Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Re: Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Мнениеот Biris Norte » 22 юни 2013 14:21

grasiani написа:Добре че комунистите ви построиха НДК ,че сега да имате какво да окупирате .

Не го карай да окупира някой магистрала да не се окаже ,че и тя е от комунизма :mrgreen: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 юни 2013 17:33

dunavfc написа:НДК е една огромна, грозна бетонна кутия и цялото пространство около нея,така че това,ще е последното,нещо за което ще им благодаря ;)
Опитах се,провокиран от твоите думи да се сетя за една сграда,построена от комунистите,която да има някакъв приличен вид и сериозно не се сетих за нито една,ако някой има предложение да сподели...

Дунав,тук си за минус 2000
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 22 юни 2013 18:00

Дунав, ако евентуално дойде ГЕРБ на власт какво мислиш, че ще се промени? Бойко с една магически пръчка ще оправи всичко и ще заживеем като нормална страна?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 18:42

FLANKER написа:
dunavfc написа:НДК е една огромна, грозна бетонна кутия и цялото пространство около нея,така че това,ще е последното,нещо за което ще им благодаря ;)
Опитах се,провокиран от твоите думи да се сетя за една сграда,построена от комунистите,която да има някакъв приличен вид и сериозно не се сетих за нито една,ако някой има предложение да сподели...

Дунав,тук си за минус 2000

Кво ме интересува пред кого и пред колко минуса съм бе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На теб,ако ти харесва НДК,на мен ми се повръща от цялата сграда и пространството около нея и особено оня паметник...

@haha
Не вярвам,ББ да се върне,но ако се случи,добре дошло ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 10:11

Нека не ставаме като провокаторчетата тук. ;) НДК за времето си е била добра сграда, а например Спортна зала и ФК във Варна и все още са си хубави сгради, вероятно има и много други. Съвсем друг е въпросът с паметниците и цената, на която е трябвало да се построят тези сгради. ;)
Иначе сам виждаш за какви дроболии и игра на дребно хората тук, както и политиците срещу ГЕРБ, а това е ясно доказателство, че постоянно трябва да се бълва срещу ГЕРБ, а дали ще е с основание или без-за тях няма значение... За тяхно съжаление по-често се получава, че е без. :mrgreen:
Иначе аз не съм за кървави протести, но ако властимащите продължават да не обръщат внимание на хората, а те да се увеличават някак си това ще стане неизбежно, което не е хубаво, но за това няма да имат вина протестиращите, а тези, които са захапали кокала. Защото навремето всички обвиниха Борисов, че пое отговорност и си подаде оставката, както реално се поема отговорност и удовлетвори желанието на хората, а тези сега не им пука това обществено недоволство, както и всъщност 85% неодобрение от целия български народ, а това казва много неща... Някои казваха, че Борисов искал властта с цената на всичко, но фактите са точно обратните. Когато човек си подава оставка и доброволно напуска властта е пределно ясно, че не я иска с цената на всичко. Който твърди обратното вероятно е твърде далеч от българския език и може би пък повече знае друг "майчин" език... А тези са захапали кокалът и вече 10-ти ден протести не могат да им дадат основание да го пуснат, както и неодобрението, за което споменах... Да не говорим, че отново реши да клеветиш хора и ще ти се извиня, ако ми кажеш откъде си сигурен, че няма заплахи към Борисов?
Веселинов хубаво отговори на 3-4 въпроса, но го чакат още 327 :lol: Но все пак да коментирам отговорите му, за да видя дали съм ги разбрал правилно. Значи, Веселинов ти харесваш Волен Сидеров, въпреки че е луд, както ти се изрази? Защото аз лично някак си не смятам, че луди хора трябва да са част от политическата среда, а в случая и от управлението на нашата Родина! Ти казваш, че един доказан факт, като вербуване на хора за отпор на законния протест на част от българския народ с хора от фитнес зали, при това не по убеждения, а със заплащане не те притеснява толкова, че да оттеглиш подкрепата си за него? Значи според теб така се прави-наемаш си хора да бият хората, които се възмущават от твоите действия и това ти се струва нормално? И според теб така се защитават позиции и мнения? :shock:
И според теб на консултативен съвет, където трябва да се реши бъдещето на държавата ни и да се намери изход от една ситуация, която засяга цяла България, ти трябва да се занимаваш с личностни дрязги и недоказани твърдения? Така ли ще се решат проблемите-със заяждания на дребно и междуличностни спорове?
Сега ще видим дали ще влезеш в дискусия или ще се снишиш, както се пее в песента на Подуене блус бенд "Ден след ден"... ;)
П.П. Синьо сърце, ако искаш и имаш възможност можеш да отговориш на въпросите от предишното ми съобщение. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 юни 2013 12:27

Приятелю тия сгради отдавна са изчерпали своята функция ;) Преди 30 год. може и да са били естетически обосновани,но сега не са !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 13:15

dunavfc написа:Приятелю тия сгради отдавна са изчерпали своята функция ;) Преди 30 год. може и да са били естетически обосновани,но сега не са !

Така е, но те не са строени сега и доста хора са имали възможността да им се радват-не смятам, че е нещо лошо това, а лично за Спортна зала бих казал, че и сега все още е много красива част от Варна, а освен това там се играят и все още мачове на световно ниво по волейбол, а и не само. ;) Дори бих казал, че за мен това е най-красивата сграда на Варна, заедно с Аспарухов мост... Но това е въпрос на вкус, а хората имат различен вкус. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Свободна зона”