Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА в "Б" група!!!
Син до гроб_ написа:blac_black_cat написа:Ситуацията е пълна мъгла.
Съдили ЦСКА министерството на отбраната :ЗА КАКВО????
Според мен тук има нещо но не мога да отгатна какво е?
Другото министерство ви съди, това на военните![]()
Министерството на отбраната е съвсем различно
![]()
Тия доктори, хонориси и каузи ще ме уморят от смях.
Кое е министерството на военните и кое на отбраната? Я посочи абревиатурата на двете, г-н син в гроб!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
blac_black_cat написа:НЕ мога да разбера какъв е филма.
Обаче трябва да действаме и да си направим отбор да започне наново.
Презирам хората подкрепящи титан 4 години.
Тук вече не съм съгласен с теб. Най-правилно ще бъде да се помисли как да се разсрочат задълженията, да редуцират бюджета, да договорят опрощаване на някои задължения. Така направиха много отбори в Европа- Реал М, Борисия Д., Галатасарай и т.н. В ЦСКА се мисли единствено как да не се плати нещо, което е похарчено за ЦСКА. Аз мисля, че ЦСКА заслужава по-добър собственик от Ганчев именно по-тази причина.
Хора,някой сети ли се че може да бастисат Локо Сф,защо иначе ще ги спасяват да не изпаднат
вижте последните мачове на Литекс и Цска с Локото.Дали не е замисляно да им вземат лиценза

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- blac_black_cat
- Контакти:
80% от сайтовете фалират ако ЦСКА не играе в "А" група.
Какво ще пишат донлажон, ливенюс, спорлайнс, топлъжиспор ????
Ами вестничето на оня Юлий Москов колко странички ще има. Кой ще му чете лъжливото вестниче.
Сумати народ няма да гледа и един мач от великия футболен елит на БГ съставен от отбора на ДС- ФК Лефски, ФК СИК- СЛАВИЯ, ФК оръжия- ЛОКО СФ, ФК СОПОТ, ФК КОКО ДИНЕВ, ФК Crazy FOREST, ФК ТИМ, ФК ПЕТРОЛ, ФК- Мини марица 2.
Невероятни отбори с невероятен сблъсък- ГАРАНТИРАНО ОТ МАФИЯТА
Какво ще пишат донлажон, ливенюс, спорлайнс, топлъжиспор ????
Ами вестничето на оня Юлий Москов колко странички ще има. Кой ще му чете лъжливото вестниче.
Сумати народ няма да гледа и един мач от великия футболен елит на БГ съставен от отбора на ДС- ФК Лефски, ФК СИК- СЛАВИЯ, ФК оръжия- ЛОКО СФ, ФК СОПОТ, ФК КОКО ДИНЕВ, ФК Crazy FOREST, ФК ТИМ, ФК ПЕТРОЛ, ФК- Мини марица 2.
Невероятни отбори с невероятен сблъсък- ГАРАНТИРАНО ОТ МАФИЯТА
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
Re: ЦСКА ФАЛИРА
dindan написа:Ще се видим на дербито
Кое е то ? ЦСКА вече не съществува.
Re: ЦСКА ФАЛИРА
съществува и винаги ще съществува
все едно да ми кажеш,че Левски-Спартак не съществува
все едно да ми кажеш,че Левски-Спартак не съществува
- blac_black_cat
- Контакти:
stoyankd написа:blac_black_cat написа:НЕ мога да разбера какъв е филма.
Обаче трябва да действаме и да си направим отбор да започне наново.
Презирам хората подкрепящи титан 4 години.
Тук вече не съм съгласен с теб. Най-правилно ще бъде да се помисли как да се разсрочат задълженията, да редуцират бюджета, да договорят опрощаване на някои задължения. Така направиха много отбори в Европа- Реал М, Борисия Д., Галатасарай и т.н. В ЦСКА се мисли единствено как да не се плати нещо, което е похарчено за ЦСКА. Аз мисля, че ЦСКА заслужава по-добър собственик от Ганчев именно по-тази причина.
Как мислиш , че като Титан са взимали всичко на гърба на ЦСКА без да им мигне окото и някой трябва да им плаща бакиите на тези тъпири.
Глазгоу да не мислиш , че като имаха 100 млн. паунда задължения и като банкрутираха, сега ги плащат ???
Това е нечувано. Те ако трябва да си плащат парите та те никога няма да съществуват. Независимо, че са най титулувания клуб в света.
НА Галатасарай държавата отпусна безлихвени кредите за 10 години, за да оправят положението.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Добре де , аз е разбирам от правни въпроси много ама примерно : Моя магазин има да дава на склада дето ме зарежда 300 лв. Ако моя магазин фалира , склада пак ще има да взема 300 лв , но няма кой да му го даде . Тоест склада е на загуба с 300 лв ... ощетен е . Как той може да си търси парите , щом моя магазин го няма .... никак ли ? 

Ивайло Лудогорец написа:Добре де , аз е разбирам от правни въпроси много ама примерно : Моя магазин има да дава на склада дето ме зарежда 300 лв. Ако моя магазин фалира , склада пак ще има да взема 300 лв , но няма кой да му го даде . Тоест склада е на загуба с 300 лв ... ощетен е . Как той може да си търси парите , щом моя магазин го няма .... никак ли ?
И аз не разбирам, ама когато БМФ фалира, може да питаш Домусчиев!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.