Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА ФАЛИРА
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
-
- Контакти:
Сега ще видим какво ще каже Стоичков на пресконф.
- фифи перото
percival написа:Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !
А така!
Сега да влезе убитият!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- delqnski47
- Контакти:
фифи перото написа:
Насето ти е приятелят?
Мене ме обиждай,нема проблем и не ми дреме!Ама да казваш на директора ви,че е гей....щом така казваш,окей!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
фифи перото написа:percival написа:Аз симисля,че ще си продължим с нашият си лиценз.Каквото и да са решили Ицо Стоичков и Ко съм зад тяхното решение !
Да живее ЦСКА !
А така!
Сега да влезе убитият!
Само неми се прави на моралист,а ми кажи с какви пари се издържа твоето отборче ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Дано от тук нататък нещата в ЦСКА да се върнат на победния коловоз.Стоичков е лицето на Гр.Ганчев който за разлика от Т.Батков има реален бизнес.
Как ще се прехвърлят акции на фалирало нещо на друго лице ?Помислете малко и ще осъзнаете каква тъпня е написал Ники Александров.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- фифи перото
lisynger написа:Как ще се прехвърлят акции на фалирало нещо на друго лице ?Помислете малко и ще осъзнаете каква тъпня е написал Ники Александров.
Още в началото, когато написах доста добронамерено, точно това казах.
Докато някой не излезе и не каже-
Аз съм собственика, ще направя това и това.
Всичко друго са просто кьорфишеци!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Ей чорбари не ви ли е срам цял живот на гърба на другите отбори да съществувате? Като имате задължения които не може да погасите. Обявявате фалит и отивате в В или окръжните групи. Ние ( Нефтохимик) , Ботев, Пирин, Миньор, Спартак Варна минахме от там не е чак толкова страшно. Това ще е добре за вас като отбор и публика ще се сплотите и ще изчистите опетненото ви вече име. След две години ще се върнете в А група и ще бъдете по силни от всякога. Бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация. Говорите за история и за традиции не искате те да се нарушават. Ние (Нефтохимик) и Литекс си имаме своята , история ,традиции и успехи в Българския футбол не нарушавайте традициите. Не ставайте уроди като Локомотив Пловдив и Черноморец Бургас които за сметка на всичко продължиха да съществуват. Едните (Локомотив Пловдив) се сляха с Велбъдж Кюстендил и цял живот техните съграждани ги бъзикат за това дори и вие го правите. Другите от Черноморец ни заграбиха стадиона и цялата ДЮШ това няма да им го простим. Не давайте на най омразния ви враг Левски поводи да ви бъзикат по същия начин Ние феновете на Нефтохимик 7 - години трябваше да изстрадаме за да влезнем в А група и сега вие искате да ни отнемете тази радост. Пак казвам бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация.
Стоичков ръси невероятни простотии на пресконференцията си, но за жалост насреща си няма журналисти, които да му задават правилните въпроси. Говори за регистрация на ново дружество, а съответно твърди, че няма като Ботев да играе с лиценза на Металик.