Той Стоичков и в Ловеч ги водеше, какви ли не и накрая (finger).
Чудя се кой е по-слаб, Джамбазки или Стоичков.
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Последна промяна от PFC Litex на 21 юни 2013 12:49, променено общо 1 път.

"Нямам нерви, лудница е, новият собственик да си назначава хора", казва Илиев
Георги Илиев си тръгва от ЦСКА. "Искам да предам поста на наследника си", това заяви Майкъла пред "България днес".
"Няма да се занимавам повече, нямам нерви. Всеки ден е лудница. Само на Космос (Ню Йорк) не поискахме лиценза. Мен ме поканиха "Титан" на работа и аз съм си я свършил. Те ми казаха: Дали сме 57 млн. лева за ЦСКА, а ти си първият, който ни искаше дори и 10 лева за ремонти. Когато дойде новият собственик, всички подаваме молба за напускане и той си преценява. Всеки си назначава хора, на които има доверие. Според мен Христо Стоичков ще е първият, който ще си тръгне, ако ЦСКА не играе в Европа, той иска да се доказва като треньор. Вчера ми се обажда Любо Пенев и ме пита: Кога си ме назначил за треньор на ЦСКА". Аз се чудя какво да му кажа...", заяви изпълнителният директор на "червените".
Айде махай се бе, шут!!!
Георги Илиев си тръгва от ЦСКА. "Искам да предам поста на наследника си", това заяви Майкъла пред "България днес".
"Няма да се занимавам повече, нямам нерви. Всеки ден е лудница. Само на Космос (Ню Йорк) не поискахме лиценза. Мен ме поканиха "Титан" на работа и аз съм си я свършил. Те ми казаха: Дали сме 57 млн. лева за ЦСКА, а ти си първият, който ни искаше дори и 10 лева за ремонти. Когато дойде новият собственик, всички подаваме молба за напускане и той си преценява. Всеки си назначава хора, на които има доверие. Според мен Христо Стоичков ще е първият, който ще си тръгне, ако ЦСКА не играе в Европа, той иска да се доказва като треньор. Вчера ми се обажда Любо Пенев и ме пита: Кога си ме назначил за треньор на ЦСКА". Аз се чудя какво да му кажа...", заяви изпълнителният директор на "червените".
Айде махай се бе, шут!!!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Pichichi написа:А иначе Л.Енрике не е треньор на Барса Б от 3 г. почти !
Така е, за последно водеше "Б" през 2011 година. Не знам кой глупак е писал статията, но отборът им не завърши втори, а с цели 7 места по-назад...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
-Загорчич- А наясно ли сте с колко играчи ще се разделите? Говори се, че най-добрите ви футболисти ще отидат в ЦСКА.
- Няма да се разделяме с никого. Постоянно се говори и пише за Георги Миланов, Бодуров, Ваюши, но доколкото ми е известно, никой от тях няма да ходи в ЦСКА.
Добре,че лапнахте корморанчето,че да не сте валат...

- ПортугалецКамикадзе
danko_sot написа:"Нямам нерви, лудница е, новият собственик да си назначава хора", казва Илиев
Айде махай се бе, шут!!!
Шутът да се маха, че казва истината? Само вие си фантазирате, че положението ви е розово. Слезте малко на земята, с тия футболисти на Барселона взехте съвсем да полудявате.
Виж, че първенството почти е започнало, а селекцията ви се ограничава с некадърника Николай Дюлгеров и взет на проби национал на някаква държава, дето я няма и на глобусите. А за сметка на това се лишихте от една камара футболисти, част от които никак не лоши.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
1948-2013. Амин.
- Кировец II
ПортугалецКамикадзе написа:Шутът да се маха, че казва истината? Само вие си фантазирате, че положението ви е розово. Слезте малко на земята, с тия футболисти на Барселона взехте съвсем да полудявате.
Виж, че първенството почти е започнало, а селекцията ви се ограничава с некадърника Николай Дюлгеров и взет на проби национал на някаква държава, дето я няма и на глобусите. А за сметка на това се лишихте от една камара футболисти, част от които никак не лоши.
Ами вземете ги на Герена като не са лоши...Барабар със ШУТЪТ, че да ви оправи стадиона...

"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
- ПортугалецКамикадзе
Апостол нямам против, да играе в Левски. Бандата не, защото е вагина.
Седем е добро число
1948-2013. Амин.
1948-2013. Амин.
ПортугалецКамикадзе написа:Апостол нямам против, да играе в Левски. Бандата не, защото е вагина.
Сигурно те кефи Апата,защото си му гледал гола на живо

- ПортугалецКамикадзе
BRF написа:ПортугалецКамикадзе написа:Апостол нямам против, да играе в Левски. Бандата не, защото е вагина.
Сигурно те кефи Апата,защото си му гледал гола на живо!Един на три в г.за боли!
Видях го, да. Видях и кървавия гол на Гонзо, от който вярвам, че те е боляло повече. 7:1 според мен боли повече?
Седем е добро число
1948-2013. Амин.
1948-2013. Амин.
ПортугалецКамикадзе написа:BRF написа:ПортугалецКамикадзе написа:Апостол нямам против, да играе в Левски. Бандата не, защото е вагина.
Сигурно те кефи Апата,защото си му гледал гола на живо!Един на три в г.за боли!
Видях го, да. Видях и кървавия гол на Гонзо, от който вярвам, че те е боляло повече. 7:1 според мен боли повече?
Ми върнете си и Гонзо!