Мнениеот POPCORN » 23 юни 2013 09:25
forever bluet написа:delqnski47 написа:Обявяваме фалит,взимаме на Етрополе лиценза,почва от Б!После идваме в А и ви почваме от Подуене до Пловдив всичко живо....

Адът пристига за вас!
Смешник! От 24 години кой и как сте запо4вали бе? Нямате ли малко срам бе! Прецакахте ни за ЕТ и вместо 4 ще имаме 3 отбора. Завлякохте кой ли не,4е се и заканвате. Тъпа тикво,не ти ли е ясно 4е при обединение имате нула титли и купи и никакви у4астия в ЕТ? Не ти ли е ясно 4е 5 години сте аут от Европа и 4е МНО си взима стадиона,защото сте Етрополе,Нефтохимик,Микре или която и да е селска трупа! Смешник!
Ти къде се буташ за евротурнирите бе смешник?Като сте на 4 място ще седите на 4 място и като станете догодина на 3-то тогава ще играете в Европа!Писна ми някакви незаслужили клубчета да играят в Европа!Цяла година всчики псувате ЦСКА това онова , сега искате ЦСКА да ви направи добро!С извинение яжте ни гъза!Постоянно всички плуете по ЦСКА къде с право къде не и сега ми мрънкал,че някой отбор го прецакал.Ми да бяхте станали 3-ти и да си играете вие в Европа!Аман от капацитети.Всичко разбирате и знаете в тоя форум!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !