delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
А като гледа човек форума, може ли да си представи колко подуенци ще изпукат след това възкръсване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
delqnski47 написа:BadBoy написа:delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
Как точно възкръсна, отново с чужди документи ли?
Не знам как и не ме вълнува!Другите да се спасяват...
delqnski47 написа:BadBoy написа:delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
Blue1914 написа:delqnski47 написа:BadBoy написа:delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
Е***ти расовата червена петолъчка, чйек!![]()
pampi написа:delqnski47 написа:Червени Воини написа:OФИЦИАЛНО: "ТИТАН" ПРИКЛЮЧИ С ЦСКА!
Иво Иванов и Димитър Борисов обявиха оттеглянето си от клуба
5-годишният престой на "Титан" в ЦСКА официално приключи! Бизнесмените Иво Иванов и Димитър Борисов обявиха оттеглянето си от клуба със съобщение в официалния сайт. Те разкриха, че са прехвърлили всичките акции на "червените" на Христо Стоичков. Ето и съобщението с което се обяви новият собственик на ЦСКА:
Армейци,
днес се проведоха разговори с Христо Стоичков, на които се взе общото решение да му бъдат предоставени акциите на Клуба с бланково джиро. Тези действия са продиктувани на базата на едномесечни разговори от една страна, и от друга заради натрупания негативизъм към ЦСКА. Ние като собственици (Димитър Борисов и Иво Иванов), нямаме абсолютно никакви финансови претенции. Като отговорни хора решихме съдбата на ЦСКА оттук нататък и решенията за бъдещето на Клуба да взима Христо Стоичков. Също така предприемаме тези действия заради тежкото финансово състояние, в което се намира ПФК ЦСКА ЕАД, както и натрупаните дела срещу дружеството през годините, което ни поставя в сериозно затруднение относно издръжката на Клуба, която няма да можем да подсигуряваме.
Вярваме и сме сигурни, че ЦСКА ще продължава да бъде същата велика спортна институция от национален мащаб, каквато е била през всичките години от създаването й. Водени от тези мотиви и поради убежденията ни, че трябва да дадем ново развитие на Клуба, който съответно да реализира модерни идеи, стигнахме до това окончателно решение.
Димитър Борисов
Иво Иванов
ДОВИЖДАНЕ,господа от Титан.....!Имаше плюсове от вашия престой,но те бяха прекалено малко......минусите ги затрупаха!
Щом ще се обявява несъстоятелност, от какъв зор беше платено на Живаго? Най-логичното е Гришата да е успял да купи ПФК ЦСКА за 1 лев с около 10 милиона задължения. По тази причина се точиха и преговорите, за да поемат Титан част от дълговете. Че то несъстоятелност можеше да се обяви още в понедилник, що да се чака събота преди еврожребия...
patron написа:delqnski47 написа:Днес на 22.06.2013 ЦСКА ВЪЗКРЪСНА!ЦСКА си беше буквално умрял последните 20-30 години!Но днеска той възкръсна......
А като гледа човек форума, може ли да си представи колко подуенци ще изпукат след това възкръсване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост