Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Мнениеот alexveselinov » 22 юни 2013 12:28

Дунав...добре че протестиращите не разчитат на теб ;)
Коментира ли платените защитници на Волен ?

Лично аз морално не го одобрявам.Като се абстрахираме от моралната гледна точка,Воленчо си плаща да го охраняват от протестиращите.Всички партии го правят,но в момента истерията около АТАКА е по-голяма.Ти се замисли морално ли е да лъжеш наляво и надясно че има заплахи за живота ти(Б.Б. и Цв. Цв.),и бедния български избирател да ти плаща по 400 000 лева на месец за охрана.

Коментира ли поведението на Волен на срещата при президента ?

Че направи скандал това не го отричам и нямам никакво намерение да го защитавам.Воленчо винаги е бил малко луд(аз затова го харесвам)и не му пука.Човека зададе въпросите към Р.П. на,които цялото общество чакаше отговорите,но никой не смееше да зададе.

Коментира ли нощната акция на Сидеров и компания из центъра на София ?

Тук си нямам идея за какво става въпрос.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 12:30

Аз съм направил за протестиращите достатъчно,без да съм физически там ;)
Иначе съм доволен,че най-после отговори на въпросите ;)
Изявленията на ББ за живота му са тъпи и ненужни,не знам,защо ги казва и какво цели,но са само в негов минус.
Волен Сидеров може да пита президнета,когато са на среща на 4 очи,ама когато срещата има съвсем различен контекст,някак си не му вървят номерата...Това неговото си е чист популизъм пред камерите...
Последна промяна от dunavfc на 22 юни 2013 12:34, променено общо 2 пъти.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2013 12:30

Не става въпрос за това а че като те питаха дали ще ходиш наежено обеща че ще го направиш! ;)
Последна промяна от runnersa на 22 юни 2013 12:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 12:31

Къде съм обещал,бе приятелю ? Алекс Веселинов ми беше писал,дали ще бъда и аз му казах "Да,проблем" ? Това ли са ми обещанията ? Наистина имах намерение да се присъединя и физически към протестиращите,но семейният бизнес няма как да се отложи...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2013 12:34

dunavfc написа:Къде съм обещал,бе приятелю ? Алекс Веселинов ми беше писал,дали ще бъда и аз му казах "Да,проблем" ? Това ли са ми обещанията ? Наистина имах намерение да се присъединя и физически към протестиращите,но семейният бизнес няма как да се отложи...

Еми да не е ли обещание? Както и да е ти си знаеш!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 12:38

Ебати странните критерии имаш за обещание,но както и да е наистина,едва ли това е важното в момента ;)
Аз съм доволен от това,че хората се събраха,друг е въпроса,че на никой вътре не му пука и явно сами ще предизвикат безредици срещу себе си...
Хан Крум - "Като не щеш мира,на ти секира"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2013 12:47

dunavfc написа:Ебати странните критерии имаш за обещание,но както и да е наистина,едва ли това е важното в момента ;)
Аз съм доволен от това,че хората се събраха,друг е въпроса,че на никой вътре не му пука и явно сами ще предизвикат безредици срещу себе си...

що да са странни бе човек когато разчитат на теб да направиш нещо и те питат дали ще го сториш и ти отговориш утвърдително с ДА не е ли един вид обещание?
Ти искаш човек да се закълне че ще го направи за да е обещание ли? Според мен не е нужно!
Но както каза едва ли това сега е най - големия проблем! ;)
Последна промяна от runnersa на 22 юни 2013 12:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 12:47

dunavfc написа:Ебати странните критерии имаш за обещание,но както и да е наистина,едва ли това е важното в момента ;)

Нещо рехава тая обсада на НДК, не е като Севастопол или Ленинград.. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 12:54

runnersa написа:

що да са странни бе човек когато разчитат на теб да направиш нещо и те питат дали ще го сториш и ти отговориш утвърдително с ДА не е ли един вид обещание?
Ти искаш човек да се закълне че ще го направи за да е обещание ли? Според мен не е нужно!
Но както каза едва ли това сега е най - големия проблем! ;)

Кой в тоя форум разчита на мен бе,ти ептен се побърка :shock: Какво значение има изобщо дали аз ще присъствам или не,не мога да разбера,искаш нещо да ме засегнеш ли,да ме компрометираш ли ?

Синьо сърце написа:

Нещо рехава тая обсада на НДК, не е като Севастопол или Ленинград.. :)

И на този протест най-голямата грешка е,че е преаклено интелигентен,спокоен и възпитан,а така власт не се сваля...

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 22 юни 2013 12:56

И на този протест най-голямата грешка е,че е преаклено интелигентен,спокоен и възпитан,а така власт не се сваля...

Тук съм склонен да те подкрепя,както се казва ''Власт се печели с кръв''
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”