ЦСКА аут от Европа!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ЦСКА предаде България?

Мнениеот джони » 23 юни 2013 10:58

eddie написа:If a club refuses to enter the competition, having qualified for it on sporting
merit and obtained a licence from the competent national body, no other club
from the same association may be entered in its place and the access list for
the UEFA club competitions

Не го ли разбрахте вече, че не може да заместите ЦСКА.. колко пъти още трябва да се обяснява???

Ключ на провокативната тема!

онзи ден шкода ксанти влизат на мястото на панатинайкос точно по същия начин и при това точно за същия жребии дето е утре

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 23 юни 2013 10:59

iliyan написа:Вие се държите като курвите от Подуене ! Те играха в ШЛ вместо ЦСКА ! Вие сега искате да играете в ЛЕ без да сте го заслужили !!!

няма нищо общо с оная история.тогава от левски визираха уефа за нередностите в цска умишлено за да играят те.от сегашната ситуация губи не само ботев .няма как да няма наказания и за бфс и национала ни а също и намаляване на отборите ни в евр.турнири

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 23 юни 2013 11:02

za nas e toj religiq написа:
Кировец II написа:
Tribune East 1912 написа:Сега е моментът Ботев, Левски и Лудогорец (примерно) да се обединят и да заявят ТВЪРДО, че са против това, което червените искат да направят. Да ги видим тогава бфс как ще замажат положението. Дори няма да е лошо да се заяви, че ако от бфс допуснат това недоразумение да стане, трите клуба НЯМА да започнат участие в следващия сезон.

ЦСКА ще започне от Б група. Искаш или не...

Според мен още нищо не е ясно при вас и нещата се правят преди да се обмислят! Така че не бъди сигурен !
Аз още се чудя как се фалира клуб под мониторинг :? Плащанията не са ли гарантирани ? Акции , емблема , марка , не са ли ви запорирани ??? Как са прехвърлени на Ицо ?

Абе, то и аз се чудя как така клуба е във фалит, а в същото време Стоичков ходи със акциите под мишница. Ако ще и 200млн акции да са - цената им е 0, а клубът е в несъстоятелност, т.е. тези акции би трябвало да са в историята. Това с акциите не го разбирам...
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 юни 2013 11:02

джони написа:
eddie написа:If a club refuses to enter the competition, having qualified for it on sporting
merit and obtained a licence from the competent national body, no other club
from the same association may be entered in its place and the access list for
the UEFA club competitions

Не го ли разбрахте вече, че не може да заместите ЦСКА.. колко пъти още трябва да се обяснява???

Ключ на провокативната тема!

онзи ден шкода ксанти влизат на мястото на панатинайкос точно по същия начин и при това точно за същия жребии дето е утре

Само където Панатинайкос нямат лиценз за Европа !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 юни 2013 11:03

фифи перото написа:
iliyan написа:
фифи перото написа:
iliyan написа:Вие се държите като курвите от Подуене ! Те играха в ШЛ вместо ЦСКА ! Вие сега искате да играете в ЛЕ без да сте го заслужили !!!

Нервен си нещо?
:lol:

Вие в А група не сте заслужили да играете ,на другите държиш тон. :mrgreen:

Сигурно не бяхме заслужили да играем 2008 в ШЛ и сега ЛЕ нали ?! Айде у лево !!! Където ти е мястото !!!
Не може да се обявава фалит от днес за утре - не го разбрахте !!! Така , че май ЦСКА ще трябва да играе в ЛЕ !

Наистина си нервен :lol:
У лево викат У Левуново-демек У Перник.
Там сте вие. :lol: :lol:

Да ! Много съм нервен и когато съм нервен ме избива на садизъм !!! Така , че далеч от мен за да не се озовеш за 6м в реанимацията на най-близката болница !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 23 юни 2013 11:03

Кировец II написа:
kikooo1912 написа:Аз също не съжалявам, че няма да играем в Европа. Всичко трябва да следва естествения си път, ако се класираме ще играем, ако не, няма да играем. Феновете на ЦСКА не са виновни за това което се случва в клуба им. Най - лошото е, че много хора ще изгорят с доста пари, които са изкарали с труда си, и повечето от тях са дали много на ЦСКА. Не очаквам никаква проява на морал от Титаните, но ми е трудно да проумея защо Стоичков се съгласи да им свърши мръсната работа. За мен той беше олицетворение на принципността, човекът който беше готов да каже всичко в очите на всеки. Сега Ицо как ще намериш очи да застанеш пред хората които са дали труда и сърцето си за ЦСКА и ще им кажеш, че са били излъгани?

И какво е виновен Стоичков, че съдебната система в България обслужва нечии интереси - визирам Титан под зцакрилата на Бойко Борисов? Що за теория. Титан обявяват фалит и си заминават. Стоичков просто опитва от нищо да направи нещо.

не е истина ,на това му се вика логика!!!
пак други са им виновни ..."синьото" бфс и бойко.

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 23 юни 2013 11:04

Кировец II написа:
kikooo1912 написа:Аз също не съжалявам, че няма да играем в Европа. Всичко трябва да следва естествения си път, ако се класираме ще играем, ако не, няма да играем. Феновете на ЦСКА не са виновни за това което се случва в клуба им. Най - лошото е, че много хора ще изгорят с доста пари, които са изкарали с труда си, и повечето от тях са дали много на ЦСКА. Не очаквам никаква проява на морал от Титаните, но ми е трудно да проумея защо Стоичков се съгласи да им свърши мръсната работа. За мен той беше олицетворение на принципността, човекът който беше готов да каже всичко в очите на всеки. Сега Ицо как ще намериш очи да застанеш пред хората които са дали труда и сърцето си за ЦСКА и ще им кажеш, че са били излъгани?

И какво е виновен Стоичков, че съдебната система в България обслужва нечии интереси - визирам Титан под зцакрилата на Бойко Борисов? Що за теория. Титан обявяват фалит и си заминават. Стоичков просто опитва от нищо да направи нещо.[/qu

Ти май изобщо не си в час! Титаните ли ще обявиха фалит или Стоичков? Я пак си провери информацията. Фалита го обяви лично Стоичков след като акциите на клуба бяха прехвърлени на негово име. С това той допусна да бъде употребен от Титан, като изми част от срама за който са виновни само те и компромитира собственото си име пред всчки ЦСКА-ри и останалата футболна общественост. А много хора включително и аз си мислехме, че той е спасителната сламка на българският футбол

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 юни 2013 11:05

Tribune East 1912 написа:Сега е моментът Ботев, Левски и Лудогорец (примерно) да се обединят и да заявят ТВЪРДО, че са против това, което червените искат да направят. Да ги видим тогава бфс как ще замажат положението. Дори няма да е лошо да се заяви, че ако от бфс допуснат това недоразумение да стане, трите клуба НЯМА да започнат участие в следващия сезон.

Леко да не пукнеш некоя вена..

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 юни 2013 11:06

Ако Ботев ПД не може да участва в ЛИГА ЕВРОПА,заради флегмите от ЦСКА,ЦСКА Бургас трябва да бъдат наказани с няколко години лишаване от учаастие в ЕКТ
:evil:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 юни 2013 11:08

bulgaro написа:Няма какво да се сърдим. Всеки си гледа интереса, в случая ЦСКА нямат изгода от наше участие в Европа, напротив, могат само да загубят.
Ако сме имали такова голямо желание да излезем навън, да ги бяхме били в прекия мач и сами да си извоюваме мястото.
Този рев е смешен и не ни отива като пловдивчани и ботевисти!

Достойно мнение! И напълно правилно - това си е квотата на ЦСКА да си я правят каквото си искат.

Но иначе да предадоха България, като безочливо и нагло фалират едно дружество с огромни задължения, като използват вратички в законите... и не ги е срам да го говорят открито в медиите. И преди розовите да почнат да подскачат, представете си, че баща Ви работи в някой завод и го фалират, за да не му платят заплатите и после най-нагло си направят нов завод, ама без задължения...

пп Поздравление и за тия фенове на ЦСКА, който не признават това недоразумение в момента... тъпо е, ама май комунистите, дето толкова време обяснявахме как са Ви помагали преди 10-ти, сега Ви затриха... варианта на Ботев е най-достоен - А окръжна и поне запазваш името си...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”