abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..
Кажи името на боклука ?Или си се на-акал от страх?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..
blue avalanche написа:king1979 написа:А аз какво бих направил-имам 6 500 000 акции-пускам в продажба 500 000 на ст. 50-100лв. и хоп още едни 25-50 млн.лв.
За да "пуснеш" акции в продажба,нали трябва да си на борсата бре,аланкоолу?Само,че тогава,току виж,ги купил Т.Батков и ви пуснал кепенците.ОКОНЧАТЕЛНО!!!
blue avalanche написа:king1979 написа:А аз какво бих направил-имам 6 500 000 акции-пускам в продажба 500 000 на ст. 50-100лв. и хоп още едни 25-50 млн.лв.
За да "пуснеш" акции в продажба,нали трябва да си на борсата бре,аланкоолу?Само,че тогава,току виж,ги купил Т.Батков и ви пуснал кепенците.ОКОНЧАТЕЛНО!!!
redman написа:blue avalanche написа:king1979 написа:А аз какво бих направил-имам 6 500 000 акции-пускам в продажба 500 000 на ст. 50-100лв. и хоп още едни 25-50 млн.лв.
Спри да се излагаш, от финанси и търговско право не разбираш, а като гледам на кой отбор симпатизираш, от футбол разбираш колкото от финанси и търговско право
фифи перото написа:abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..
abahta написа:фифи перото написа:abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..
Радвам се че си толкова Ентелигентен
redman написа:Ако толкова те интересува с какви имоти са обезпечени дълговете към НАП, провери регистъра, там ще видиш. Колкото за хотелите и базите, не съм ги споменал мимоходом, можех и да не ги спомена, нали? А относно глупостта за Реал, ще я коментирам, щото на теб ти трябва повечко обяснение принципно, все пак си по-близо до Кремиковци и явно това е повлияло на развитието на гънките - ако настоящето АД погълне няколко други клуба, то дълговете си остават, тоест полза никаква от това. По същия начин и Реал няма полза да погълне Хетафе например, дълговете пак са си там. Първо Реал трябва да изпадне в несъстоятелност, но това е невъзможно, защото въпреки дълговете им, те имат оборот от над 1 милярд евро годишно и обслужват задълженията и кредити. ПФК ЦСКА 1948 АД няма никакви приходи почти, с които да покрие дори текущите си разходи - заплати, лагери, храна и медикаменти. Ти какво предлагаш да направи при това положение?
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Поздрав Армейци : http://www.vbox7.com/play:f435fd4f
фифи перото написа:abahta написа:фифи перото написа:abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..
Радвам се че си толкова Ентелигентен
Да. А ти си страхлив , както всички розови.
Син до гроб_ написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Поздрав Армейци : http://www.vbox7.com/play:f435fd4f
Поздрав за Иво Иванов и Димитър Борисов с песента на Тони Стораро- Нашата фирма е номер 1![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта