Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Udoji90 » 22 юни 2013 22:53

[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 22 юни 2013 22:53

demon777 написа:
doniobbb написа:
demon777 написа:
Явно ти не можеш да разбереш това което не може да бъде убито не умира.
Закрито е името ПФК ЦСКА ЕАД

бате ти тъп ли си или да? Щом от УЕФА не ви дават да играете в Европа тва кво означава ??? Че сте друг отбор вече !!! "Синьото" и "неподкупно" БФС колкото и да ви признава , се вижда , че номерата на дребно не минават пред УЕФА. Всички други приказки са алабализми за пред хората от Ицо ! ;)

Виж сега когато сложиш двигател на Ферари в Жигула ще плащаш малък данък за 60коня щото привидно караш жигула ама не е баш така нали вместо да дадеш над 500 лева за всичките коне които вече имаш в колата

заради това УЕФА не ни дава да играем в европа ползваме чужд регистрационен номер и ни трябва винетка (визирам право на участие в уефа) за да излезем от града.

Бате , като карам Ферари ще си плащам квото трябва и няма да се правя на циганин да ми се смеят хората ! Сравнението, което даваш е крайно неуместно и знам, че вие гадно в момента , ама поне може да си признаете някои неща , вместо постоянно да се правите на луди и да падате още повече в очите на хората. ;)
Последна промяна от doniobbb на 22 юни 2013 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: ЦСКА в "Б" група!!!

Мнениеот T&T » 22 юни 2013 22:53

Пловдивчанинът написа:Според мен ще играе в "А" група с лиценза на Любимец.

Предвид това, което съм написал по-горе, си мисля че единствения вариант е Любимец, защото те са сдружение по ЗЮЛНЦ и по закон могат да свикат общо събрание в по-кратки срокове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 22 юни 2013 22:54

Хубава новина ,сега остава и другия близнак да фалира и да не забравят да върнат титлите които си купиха с тези пари .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юни 2013 22:55

И аз си мисля,че ще вземем на Чавдар лиценза и ще почнем от Б,което не е изобщо страшно! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 юни 2013 22:55

Udoji90 написа:[offtopic]Най-хубавото нещо в такива иначе гадни новини е, че се събират накуп всички форумни провокатори и им лъсва злобата. Злобейте си - като изчезне ЦСКА, това няма да ви направи по-готини. ;)[/offtopic]

[offtopic]Това си е събитието на деня, няма как да не е най-коментирано. Иначе си прав. :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 22:55

T&T написа:

Предвид това, което съм написал по-горе, си мисля че единствения вариант е Любимец, защото те са сдружение по ЗЮЛНЦ и по закон могат да свикат общо събрание в по-кратки срокове.

Не съм чул Любимец да е обявен за продажба...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юни 2013 22:56

T&T написа:Според законите на България и правилниците на БФС ЦСКА или ще си остане ЦСКА с дълговете и ще играе в А група и евротурнирите или няма как да играе в А група. Справка от Търговския регистър показва, че към днешна дата няма постъпило обявление за провеждане на общо събрание на АД-тата на ЦСКА, Литекс, Нефтохимик и Чавдар, а съгласно Търговския закон за да бъде проведено законно общо събрание, то същото следва да бъде обявено в 30-дневен срок преди датата на насрочването му. Най-ранната дата на която може да бъде проведено общо събрание на горепосочените дружества е 24 юли и то ако това бъде обявено в понеделник на 24 юни, а всички знаем че първенството започва на 20 юли и няма как един отбор да започне с едно име, а да завърши с друго.

Аз за какво казвам че нямат и идея какво правят в момента :lol: Те и в Б няма как да почнат защото новия им отбор не може да стартира от профи футбола ;)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 22 юни 2013 22:56

Армейче написа:
za nas e toj religiq написа:

Няма как да стане , нов клуб почва от аматьорите ако ще и 6 лиценза да взима ( които всъщност нямада му трябват във В група ) :mrgreen:

И Ботев е нов клуб на 3 години. Защо не започнахте от "Б" Окръжна?

Ние сме спазили всички правилници,правеше се организация 6 месеца ,извадиха се всички документи ,разрешителни и удостоверения за почване от В група,ако всичко е често и според правилата се спазват сроковете вие дори и от Б окръжна не трябва да играете

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 юни 2013 22:56

Армейче написа:
za nas e toj religiq написа:

Няма как да стане , нов клуб почва от аматьорите ако ще и 6 лиценза да взима ( които всъщност нямада му трябват във В група ) :mrgreen:

И Ботев е нов клуб на 3 години. Защо не започнахте от "Б" Окръжна?

Не сме нов клуб на 3 години, но тъй като си още малък/армейче си, а не армеец/ едва ли има смисъл да ти обяснявам надълго и нашироко. Накратко - Ботев започна от В група защото се осъществи вливане на Металик Сопот в Ботев Пловдив, което ни позволи да ползваме правото на участие за В група на сопотчани.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”