Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 21:41

donDiego написа:
Синьо сърце написа:Жоао Силва остава в историята като последният голмайстор във Вечното дерби!

Ако се случи обединението ,ще е интересно ,колко публика ще се събере на мача на Герена с ...Нефтохимик,ако е половин или цял стадион,дори Вие признавате новото обединение ;)

Ти тия на Тео ги разправяй, може да ти върже! :)
ЦСКА приключва. Останалото са лакърдии.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:42

Кашчей написа:
demon777 написа:Сегашното име е ПФК ЦСКА1948 ЕАД
Името и годината си остава същите само няма да е ЕАД накрая може да е само АД
И що да не подкрепяме отбора като смени името?

. ЦСКА няма пари и фалира, Нефтохимик също няма пари, ама щели да правят нещо общо-това ми звучи безкрайно странно :roll:

Цска има пари тоест ганчев има но не е будала да плаща стари дългове
кое му е странното на това
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 21:42

demon777 написа:
Тралала написа:Надявам се, феновете на Нефтохимик да имат топки в гащите си и да не допускат тази гавра!

И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе

И понеже,тъй или иначе,нямало да играят в Агрупа,трябва да свалят гащите пред ЦСКА.Правилно ли разбрах?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:44

blue avalanche написа:
demon777 написа:
Тралала написа:Надявам се, феновете на Нефтохимик да имат топки в гащите си и да не допускат тази гавра!

И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе

И понеже,тъй или иначе,нямало да играят в Агрупа,трябва да свалят гащите пред ЦСКА.Правилно ли разбрах?

Проблем ли е да го направят?
Че те може да нямат пари и за окръжните групи. Може да станат като Сливен 2000

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 юни 2013 21:46

Макар от Бургас да отричат, ако все пак клекнат, къде ще играят мачовете си? Могат ли с лиценз за Бургас да играят в София?
Въпросът ми важи и за всеки друг клуб, който играе извън София. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 21:47

Ако това се приеме за умишлен фалит, какви ще са последствията за участниците в него-законово в България и по правилници във ФИФА?

Освен това, не мисля, че фалит може да бъде обявен без съдебно решение 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:48

Rivaldo10 написа:Макар от Бургас да отричат, ако все пак клекнат, къде ще играят мачовете си? Могат ли с лиценз за Бургас да играят в София?
Въпросът ми важи и за всеки друг клуб, който играе извън София. ;)

Кво като са с лиценз на Бургас?
Ако в момента нафтата решът да си построят супер стадион в София и да играят на него някой ще ги спре ли.

Наказаните за домакинство как ходят да играят другаде това със стадиона не е проблем ще се играе на Армията или националния

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 21:48

demon777 написа:
blue avalanche написа:
demon777 написа:

Проблем ли е да го направят?
Че те може да нямат пари и за окръжните групи. Може да станат като Сливен 2000

Ти някога, през форумното си съществуване, чел ли си Правилника за клубното лицензиране на БФС?Просто така, за да не дрънкаш глупости!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:51

Разтълкувай ми "глупости" моля с конкретни примери ако обичаш

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 юни 2013 21:53

Фалит? Пълни глупости. Нито Титан, нито Стоичков могат да обявят фалит. Това може да направи само съдът. А докато съдът не се произнесе, ЦСКА продължава да съществува, дори и само на хартия. Но съществува. По закон, ако едно дружество фалира, управителите му нямат право да ръководят никаква фирма в продължение на 5 години. Значи ли това, че Борисов и Иванов са такива тъпаци, че сега вече и Титан не могат да управляват??? И накрая, дори и при фалит (обявен от съда), старите и новите собственици са солидарно длъжни да плащат дълговете. Този номер с прехвърлянето на задлъжнели фирми на роми вече не минава....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”