Протестът на една туркиня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Протестът на една туркиня

Мнениеот amoros » 22 юни 2013 17:49

Когато са кадърни да се издигат но заради това ,че си от ДПС да те назначават навсякъде даже и да нямаш ценз.Голяма грешка с регистрирането на такава партия.Два мандата управляваха най-важния отрасъл сел.стопанство.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 22 юни 2013 17:54

КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ??? КАКВИ СА ТЕЗИ ТЕМИ??? Какво ме интересува какво е направила някаква си туркиня, ходете си пишете в сайта на дпс. ВЪН ТУРСКАТА ПРОПАГАНДА ОТ ФОРУМА НА ГОНГ!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 юни 2013 17:59

Tribune East 1912 написа:КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ??? КАКВИ СА ТЕЗИ ТЕМИ??? Какво ме интересува какво е направила някаква си туркиня, ходете си пишете в сайта на дпс. ВЪН ТУРСКАТА ПРОПАГАНДА ОТ ФОРУМА НА ГОНГ!

Е човек нали е свободна зона, защо да не си говорим и защо и други да не могат да говорят , ако ще и патагонци да са!
Това наше тесногръдие направо ме убива, а най-много ме убива "патриотизма" или по скоро ксенофобията в стил "Булгар, булгар" ;)

Въпроса е че точно в този момент тази тема е неподходяща
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 22 юни 2013 18:09

Определено темата е за триене, не защото е за някакъв протест, а защото е на "една туркиня" която казва, че е български гражданин и е родена в България. За повечето хора е ясно, че като народ сме направо супер толерантни и нямаме проблем с българските мохамедани, и по-скоро отношението на същите към нас останалите особено в някои региони на страната е враждебно. Също така е ясно, че по никакъв начин няма някаква дискриминация или деление. Единствения проблем е етническата им партия която вреди и на тях, но са се хванали като удавник за нея. Не знам с какво ги лъжат и плашат, но определено са ги хванали здраво.
Да не забравя много ме дразнят новините на турски по канал1 също и призивите им за изучаване на майчин език, щом си гражданин на майка България ще учиш български език и никой няма да има нужда от новини на други езици. А щом учиш и се образоваш и социалния ти статус ще се подобри и ще живееш по-добре.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 юни 2013 18:41

Проблемът с ДПС е не толкова етнически, колкото е морален, какъвто е и протеста в момента. Не е толкова важно, че са турци, важното е, че са мафиоти. Освен това всичките им депутати са били агенти на ДС. Тоест, те са сменяли имената на съгражданите си турци, а не ние нормалните българи. Трябва тези хора да престанат да бъдат като кон с капаци и да гласуват само за "нашите". От друга страна българските партии трябва да се отворят към етносите, и който има моралните и професионални качества, да може да се развива в политиката и общественият живот изобщо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 23 юни 2013 10:18

Приятели, ДПС не е етническа партия, а фирма на етнически турци! Създадена е с цел лично облагодетелстване, а не защото ги е еня за правата и свободите на тяхното етническо малцинство! Ние не можем да разберем защо турците гласуват само за ДПС, при положение че виждат че не правят нищо за тях, а си правят бизнеса с техните гласове! Отговора е в техния манталитет, в техните традиции и тяхната социална структура. Включително и в техния страх да не се повторят събитията от преименуването! Собствениците на ДПС умело се възползват от всичките тези предпоставки и сега са едни от най-богатите български граждани! А обикновените етнически турци са все по-бедни и все по-непросветни! Техните деца, които успеят да се образоват, или стават активисти от ДПС, или заминават за Турция или някоя западна страна, за да работят за по-добър стандарт. Българските турци имат нужда от техния "Таксим", но едва ли ще успеят да го получат. ДПС отдавна ги е лишил от техните права и свободи и ги е превърнал в рая за обслужване на собствените си интереси. Което си е жалко! Турците са много свестни хора и съвестни като работна ръка или служители и държавата и обществото има голяма полза от тях и в този смисъл никой няма интерес да ги гони от България. Това , разбира се, не се отнася за лидерите и активистите на ДПС. Кога ли ще стане ясно че ДПС са причина все още да има етническо разделение в България?

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 28 юни 2013 23:13

guglata написа:Определено темата е за триене, не защото е за някакъв протест, а защото е на "една туркиня" която казва, че е български гражданин и е родена в България. За повечето хора е ясно, че като народ сме направо супер толерантни и нямаме проблем с българските мохамедани, и по-скоро отношението на същите към нас останалите особено в някои региони на страната е враждебно. Също така е ясно, че по никакъв начин няма някаква дискриминация или деление. Единствения проблем е етническата им партия която вреди и на тях, но са се хванали като удавник за нея. Не знам с какво ги лъжат и плашат, но определено са ги хванали здраво.
Да не забравя много ме дразнят новините на турски по канал1 също и призивите им за изучаване на майчин език, щом си гражданин на майка България ще учиш български език и никой няма да има нужда от новини на други езици. А щом учиш и се образоваш и социалния ти статус ще се подобри и ще живееш по-добре.

Приятелю,остави ги тези 10 минутни новини(според теб това е голям проблем!).
В Чикаго Българската общност си има 24 Часова БЪЛГАРСКА телевизия с НАЦИОНАЛНО покритие,и разбира се Българско училище!
Не мен 10 "секундните" новини не ми пречат,нито Българските Турци.
Пречи ми злото,а то е дпс+атака.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 29 юни 2013 18:39

Може да не е най-големия проблем, но е много дразнещо. Вие може да имате 24 часова телевизия, но за нея не плащат американците с данъците си нали. Основния проблем е ясен за всички, лошото е че не го проумява който трябва, а се оставят да ги използват безобразно. Не мисля че някой има проблем с българските мюсюлмани и не съм настроен срещу тях, тя работата е както при негрите уж са жертви на расизма, а те са най-големите расисти.

Върни се в “Свободна зона”