фифи перото написа:CTAHKO написа:Прибирам се от работа и що да видяВсе още имате форум
До кога мислите да я карате така
Взели са форума на друг отбор.
До сега само това не бяха взимали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
фифи перото написа:CTAHKO написа:Прибирам се от работа и що да видяВсе още имате форум
Взели са форума на друг отбор.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ivaka написа:Е всичко пък отведнъж...малко да мине време и това ще стане, нека го преглътнат!
memnto написа:Има нещо обаче, което нито аз нито вие знаем. Убеден съм на 10000%. Просто Ицата няма как да си сложи главата в торбата просто ей така. Да си зареже сладката работа в Ловече или евентуалните му предложения да бъде треньор някъде из Европа, и да дойде в ЦСКА. А всички сини плъхове да се говорят и прогребват който искат. На тях друго не им остава освен да злобеят, те си нямат на какво да се радват в тяхното си клубче и затова. Хейтвайте колко си искате, Ицата е голям и ЦСКА го чака голямо бъдеще с него, убеден съм! Айде със здраве и призовавам червените привърженици да не се водят по тънките намеци и заяждания на лилавите приятелки.
delqnski47 написа:CTAHKO написа:Прибирам се от работа и що да видяВсе още имате форум
Умрехме,ама не значи,че изчезваме!Ся сме безсмъртни
Udoji90 написа:Айдее, провокаторите и тая тема налазили. Злоба, злоба...
red leno написа:Ние вчера умряхме, след три дни ще възкръснем от мъртвите и ще станем по-силни от преди за УЖАС на ГОВЕДАТА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта