Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот NOMER14 » 22 юни 2013 01:55

dunavfc написа:Laaetia,сигурно си разбрала,но все пак да ти кажа и аз...Опитват се да те свалят,нали усещаш ? Това са толкова деградирали типове,че форума,който им дава необходимата анонимност е единственото място,където могат да завържат разговор с дама.
Предлагам ти наистина тотален игнор,не им давай основание да съществуват ;)

А не може така! ;)
Щом сме в един сайт по това време, значи има нещо общо между нас.Всеки има допирна точка с всеки друг - я левскар, я демократ....И всеки иска да се "допре" до единствената филоложка. :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2013 01:57

Не отива на един мъж,да сваля едно момиче по толкова селски и комплексиран начин ;) Не говоря за теб,а по принцип ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2013 05:14

Колежката си има приятел, при това той също пише тук, така че всякакви опити за свалки, допиране и каквото и да било са крайно неуместни ;) Дунав, поздравления за начина на мислене, малко са в днешно време пичовете ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 юни 2013 07:59

-Действията на политиците в България - корупция, безотговорност, престъпност и жажда за още и още...колкото повече, толкова повече!

-Действията на народа спрямо политиката - пошла сапунка, непрестанно изтъкване на собствени качества и его, самолюбие, егоизъм, комплексарщина, "дебати" в стил: "Слушай ся кво щи кажа, ти въобще не ме интересуваш".
Е, в каква България очаквате да живеем? Състоянието на страната ни днес е "огледало" на нас самите! Не е следствие от Бойко, Сергей, Жан или който и да е било.

patron написа:Друга ми е болката на мен! Докога ще има хора да се делят на разни смешни партийки и докога ще се плюем заради тях по между си! Не разбрахте ли, че докато не се обединим всичките заедно и не ги изметем всичките тия от БОКО до ДОКО ДОКО, тая наща МИЛА РОДИНА няма да я бъде! Не като се осерат едните, другите веднага да се точат пак да се връщат, СТИГА С ТОЗИ ОМАГЬОСАН КРЪГ ВЕЧЕ!

Това беше най-смисления пост, който прочетох за цялата вечер. Остана обаче безинтересен за форумната "интелигенция". А доколкото си спомням потребителят е младо момче, ученик.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Наско
Контакти:

Мнениеот Наско » 22 юни 2013 08:28

Все още има ли хора , които подкрепят премиера , който за по-малко от месец направи такова светкавично насиране без да си събуе гащите, че и хората в неговото правителство много миришат? :lol: Иначе сега Събота и Неделя очаквам още по-масови протести и да видим какво ще стане с правителството , особено когато ПЕС чуят народното недоволство! :lol:
Иначе хората са си в пълното право да протестират и при предишното и при сегашното правителство , за да разберат политиците, че не могат да правят каквото си искат с народа!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юни 2013 11:36

Наско написа:Иначе хората са си в пълното право да протестират и при предишното и при сегашното правителство , за да разберат политиците, че не могат да правят каквото си искат с народа!
Това е така. Наглостта на Орешарски бе голяма, като каза, че са допуснали грешка с назначението на Пеевски и обществената реакция го показала. А ако нямаше протести, излиза ли, че нямаше да е грешка?

Надеждата ми днес е в будните млади хора. Тези с интелект и истинско образование, а не придобито по съмнителен начин по села и паланки. Тези, за които патриотизмът се изразява в любов към България, не в интересчийство и чуждопоклонничество.
Искаше ми се само броят им да е по-голям...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юни 2013 12:02

dunavfc написа:Не отива на един мъж,да сваля едно момиче по толкова селски и комплексиран начин ;) Не говоря за теб,а по принцип ;)

xxaxaxa що не си пред НДК :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 юни 2013 12:08

BLUE CHAMPIONS написа:-Действията на политиците в България - корупция, безотговорност, престъпност и жажда за още и още...колкото повече, толкова повече!

-Действията на народа спрямо политиката - пошла сапунка, непрестанно изтъкване на собствени качества и его, самолюбие, егоизъм, комплексарщина, "дебати" в стил: "Слушай ся кво щи кажа, ти въобще не ме интересуваш".
Е, в каква България очаквате да живеем? Състоянието на страната ни днес е "огледало" на нас самите! Не е следствие от Бойко, Сергей, Жан или който и да е било.

patron написа:Друга ми е болката на мен! Докога ще има хора да се делят на разни смешни партийки и докога ще се плюем заради тях по между си! Не разбрахте ли, че докато не се обединим всичките заедно и не ги изметем всичките тия от БОКО до ДОКО ДОКО, тая наща МИЛА РОДИНА няма да я бъде! Не като се осерат едните, другите веднага да се точат пак да се връщат, СТИГА С ТОЗИ ОМАГЬОСАН КРЪГ ВЕЧЕ!

Това беше най-смисления пост, който прочетох за цялата вечер. Остана обаче безинтересен за форумната "интелигенция". А доколкото си спомням потребителят е младо момче, ученик.

Нормално е, да е останал безинтересен след като повечето тук обслужват или защитават партийни интереси и каузи ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 12:11

Броят няма как да е по-голям. Не можеш да убедиш хората, че една грешка е основание за оставка на 20-ия ден. И нали не мислиш, че всички интелигентни хора, без изключение подкрепят този протест? Говоря не за Пеевски, а за исканата оставка на кабинета? Колко човека и тук в този форум заявиха, че няма да тръгнат да протестират и да свалят едни мутри, за да се върне друга мутра? И не смяташ ли, че точно тези мислят най-трезво в случая, защото голите прокламации са едно, а реалностите-съвсем друго. В момента се проявява тотален двоен аршин-неща, които за предния кабинет бяха нормално ежедневие, сега се определят като абсурди и се иска оставка! Кого назначи ГЕРБ за шеф на ДАНС? Калинките и русата коза, дето ни се смя цяла Европа заради нея, какво бяха? Ако тогава същите млади и интелигентни бяха излезли да протестират, би било съвсем друго, но уви... истината е, че тези от протеста не искат БСП, и е крайно време да се каже право в очите, а не да се разтягат локуми за гражданско общество, интелигентност и прочее глупости. От великата окупация на НДК нищо не излезе, вчера някаква обясняваше, че хората са били малко, щото е горещо и хората се прибрали да се изкъпят, преди да идат на протеста! :?: Протестите пропуснаха някакъв момент, нещо стана с промяната в искането ли, не знам-но не ми е работа да го анализирам. Може би избързаха.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юни 2013 12:15

Levskar_90 написа:Нормално е, да е останал безинтересен след като повечето тук обслужват или защитават партийни интереси и каузи ;)
Защо реши, че е останал незабелязан? ;) Просто някои хора предпочитат простащината и да изливат злобата и комплексите си форумно, отколкото да се съсредоточат върху нещо друго.

Аз лично искам на власт да дойдат нови и неопетнени хора, за които приоритет няма да е разграбване и обслужване на чужди интереси, а българският народ.
Когато и да дойде лустрацията, пак ще е закъсняла, но все пак разчитам най-накрая да се случи.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”