Окупацията започна Получих ерекция...
Да наистина е кофти че е спокоен... изобщо не е възбуждащо така разбирам те!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Проблема е,че никой не ме е питал,а някакви дребни душички се опитаха,нещо да се заядат...
@Iliyan
Отворко , ти ще бъдеш ли там ?!
И аз му отговорих "Да,проблем ?" В отговора ми имаше лек сарказъм,не че нямах планове наистина да присъствам.
Проблема е,че няма как да се компрометирам или засега тук в този форум и затова те попитах,защо го правиш ? Безсмислено е ? Като оня малоумник,който много ни бил натискал,газил,тормозил и т.н....
Иначе,изпитвам наистина огромно удоволствие,когато гледам как от централа на БСП падат стъкла,прозорци и т.н. Ако имаше как да оцелят и някого от присъстващите,цена няма да има !
Не ми изопачавай думите,ако обичашЗа насилието съм,когато е нужно,а сега е повече от нужно,защото иначе,призивите ни остават само в въздуха...
Levskar_90 написа:runnersa написа:dunavfc написа:Не съм в София,няма как да отида в момента,но виждам,че хората добре се справят
Ок поне си искренщото преди няколко дена даваше гръмки обещания...
Беше важно, да се пусне темата и да се нахъсват хората, както и да се заработи хонорарчето
dunavfc написа:Като гледам какви хора излизат на протестите и като гледам,какви се изявяват по всички телевизии,ако това са симпатизанти на ГЕРБ,ще се пръсна от гордост
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта