Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2013 18:56

blue avalanche написа:
LordSirAlexFerguson написа:Естествено си запаметявам завинаги тази тема и също така обявявам най-малко 48-часов тържествен банкет, който ще се отпочне на 28-ми юни (петък) от 21.00 часа и ще продължи най-малко до неделя вечер на лятната ми хасиенда (от iTong в Черноморец Изображение Изображение Изображение

Всички форумци - без значение от клубната им принадлежност са ДОБРЕ ДОШЛИИзображение

Направи "снимка" и на форума,защото ще трябва да го сменят...Чорбархимик,Цестекс или каквото измислят.Цветът ще е кафяво-лайнян.
Абе,дека е Тео-то,бре???

Абе паляк,колко пъти съм ти казал,да спреш да пишеш в тоя форум...Намери си приятелка,излез някъде...използвай наркотици,направи си сефтето...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 юни 2013 18:57

валидол за теб написа:
BultraStyle написа:И този "фалит" ако не нагласен, то на !

Изчакайте де, много бързате.

Аз за никъде не бързам . Просто ми се вижда толкова съшито с бели конци ,че просто няма накъде :)
Интересно ми е само дали тази далавера ще остане без последствие, или Перукан пак ще покрие всичко с някакви сложни схеми ....

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 юни 2013 18:57

Айде стига сте говорили глупости вече,за умрелите или хубаво или нищо !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 22 юни 2013 18:57

фифи перото написа:Поредната партенка. :lol:

И идея си нямаш, колко си прав :lol:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 18:57

Drunken_Master написа:
blue avalanche написа:
LordSirAlexFerguson написа:Естествено си запаметявам завинаги тази тема и също така обявявам най-малко 48-часов тържествен банкет, който ще се отпочне на 28-ми юни (петък) от 21.00 часа и ще продължи най-малко до неделя вечер на лятната ми хасиенда (от iTong в Черноморец Изображение Изображение Изображение

Всички форумци - без значение от клубната им принадлежност са ДОБРЕ ДОШЛИИзображение

Направи "снимка" и на форума,защото ще трябва да го сменят...Чорбархимик,Цестекс или каквото измислят.Цветът ще е кафяво-лайнян.
Абе,дека е Тео-то,бре???

Абе паляк,колко пъти съм ти казал,да спреш да пишеш в тоя форум...Намери си приятелка,излез някъде...използвай наркотици,направи си сефтето...

Нерви,нерви...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 22 юни 2013 18:57

Viktor4o_Rs написа:Сега както винаги, заради ЦСКА ще пострада половината А група - на Нафтата ще вземат лиценза, ще преебат Ботев да не играят в Европа, ще оберат и най-добрите играчи на Литекс :lol: :lol: :lol: Дано само не пострада България заради тях :evil: :evil: :evil:

Това само четирибуквието го може - при това безнаказано !

kalotedi написа:Както създадено така и закрито.Лъжливо изчадие,в комбинация с нечистоплътно съществуване,и естествен завършек.На много не им е мъчно,за този финал.Та той закъсня.Жалко за хубавия чар на ,В, група.Не заслужава мръсотията ц....

:mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юни 2013 18:59

валидол за теб написа:Доста са наистина, но само една определена група от тях ще страда, другите само си остават тъпаци.

Цялото добитък,барабар с някакъв остатък от фенове на малки отбори в момента са в най-големия форум тук! :) Няма такъв кеф да гледам,че отново сме центъра на Вселената!А викат,че сме били ''умрели''....интересно как сме ''умрели'',при положение,че в момента добитъкът и останалите ни коментират! :) Парадокс,но важното е,че се изчистваме и отново ще бъдем на върха!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 22 юни 2013 18:59

Точно това искаше Г. Ганчев прави се ново дружество ЦСКА1923 с лиценза на друг отбор,а старото ПФК ЦСКА остава при титан което фалира и за 5-6 месеца ще бъде обявено във фалит. :) :P

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 22 юни 2013 18:59

lauta1926 написа:Призовавам никой клуб от А група да не си дава лиценза.Тия гнусни свини са длъжни да започнат от най-ниско ниво и да спрат да унищожават клубове в България!!!

Точно фен на Локото да го каже това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 юни 2013 19:00

Подценявате нещата. Това е клуб с комунистически манталитет и мислене, като нещата движи верен човек на комунетата като микренското джудже и който е свикнал да получава всичко наготово, без да плаща и стотинка. ;) Бъдете сигурни, че са измислили възможно най-добрата схема, с която да се прецакат кредитори и другите отбори и е абсурдно да играят в долни дивизии, както би станало в една нормална държава. Със сигурност Литекс или Нафтата изгаря, да видим кой ще е ... Пак питам, ще има ли възможност Ботев да участва в Лига Европа ? Дали може да има наказания за България от УЕФА ?
Изображение

Върни се в “Архив”