Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 22:03

demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:Разтълкувай ми "глупости" моля с конкретни примери ако обичаш

Самият факт, че в този форум, от началото на сагата ЦСКА, няколко човека ви цитираме Правилника за клубното лицензиране, в който ясно е казано, че лиценз не се преотстъпва, не се купува и не се продава, ти продължаваш да се вълнуваш, защо пък от Нефтохимик да не си продадат лиценза-това не са ли глупости?

Ама чакай малко бе..... ама кой ти говори за официална продажба?
Нафтата си сменя името на цска ама да не мислиш 4е ей така бадева за ***ово здраве все ще получат нещо в замяна ако тва се слу4и

Нафтата,като си смени името,какво става с лиценза,който е издаден на името на НАФТАТА?С НЕсмененото име?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 22 юни 2013 22:04

Кашчей написа:Ако това се приеме за умишлен фалит, какви ще са последствията за участниците в него-законово в България и по правилници във ФИФА?

Освен това, не мисля, че фалит може да бъде обявен без съдебно решение 8-)

Дай определение за умишлен фалит, според теб ЦСКА е изряден във финансово отношение клуб,който обявява фалит защото... :? .Толкова ли не разбра,че "марката" бе исползвана от титан и след като са взели,каквото са взели и са завлекли маса народ,сега са прехвърлили цялата отговорност на Стоичков, а те са ни лук яли ни лук мирисали..само незнам къде е регистрирана "титан спорт",за да знаем дали ще имат право да упражняват стопанска дейност титаните,ако се окаже че е в офшорна зона и някой адвокат е собственик,тогава нищо не ги свързва с ЦСКА, поне на книга
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юни 2013 22:04

Люляците" гледам са се загрижили много за "благополучието" на ЦСКА.
Трябва да ви е ясно,че едно от нещата ,които искаше ГГ е ЦСКА да обяви фалит,така че нищо чудно след месец , като има официален фалит да "цъфне" на Армията.
Дали е законен фалит или не има хора ,които са компетентни и ще изкажат,но тези хора не сте вие.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

haha

Мнениеот haha » 22 юни 2013 22:04

Червените не разбират ли, че няма как да купиш лиценза на друг отбор? Той не може да се продава, лицензът и отборът вървят заедно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 22:05

demon777 написа:
Синьо сърце написа:Абе в момента Фазомера е горд собственик на акции, които носят дълг 35 млн лева, не знам с кого и как ще се слива, ама май Титаните му го нахлузиха бая здраво. То нов клуб-ясно, ама тез акции парят.

Той Стойчков яде доматите с колците.
Не му берете гайлето на него ами му мислете тая година как ще до драпате 4то място

Не знам дали яде доматите с колците,обаче бърка с пръсти в контактите!!!Факт!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 22:05

demon777 написа:
Синьо сърце написа:Абе в момента Фазомера е горд собственик на акции, които носят дълг 35 млн лева, не знам с кого и как ще се слива, ама май Титаните му го нахлузиха бая здраво. То нов клуб-ясно, ама тез акции парят.

Не му берете гайлето на него ами му мислете тая година как ще до драпате 4то място

Не знам от Левски как ще додрапат до 4-о място, но ако това, което Стоичков официално каза е истина, ще трябва вие да мислите в коя група ще играете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2013 22:05

botevbeerboys написа:Ако разрешът на цска оберинение с някой отбор от А група това ще бъде най голямата гавра с българския футбол!Преди 3 години не разрешиха на БОТЕВ да се обедини със Свиленград,защото били от различни области и противоречало на закона?!Питам аз къде е сега закона?!цска(нарочно е с малки букви) се оказаха най долните и нагли "хора" в страната ни!Нарочно изчакаха да мине крайния срок от УЕФА за да обявят фалита си!Жалки сте!Включително и ти КУЧЕ!Заслужавате да ви затрият от футболната карта!И ви го пожелавам!

Не може за аматьорите, за "А" група може да се обединят отбори от различни области.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 22:05

blue avalanche написа:
demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:Разтълкувай ми "глупости" моля с конкретни примери ако обичаш

Самият факт, че в този форум, от началото на сагата ЦСКА, няколко човека ви цитираме Правилника за клубното лицензиране, в който ясно е казано, че лиценз не се преотстъпва, не се купува и не се продава, ти продължаваш да се вълнуваш, защо пък от Нефтохимик да не си продадат лиценза-това не са ли глупости?

Ама чакай малко бе..... ама кой ти говори за официална продажба?
Нафтата си сменя името на цска ама да не мислиш 4е ей така бадева за ***ово здраве все ще получат нещо в замяна ако тва се слу4и

Нафтата,като си смени името,какво става с лиценза,който е издаден на името на НАФТАТА?С НЕсмененото име?

Същото квото става със фамилията на женати като се омъжи за тебе
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 22:05

demon777 написа:

Да няма после: Бате, излъгаха ме бе! Аз не съм виновен бе! Ша ви се кълнем бе-нищо немам общо! Тоя е доволно тъп-ти за Яфа чувал ли си?
Ние поне за 4 място ще драпаме, а вас ви няма! НЯМА!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 юни 2013 22:08

demon777 написа:
blue avalanche написа:
demon777 написа:
Тралала написа:Надявам се, феновете на Нефтохимик да имат топки в гащите си и да не допускат тази гавра!

И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе

И понеже,тъй или иначе,нямало да играят в Агрупа,трябва да свалят гащите пред ЦСКА.Правилно ли разбрах?

Проблем ли е да го направят?
Че те може да нямат пари и за окръжните групи. Може да станат като Сливен 2000

Какъв ти е проблема ? Проблем ли е да бъдете като" Глазгоу Рейндйърс" ???? Бъдете ката "Ботев", като "НАФТАТА", минете през АДА на пречистването, направете един отбор с "Чавдар" Етрополе. Школата е на Ицо, името "Чавдар" ви приляга, имате кръвна връзка ! Защо посягате на НАФТАТА и неговите многобройни фенове ???? Минете през Б В група,така ще се пречистите и хората ще ви УВАЖАВАТ !!!! Но вие нямате морал,вие сте ДАЛАВЕРАДЖИИ !!! За

Върни се в “Архив”