Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ЦСКА в "Б" група!!!

Мнениеот russia » 23 юни 2013 00:13

blue avalanche написа:
russia написа:
blue avalanche написа:
Туше написа:
джони написа:дори и да има "сливане",според търговския закон и процедурите-обявяване в търговския регистър,агенцията по вписване,свикване на общи събрания за решения за преименуване и т.н,ще трябва мининум 1 месец време,т.е 22 юли,което означава ,че практически е невъзможно

Не пречи да играе в А група отбор с име ЦСКА, цветове ЦСКА, емблема ЦСКА, на стадион ЦСКА.

Сливане по време на сезона?????Тц!Питай "синьото БФС"!
Ако ЦСКА прекрати съществуването си 5(ПЕТ) години никой няма право да изпозува същото име.Чак ли си?

А ако е примерно ЦФКА, както бяхме, когато бяхте Витоша, пречи ли да си викаме "САМО ЦСКА"/то при скандирания няма разлика/ както вие си викахте за Левски? :mrgreen:

Ако искате се наречете Реал М,пък викайте "Барса"... ;)

Не е същото, ама разбирам, че ти е ясно! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Син до гроб_ » 23 юни 2013 00:13

blue avalanche написа:
dindan написа:С това "капиш" май окапа ти,никога няма да сме с 0 (нула) титли,както каза Стоичков историята никой немоможе да ти я отнеме
Забравих да кажа,че и по втори места сте втори в Европа,Селтик ви води с едно второ място повече ;)

Стоичков и сам не може да си разбере какво каза ТОЙ самият,ти за история ще ми говориш.

Каза, каза......"министерството на военните" :lol: тоя хонорис ще надмине и Пената, само дето чичо Пенчо си е непринуден, а доФтора хонорис си е тъпо парче отвсякъде. Дори той сам си го призна: аз по-тъп не мога да стана. :lol: :lol: Цирка с тези клоуни е гарантиран.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 23 юни 2013 00:14

demon777 написа:
1982 написа:
demon777 написа:

А да хванем Бас а?

Ти, за да хванеш бас, първо на първо трябва да имаш малко култура поне. Ако купят друг клуб и го прекръстят на ЦСКА 1923, то това не е ЦСКА.

И какво ще е да не е цска?
Казах и по горе Ако с ферарито си вдигал 300км ако прехвърлиш двигателя в жигулата (говорим хипотетично ако можеше да стане) 300 ги заковаваш и със жигулата

Закковавай ги колкото щеш тези 300км., но тогава няма да ги има ламарините и броните около теб и си оставаш със старите и очукани ламарини на жигулата.
Което значи, че ще ги има титлите и купите, но няма да можете да ги правите повече, а ще започнете от 0.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ЦСКА в "Б" група!!!

Мнениеот джони » 23 юни 2013 00:16

blac_black_cat написа:Нещо не ми става ясно.
Първо са прехвърлили акциите на ИЦО и задълженията си остават.
2) Със сигурност ЦСКА и Литекс няма да се обидинят, защото ще се наследят дълговете на ЦСКА.
3) Обединение на АД-то на Титан, с което и да е дружество пак си носи дълговете. Т.Е обединение с Нафтата и Любимец не става.
4) Ако Чавдар Етрополе се нарече ЦСКА тогава, тия акции за чий са му на ИЦАТА.
5) Ако е валидно това с вливанията в различни области са не възможни , става така че няма никакъв вариант за профи статут.
6) При положение,че фалира отбора какво става с футболистите на отбора???
.
Изпълниха си целта да фалират клуба боклуците, ама и те скоро ще фалират и ще бъдат изтръгнати от картата на света.

Според мен Чадар се преобразува в ЦСКА 1923, като това дружество му прехвърля футболистите си, а всичко останало отива в небитието с огромни задължения натрупани благодарение на фирмата плащаща лиценза. Тези, който подкрепяха боклуците са за линч. Ако ги бяхме изгонили още 2010 година нямаше да се стигне дотук.

Според мен ако ЦСКА не играе в "А" група TV7 , ще развали контракта си или ще даде не повече от 500 хил. ЛЪВЧЕТА за НАЙ-ВЕЛИКОТО ПЪРВЕНСТВО
С ДЕРБИТО НА СЕЗОНА ФК ЛУДОГОРЕЦ (ДЕЛИОРМАН) - ФК ЛЕФСКИ
Между другото ФК ЛУДОГОРЕЦ (ДЕЛИОРМАН) ще отпаднат не по късно от 2-ри предварителен кръг. И така 4-5 години и ДОМУСчиев, ще му дойде акъла, като на ГГ след толкова години.
Ама тогава ще е КЪСНО Кире.

акциите са запорирани,не могат да се прехвърлят,стоичков е неграмотник

Ma3xNeo
Контакти:

Мнениеот Ma3xNeo » 23 юни 2013 00:16

dindan написа:
campain написа:Пичове,да не окаже накрая,че освен в "А" група,ще играем и в лига европа?Че аз имам едни такива съмнения пък да видим кой ще се смее последен.

И аз съм на това мнение,официално фалит няма обявен,може да го отложат по документи след приключването на отбора в Европа

Официално няма нищо! На кюрда на името се водят 3 фирми една от които е "цднв прераждане" и нищо друго! Интересно ми е как са прехвърлили акциите в събота?! Как ще обявят фалит на АД-то и кюрда ще е собственик без да се назначи синдик?! Как ще играете с новото дружество на хармията при положение че концесионния договор е със фалиралият клуб?! Как изобщо ще играете някъде професионално?! Истината е че Титаните са ви собственици и няма как да се измъкнете без да платите сметката!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 23 юни 2013 00:18

[quote="Stanley_79"
Закковавай ги колкото щеш тези 300км., но тогава няма да ги има ламарините и броните около теб и си оставаш със старите и очукани ламарини на жигулата.
Което значи, че ще ги има титлите и купите, но няма да можете да ги правите повече, а ще започнете от 0.[/quote]
Май се изказа наизуст,и как става тоя номер хем има 31 титли и хем започваш от 0?
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

campain
Контакти:

Мнениеот campain » 23 юни 2013 00:20

Фазомера каза, че няма пари за таксите. Ама вие и нему не вярвате, и истината да видите не искате...

Абе те таксите са платени,освен това ми се струват нещата малко в стил заблуда на врага,виж,че вече няколко седмици и титан и Гришата и Стоичков разиграват журналята...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2013 00:24

campain написа:
Фазомера каза, че няма пари за таксите. Ама вие и нему не вярвате, и истината да видите не искате...

Абе те таксите са платени,освен това ми се струват нещата малко в стил заблуда на врага,виж,че вече няколко седмици и титан и Гришата и Стоичков разиграват журналята...

"Враговете" това са журналистите,така ли?Нали разбираш,че няма никакво значение какво ще кажат пред журналистите.Защото,най-накрая,документацията ще трябва да отиде на едно определено място! ;) А там лакърдии не минават.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 23 юни 2013 00:25

много юристи се събраха тук,нека да видим какво ще стане а тогава да спорим
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 23 юни 2013 00:26

dindan написа:[quote="Stanley_79"
Което значи, че ще ги има титлите и купите, но няма да можете да ги правите повече, а ще започнете от 0.

Май се изказа наизуст,и как става тоя номер хем има 31 титли и хем започваш от 0?[/quote]
Елементарно драги ми Уотсън, старият отбор ПФК "ЦСКА" ЕАД ще си остане с 31 титли, ноооооо новосъздаденото изчадие ще започне от 0 (нула) титли.
Помисли малко и може да достигнеш сам до верният отговор.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”