Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Vonin
Контакти:

Re: Сагата с ЦСКА приключи, клубът фалира!

Мнениеот Vonin » 23 юни 2013 13:50

za nas e toj religiq написа:
Vonin написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Vonin написа:ММач,

в тотална грешка сте!

Първо - дълговете не са 35 милиона. Между 9 - 12 милиона са. Те не са главният проблем - делата, които идват всеки ден са главния проблем.

Второ, като се отиде в 'А' окръжна - нали се прави ново дружество, как се запазва историята?

Трето, да изчакаме още малко и ще се види с кого ЦСКА ще играе първия кръг.

Историята се запазва защото се образува ЧИСТО НОВО ДРУЖЕСТВО, ЧИСТО НОВ ФУТБОЛЕН КЛУБ! Който може да претендира за наследник на закрития!

А тука няма да има НОВ КЛУБ, ще има смяна на името на друг такъв!!!!

Това розовите фенове толкова ли е трудно да го разберете или просто се правите на луди нарочно!

Едно е да се създаде ЧИСТО НОВ ФУТБОЛЕН ОТБОР от 0-та (разбирай А окръжна)!!! И съвсем друго е СЪЩЕСТВУВАЩ ВЕЧЕ КЛУБ и то от А група (Нефтохимик или Литекс) да бъде прекръстен на ЦСКА!!! Двете неща нямат нищо, ама нищо общо!

Защото именно това се цели, смяна на името и екипи, и седалището на СЪЩЕСТВУВАЩ вече клуб член на БФС, не НОВ ТАКЪВ! А думи като сливане или взимане съществуват само в главата на феновете на ЦСКА и никъде другаде! При сливане, вливане или друг подобен прийом в АД, се наследяват както АКТИВИТЕ, така и ПАСИВИТЕ на влятото дружество!

Стига сте се правили на 2 и половина, толкова ли е трудно за разбиране това което става, всички фенове на другите отбори разбраха, само вие се правите на ударени с парцал! Истинският ЦСКА умря вчера, това дето го гласят ще е Нефтохимик или Литекс с ново име и нищо повече! А който не му се иска да е вярно, нека провели след като тия неща свършат какво ще пише в сайта на УЕФА! А там ще пише следното ПФК ЦСКА 1923 е четирикратен шампион и четирикратен носител на купата или пък другият бургаски вариант НЯМА УСПЕХИ!

Рано слагаш кръста, не бързай. По закон днешните АД-та не са наследници на ФК-тата от преди 1999 - ФАКТ! Така че дишай!

Я да видим УЕФА и сайта й - http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html ...я...то СОПОТ са играли в евротурнирите бре...браво СОПОТ :) :)

В сериозна грешка си ! Всички АД-та освен това на селския СА наследници на ФК-тата от преди 99та ;) Защото наследяват дружествата , които изпълняват тези функции преди тях ! И понеже на Ботев дружеството не е закрито , то няма как АД-то на селския да го наследи :lol:
Спрете да сравнявате вашия случай с нашия , защото нямат общо !!! Или ако имат нещо общо , то е че АД-то на сельо фалира заради вас !!!

Пре-регистрацията на ФК-тата в АД-та беше с цел да се избегнат всички дългове на ФК-тата. Стига сте се лъгали! От 1999 всички с АД-та не са юридически наследници на ФК-тата! Иначе пак питам...защо като Ботевъ се обедини с Металик Сопот, защо УЕФА са публикували историята от 70-те години? Защо?
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 13:55

asdfghj написа:Стига глупости, ЦСКА няма да фалира ! Кашчей ще се срамува след 48ч. от глупостите които е написал, а лилавите просто ще замлъкнат,..те нямат срам !

Я ми покажи къде съм написал, че сте фалирали!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 23 юни 2013 14:12

Ама много компетентни хора тур.Бреееей!! Много. Вчерашни келеши и всички за комунизъм ми говорят.Вие почечето и Винету не сте прочели ,а всички мнение дават .Кой отбор е комунистически и кой не.Ние сме отбор създаден от армията.Вие сте живуркали 45 години добре при полицията.Ама срам .Голям срам ,че сте били под пагон.Много запознати са всички с нашата история.Вземете си прочетете вашата.Ама не от книжка написана от боратков,а от по-старите книжки.За Спартаак и обединението,за всички легенди дошли от Спартак и колко много са искали да играят при вас.Айде моля ви се.Много знаят.Вие коя година последно сте създадени 12,13 или 14 година.Келеши.И сега ми обяснете колко голям комунист съм.За разлика от вас семейството ми е било репресирано от комунистите и ги мразя.Но съм от ЦСКА защото правя разлика от спорт и живот.Аманннн.
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 23 юни 2013 14:13

Извинявам се за правописните грешки ,но сам бесен :twisted:
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 юни 2013 14:24

ЦСКА не може да фалира, защото няма подобно правно понятие в България!!!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2013 14:36

аз предпочитам В група и основанието ми е само едно:
Когато искам нещо - плащам си и го купувам, а ако нямам пари - не го купувам. Гледам и чета всички се бият по гърдите, че обичат ЦСКА и щели да помагат. Ама как ...............? Морално ли ?
Сега именно и Гришата и кръга около ЦСКА възраждане и Антон Божков ако щете + Вълци и всякакви други, имат шанс да останат в историята и в сърцата на червена България - КАТО ИЗВАДЯТ ПАРИ и платят каквото трябва и на който трябва. А ако не искат или не могат - съм съгласен да сме във В група, акциите да са при феновете и така

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 юни 2013 14:39

k_oleto написа:аз предпочитам В група и основанието ми е само едно:
Когато искам нещо - плащам си и го купувам, а ако нямам пари - не го купувам. Гледам и чета всички се бият по гърдите, че обичат ЦСКА и щели да помагат. Ама как ...............? Морално ли ?
Сега именно и Гришата и кръга около ЦСКА възраждане и Антон Божков ако щете + Вълци и всякакви други, имат шанс да останат в историята и в сърцата на червена България - КАТО ИЗВАДЯТ ПАРИ и платят каквото трябва и на който трябва. А ако не искат или не могат - съм съгласен да сме във В група, акциите да са при феновете и така

Заради някакви си 1500 човека да плащат дълговете на други :o Тия трябва да са луди

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2013 14:43

cska-632 написа:

Заради някакви си 1500 човека да плащат дълговете на други :o Тия трябва да са луди

кои са тия 1500 човека ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 14:46

cska-632 написа:

Много футболни фенове така лесно се разпореждат с чужди пари, та чак драго да ти стане.Нещо като Бай Ганьо-"Имал си бол пари- дал си".Дори не осмислят неистово си желание някой да дойде и да започне да налива, да налива пари, сякаш има плантация с дървета, от които бере парите целогодишно.А за себе си оставят функцията на наблюдатели и съветници как най-добре да се похарчат тези чужди пари.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 юни 2013 14:48

k_oleto написа:
cska-632 написа:

кои са тия 1500 човека ?

Привържениците на ЦСКА.

Върни се в “Архив”