Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Декларация от привърженици на Левски

Мнениеот yasen » 07 окт 2009 12:11

Аз смятам, че Илия Груев вече има достатъчно опит като помощник на Балъков. Освен това той е един от малкото интелигентни футболисти от близкото минало. Мисля, че ако сега стане треньор на Левски, ще има време до края на сезона да избистри състава и да наложи своя дългосрочна политика, така както направи Мъри и догодина от новия сезон ще започнем начисто, но вече с няколко месеца опит на Груев, начело на Левски. А и мисля, че Ники Илиев също има място в Левски, може би за спортен директор. Мисля, че би бил перфектен вариант. Разбира се, Наско Сираков е най-добрия вариант, но все пак, давам и други предложения.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 12:17

И как точно виждаш който и да е от тримата на Герена, докато Батков е собственик?

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 окт 2009 12:20

tprodanov написа:И как точно виждаш който и да е от тримата на Герена, докато Батков е собственик?

Разбира се, най-важното условие - Батков Вън. Лошото е, че една продажба не става за 1 ден, а за поне месец-два. Така, че Батков няма да си мръдне пръстта, докато не продаде Левски. А и не се знае, кога ще стане това.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 12:23

Ами ще стане след като престанем да казваме - Ратко вън, Гонзо вън, Христов вън, Йовов и тн. Ще стане, когато всички казваме единствено - Батков ВЪН!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 окт 2009 12:24

tprodanov написа:Ами ще стане след като престанем да казваме - Ратко вън, Гонзо вън, Христов вън, Йовов и тн. Ще стане, когато всички казваме единствено - Батков ВЪН!

Съгласен съм. Но когато Батков продаде тима, за Ратко, Гонзо няма да има място в новия Левски.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 12:30

Чудесно, но нека първо свършим това, което е спешно и най-важно.

Потребителски аватар
Sirakov
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот Sirakov » 07 окт 2009 12:30

Може би въпроса е задаван вече, но ако все пак не е задаван, нека да се постави ако се сметне за необходимо. Та въпроса ми е, с какво Достанич впечатли ръководството, че решиха да го назначат? Има ли някакви забележителни успехи? Доказани качества на треньор може би? Или просто по някаква тапия.....за нас нормалните и простосмъртни, като отидем на интервю за работа ни искат квалификации, опит и "успехи" (поне на мен ми искаха точно описание на проектите по които съм работил, каква ми е била ролята, какви технологии съм използвал и прочие). Не мога да си представя, че треньор който толкова често е сменял отборите има качества да е начело на Левски. Ако аз на всеки 6 месеца сменям местоработата, то при 4-тата фирма доста биха се замислили дали да ме назначат и вероятно няма да го направят. Но явно в ръководството са имали други подбуди. Бил го препоръчал Наско Сираков.....и какво от това? Та нима той е безгрешен? От самото начало на ерата Достанич този въпрос ме гложди, исках да пиша на Томислав Русев и да го попитам "как никой от вас нямаше смелостта да зададе неудобния въпрос на ръководството". Но за жалост не намерих мейла на Русев.....

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 окт 2009 12:33

tprodanov написа:Чудесно, но нека първо свършим това, което е спешно и най-важно.

Само да не се стига до ситуацията при Ботев и Христолов. Иначе каквото трябва, ние задължително трябва да го направим.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 13:07

Задайте ги всичките въпроси... Ето на тези вече е даден отговор

- Беше казано,че лицето Батков е сезирал компетентните органи за измамата с Рубин. Има ли начин да ми бъде отговорено,някой от тези органи бил ли е сезиран и получени ли са КАКВИТО И ДА Е материали?...Въпроса може да се разшири и с прибавката за Мишел Платини..Човека Платини чувал ли е някога името на лицето Батков?
// Тук прокурорът потвърди, че е подадена жалба от Батков заедно с писмени доказателства. Нещата не са стигнали до Платини и не е нужно да стигат. И БФС може да накаже клуба ако се докаже вина.

- Въпрос към Гонзо : Какво мисли за случая с тези мними трансфери,докаква степен е неговото участие там и какво означава,че поема отговорност? Освен празни думи дотук нищо отговорно не е направено. Като спортнотехнически директор той не е ли водил преговори с лица от "Рубин",ако не защо? Ако да - кои ?
// Батков е водил преговорите като в по-късен етап и Гонзо е бил оведомен. Общо взето вината е изцяло в Батков. Чудя се само защо Гонзо се опитва да я поеме?

Cesc Fabregas написа:
Въпрос към Батков и Гонзо: Ще се направи ли най-накрая свястна селекция, и ще се разкарат ли ВСИЧКИ пенсионери(без Бардон) и некадърници?
//И на този се отговори. Зимата ще правят селекцията и ще освободят някои от опитните...

INZAGHI_99 написа:
Къде отидоха 7 милиона от КЕШ- справка -350хиляди рейс, 1милион терен и 500хил. общежитие. Къде са другите ПАРИ?
//От този въпрос няма смисъл. Отдавна го казаха това. Пропускаш трансферите на бразилците + високите данъци...Също така новото тъбло... И за Батков са останали малко

ivaka написа:
Най - важният въпрос:
През зимната пауза ще намерим ли свестен треньор от чужбина?
Ще намерим ли качествен нападател, който не го е страх като остане лице в лице с вратаря и зейнала празна врата?
// И от този няма смисъл. Нападател ще се търси, а треньор на този етап остава Ратко...

ehh написа:
Това, което искам аз да разбера е, ще търси ли Батков помощ за финансиране на клуба, защото е ясно, че сам той трудно може да го издържа. Именно оттам идват и всичките ни проблеми
// И от този няма смисъл. Търси и иска да продаде 30%
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 13:21

от Доктор Н на 07 Окт 2009 09:10

Ако има някой, който плаче за раздяла с Левски то това е именно Ратко. Разбирам, че са взели решение да го оставят, но все пак сърбинът трябва да даде отговор на много въпроси.
1. Колко време му е необходимо за да "подготви" физически отбора. Отговорът да бъде конкретен- 10, 20 или 100 дни?
2. Кои играчи смята да трансферира и кои според него ще върне в отбора(от преотстъпените)? Да ги обяви!!
3. Какво мисли за идващите от школата момчета. Кратко и ясно. Да каже от кои треньори не е доволен?
4.Смята ли, че има играчи които го бойкотират?
5.Способен ли е да мотивира достатъчно отбора във важен мач и кога ще го видим това?
Докато не чуя или прочета отговор на тези въпроси, аз лично ще си викам оставка на всеки мач. Тези, които не са на стадиона да се оплакват на арменския поп. Да минат през музея да се снимат с трофеите и да ходят да гледат хубави мачове по телевизията. Който не му харесват тези от фенклуба, все пак не е задължително да членува там за да гледа отбора. Със сигурност в сектор А или В може да си каже мнението без да се притеснява, че ще бъде малтретиран, от който и да е.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”