RED 1 написа:И СВЕТКАВИЦА ПОВЕДЕ ! ТО СИ Е ГОЛЯМ ЦИРК
Че кво ѝ е на светкавицата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RED 1 написа:И СВЕТКАВИЦА ПОВЕДЕ ! ТО СИ Е ГОЛЯМ ЦИРК
pampi написа:Гледам има телешки мозъци, които вярват, че Стоичков е дефакто новият собственик...![]()
Нищо чудно, щом вече 5-6 години вярват на Борат, че е собственик на "държавния" отбор...
batekrasi написа:няма да ме разбереш... за мен ЦСКА е начин на мислене и на живот. Да си фен на ЦСКА значи да си интелигентен човек, не познавам нито един циганин ,който е фен на ЦСКА. За разлика от левски... Когато се запозная с някой и стане въпрос че е от ЦСКА , аз знам ,че е свестен и умен човек. И изобщо не се бъзикам сега. На 300 км от София съм, но винаги когато имам възможност идвам и ги гледам... И сега едни пернишки изроди решиха,че могат да теглят една майна на половин България и го правят с кеф. Не ми се говори повече...
batekrasi написа:patron написа:batekrasi написа:Реве ми се мама му стара...Никога през живота си не съм кълнал, но сега ще го направя - бял ден да не видят тези пернишки изроди...
Пари ли ти дължат, че се разрева чак
няма да ме разбереш... за мен ЦСКА е начин на мислене и на живот. Да си фен на ЦСКА значи да си интелигентен човек, не познавам нито един циганин ,който е фен на ЦСКА. За разлика от левски... Когато се запозная с някой и стане въпрос че е от ЦСКА , аз знам ,че е свестен и умен човек. И изобщо не се бъзикам сега. На 300 км от София съм, но винаги когато имам възможност идвам и ги гледам... И сега едни пернишки изроди решиха,че могат да теглят една майна на половин България и го правят с кеф. Не ми се говори повече...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост