Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 21:34

demon777 написа:
Синьо сърце написа:Жоао Силва остава в историята като последният голмайстор във Вечното дерби!

Хахахаха пий 1 ариана

Хаха-не хаха, ЦСКА капут! Фазомера го каза!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 22 юни 2013 21:34

demon777 написа:Сегашното име е ПФК ЦСКА1948 ЕАД
Името и годината си остава същите само няма да е ЕАД накрая може да е само АД
И що да не подкрепяме отбора като смени името?

няма никаква пречка да подкрепяте който клуб искате, в т. ч. и Нефтохимик, пък било то и със сменено име.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:35

Тралала написа:Надявам се, феновете на Нефтохимик да имат топки в гащите си и да не допускат тази гавра!

И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2013 21:35

Сегашното ви име е "Професионален футболен клуб ЦСКА" ЕАД
Отбора ви не си сменя името, а друг отбор ще си смени името на ЦСКА. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 22 юни 2013 21:36

demon777 написа:
Синьо сърце написа:Жоао Силва остава в историята като последният голмайстор във Вечното дерби!

Хахахаха пий 1 ариана

това е исторически факт, който наистина може да се отбележи с една бира

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2013 21:37

Одеве си мислех само какъв завършек имаше вечното съперничество между двата отбора :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 22 юни 2013 21:38

demon777 написа:
Тралала написа:Надявам се, феновете на Нефтохимик да имат топки в гащите си и да не допускат тази гавра!

И кой ги пита феновете на Нефтохимик за нещо. Глухи ли бяхте слепи ли сте кога собственика на нафтата каза че парите на отбора стигат само за 1 максимум 2 месеца в А група и после ще обявят фалит ако не намерят спонсор. Фукоил невиждам да са заритали да им стават спонсор. Нафтата в А група тъй или иначе няма да играе

добре е да ги питат, защото клубът е преди всичко за феновете. едва ли ще им хареса отборът им да играе с червени фланелки и под друго име, и то на стадион, който е далеч от тях.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юни 2013 21:39

В сегашното име липсва числото 1948.Ако ЦСКА наистина обяви фалит, то няма как да сте същият отбор повече.новите клубове започват от Б окръжна, ако не се слеят с някой от В група (като Ботев Пд).Лиценз не се прехвърля, не се продава и не се подарява.Отбори от две области няма как да се слеят вече.Не мисля, че от БФС ще си сложат чак такъв голям и бодлив таралеж в гащите, защото санкциите за централата ще са големи, а повярвай ми, нито един отбор от А група няма да подкрепи такава подигравка.Всъщност... ЦСКА няма пари и фалира, Нефтохимик също няма пари, ама щели да правят нещо общо-това ми звучи безкрайно странно :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 22 юни 2013 21:39

Ако се случи обединението ,ще е интересно ,колко публика ще се събере на мача на Герена с ...Нефтохимик,ако е половин или цял стадион,дори Вие признавате новото обединение ;) и Историята на ЦСКА ;)
Последна промяна от donDiego на 22 юни 2013 21:41, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:40

Аз като писах че нафтата нема пари и фалира и изобще даже нема да играе ти прочете ли го?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Архив”