България с три отбора в ЕТ/или как смъртника ЦСКА ни прецака
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: България с три отбора в ЕТ/или как смъртника ЦСКА ни прецака
Прецакали сме БГ футбол? Момче излезни малко в реални живот.
- Синьо сърце
- Контакти:
Бря, даже и феновете на отбори, които гледат относително благосклонно към вас, ви псуват и ви подиграват! Егати палячовците, жалко за истинските червени фенове, не ща да съм на тяхно място... 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Бря, даже и феновете на отбори, които гледат относително благосклонно към вас, ви псуват и ви подиграват! Егати палячовците, жалко за истинските червени фенове, не ща да съм на тяхно място...
Живота продължава колега щом така е писано така ще е!

-
- Контакти:
По принцип един клуб фалира за да се отърве от душманите си, ама в случая май титан задкулисно 100% ще са си с вас и във В група и като дойдете в А пак освен да почнете от В та да ги изгоните.
И аз съм на мнение, че ЦСКА постъпиха адски некоректно и подмолно, 1000% са знаели, че не могат да си позволят да играят в ЛЕ. Кофти за феновете на Ботев, но може би така е по-добре, защото смятам, че и Ботев щяха да се изложат в Европа, просто като гости са пушено месо. Ако догодина Ботев заслужи да играе в ЕКТ съм сигурен, че ще е по силен отбор от лято 2013.
И за финал, лошото е, че този сезон в Европа ще играем с три отбора, а спечеленият коефицент ще се дели на 4!
И за финал, лошото е, че този сезон в Европа ще играем с три отбора, а спечеленият коефицент ще се дели на 4!
samatoranaga написа:По принцип един клуб фалира за да се отърве от душманите си, ама в случая май титан задкулисно 100% ще са си с вас и във В група и като дойдете в А пак освен да почнете от В та да ги изгоните.
Четете бе хора, а ако не разбирате това което четете, то питайте по-грамотни хора. Ако сегашният ЦСКА обяви несъстоятелност, то съгласно Устава на БФС автоматически се изключва от редиците на БФС и няма как да играе където и да е било. Законните варианти пред ЦСКА са няколко:
1. Нов клуб - при това положение може да се започне само от Б окръжна футболна група.
2. Отбор с лиценз за А група се преименува на ЦСКА..... и мести седалището си в София - при това положение няма пречка този отбор да заиграе в А група.
3. Отбор с лиценз за Б група или отбор с лиценз за В група се преименува на ЦСКА.... и ..... като точка 2.
4. Създава се нов клуб, в който се влива съществуващ клуб с лиценз за съответната група - А, Б или В групи - при това положение варианта В група е напълно изряден, докато вариантите за професионалния футбол се гледат под лупа от БФС, предвид наложената преди години забрана за вливане/сливане на клубове от различни области.
Най-големият проблем е, че към днешна дата в търговския регистър няма публикувани обяви за провеждане на общи събрания на Литекс, ЦСКА и Нефтохимик, а съгласно Търговския закон едно общо събрание трябва да бъде обявено 30 дни преди провеждането му. В този смисъл най-ранната дата на която може да се проведе законно общо събрание на някой от горепосочените клубове е 24 юли/четири дни след началото на първенството/, а това означава че няма как ЦСКА в новия си вид да започне първенството. Най-интересно в А група е положението на Любимец, чиято правна форма е сдружение по ЗЮЛНЦ, което само по себе си позволява свикване на общо събрание, което да преименува сдружението и да го премести в град София, в по-кратки срокове, тъй като в ЗЮЛНЦ няма изискване за 30-дневен срок на обявяване на Общо събрание. Не съм сигурен обаче, че който и да е инвеститор ще иска да инвестира в сдружение, в което всеки член има право на глас.
В общи линии ни очаква интересен месец и дано покрай шума около протестите, БФС не погази своите правилници, за да позволи на Стоичков и компания да си правят каквото си искат.
pumpo написа:И аз съм на мнение, че ЦСКА постъпиха адски некоректно и подмолно, 1000% са знаели, че не могат да си позволят да играят в ЛЕ. Кофти за феновете на Ботев, но може би така е по-добре, защото смятам, че и Ботев щяха да се изложат в Европа, просто като гости са пушено месо. Ако догодина Ботев заслужи да играе в ЕКТ съм сигурен, че ще е по силен отбор от лято 2013.
Пич кво значи "Кофти за феновете на Ботев" -феновете на Ботев ни боли х.я. Лошо е за Българския футбол...
Последна промяна от bnborisov на 22 юни 2013 22:39, променено общо 1 път.

samatoranaga написа:По принцип един клуб фалира за да се отърве от душманите си, ама в случая май титан задкулисно 100% ще са си с вас и във В група и като дойдете в А пак освен да почнете от В та да ги изгоните.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Deluxx написа:Прецакали сме БГ футбол? Момче излезни малко в реални живот.
Мисля, че ти си в нереален червен свят. Не само, че прецаквате персонално Ботев Пд, но и коефицента на първенството се дели на броя на заевените участници в Европа (4), но ще играят само 3 и то както се очаква доста неуспешно. При това положение кръглата 0, която ще дойде от фалиралият ти отбор само ще ни прати още по- назад в класациите и дори може да останем с 1 отбор по- малко в европа скоро. Благодарим ви за това, че допринасяте за българският футбол!
А иначе, за фалит-а на отбора - ами тогава да вземе всеки да подписва договори за луди пари, да не ги плаща и като се насаберат много дела да бие отбой (фалит) и да купи лиценза на друг отбор..в тая връзка..не губите ли гръмката си история така? или тя отдавна е изчезнала някаде при сливането с Армеец ПД (при класирането ви последно място в А група за да не изпаднете в Б)?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
NIKSANA написа:Deluxx написа:Прецакали сме БГ футбол? Момче излезни малко в реални живот.
Мисля, че ти си в нереален червен свят. Не само, че прецаквате персонално Ботев Пд, но и коефицента на първенството се дели на броя на заевените участници в Европа (4), но ще играят само 3 и то както се очаква доста неуспешно. При това положение кръглата 0, която ще дойде от фалиралият ти отбор само ще ни прати още по- назад в класациите и дори може да останем с 1 отбор по- малко в европа скоро. Благодарим ви за това, че допринасяте за българският футбол!
А иначе, за фалит-а на отбора - ами тогава да вземе всеки да подписва договори за луди пари, да не ги плаща и като се насаберат много дела да бие отбой (фалит) и да купи лиценза на друг отбор..в тая връзка..не губите ли гръмката си история така? или тя отдавна е изчезнала някаде при сливането с Армеец ПД (при класирането ви последно място в А група за да не изпаднете в Б)?
ЦСКА и левски толкова са допринесли за българския футбол от мачовете си в Европа, че е малко нелогично да ревете, че ощетяваме българския футбол

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
Върни се в “Футбол - България”