстотин хиляди, които от днес минават в негово владение. .

Част от написаното в Блиц.Определено акциите се съхраняват в дебела книга, която се разнася по улиците просто така.

И да са му джиросани акциите, нищо не се променя, освен новият собственик-всичко старо си остава.Освен това, (поне така си мисля аз) докато не се впише официално новият собственик на едно ТД, то той има ли право да се разпорежда или не?Има ли пълно владение на дружеството?
Може ли да сключи сам със себе си договор, за да изпълнява и други функции в това дружество?

С подаването на молба за регистрация , всеки може да придвижва останалата част от атрибутите, да ги наречем, за задвижване на една фирма.
Няма разпоредителни права обаче.
В зависимост от регистрацията, -ЕАД,ЕООД и т.н.- собственикът, може да се самоназначи в дружеството.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 16:37

фифи перото написа:С подаването на молба за регистрация , всеки може да придвижва останалата част от атрибутите, да ги наречем, за задвижване на една фирма.
В зависимост от регистрацията, -ЕАД,ЕООД и т.н.- собственикът, може да се самоназначи в дружеството.

Това означава ли, че Стоичков може да назначи сам себе си за треньор, но без да има сключен договор с отбора (изискване на БФС е треньорът да има сключен ТД).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 23 юни 2013 16:38

фифи перото написа:

За регистрация на фирма се чака от 3 до 5 дни.Тя в момента на вписване се отразява на страницата на ТР

Ти регистрирал ли си фирма? Как 3 дена? Удостоверение за тежести се вади експресно за 3 дена. Може, ако е ЕТ да се регистрира за 3 дена, но това е АД, то е купчина документи, хайде да не влизаме в глупави спорове. Може да се появява в брра, но купчината документи се появяват по- късно, както и да е, трябва наистина нещо черно на бяло да излезе и някой от адвокатите да каже нещо юридичеси то е ясно, че Стоичков капчица идея си няма как се случват нещата.
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 16:56

Кашчей написа:
фифи перото написа:С подаването на молба за регистрация , всеки може да придвижва останалата част от атрибутите, да ги наречем, за задвижване на една фирма.

Това означава ли, че Стоичков може да назначи сам себе си за треньор, но без да има сключен договор с отбора (изискване на БФС е треньорът да има сключен ТД).

Теоритично, може и за чистачка да се назначи. :lol:
Зависи какво дружество е регистрирано.
Ако е едноличен собственик-ЕАД, ЕООД...може да се назначи за управител, а в това си качество да се назначи /със собственото си съгласие :lol: /, и на втори трудов договор.
Ако не е едноличен-ООД, АД-то това става с решение на събранието на дружеството.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “ЦСКА”