Титан остава собственик!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Титан остава собственик!!!

Мнениеот mistreated » 22 юни 2013 09:26

Tribune East 1912 написа:Оставете ги заблудените "верни" червени фенове да се самозалъгват. Да ходят да се мазнят на ГГ, да не вземе да се откаже, че ще им предстоят още дълги години радостни моменти с титан. Само аз не знам, защо бфс, като футболна централа, не се намеси и да им даде някакъв срок да кажат какво ще правят, защото в момента никой не знае какво става в цска, тренировките са закрити, контролите са закрити, а до първите евромачове има 2 седмици. Но бфс кога ли са си вършили добре работата, че ще я вършат сега...

То срокове си има, какъв ти е проблемът пък на теб? На теб ли са длъжни да се обясняват?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 юни 2013 09:31

Ставам бате и гледам тука се отново се спори по секви глупави теми и от секви ма не и армейци. Ебаси пробитата история, требва да се направи нещо с тоя форум не може така да продължава.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 юни 2013 09:44

Не знам кой ви спретна този номер,но е по-велик и от казанската афера.Г.Г. влезе в клуба ,видя ви осраните гащи и се отказа да ви люби щото миришете.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 22 юни 2013 10:02

Някой трябва да си плати вересиите и тогава да продаде ЦСКА - на чисто. Това е Титан.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

campain
Контакти:

Мнениеот campain » 22 юни 2013 10:40

Абе аз немога да ви разбера,защо вярвате на всяка простотия писана в нечий жълт сайт?Как я виждате тая работа Ганчев мълчи,титан мълчат,Стоичков и той нищо по същество не казва,а по медиите говорят разни загорчовци,майкъловци и всякви подобни нищо не знаещи хорица?Загорчич чета днес някъде казал,че никой от Литекс не искал да ходи в ЦСКА,айде бе той ще каже кой ще кара влака.Има или няма сделка като кажат тези дето преговарят тогава вече може да се смята за сигурно,а аз досега подобно нещо не съм чул.Освен това 90% от медиите в България преписват и си измислят "новини".

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юни 2013 10:59

Tribune East 1912 написа:Оставете ги заблудените "верни" червени фенове да се самозалъгват. Да ходят да се мазнят на ГГ, да не вземе да се откаже, че ще им предстоят още дълги години радостни моменти с титан. Само аз не знам, защо бфс, като футболна централа, не се намеси и да им даде някакъв срок да кажат какво ще правят, защото в момента никой не знае какво става в цска, тренировките са закрити, контролите са закрити, а до първите евромачове има 2 седмици. Но бфс кога ли са си вършили добре работата, че ще я вършат сега...

И какви въпроси точно те интересуват?Протестираш срещу закритите тренировки и контроли :o !Това наистина е скандално!Как може да ги закриваме!За пръв път се случва!Какво точно да проверява бфс?Имаме лиценз за първенство и ЕКТ!Участвахме в жребия!
Ако се притесняваш,че ЦСКА няма да е готов за ЕКТ............Едва ли!Гледай си твоят отбор и толково!
Много моля всички фенове на други отбори да си отидат по форумите,за да можем ние феновете на ЦСКА да си обсъждаме нещата свързани с клуба!Предварително ви благодаря!Ако някой иска да участва в дискусия,да заповяда!Едни и същи неща се въртят с месеци!Разбрахме ви мнението за нас!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 22 юни 2013 11:14

БРФ, това е отворен за всички форум. Като не искаш фенове на други отбори - форум.цска.ком или там както се казва и готово ;) Аз например като искам да си говоря за Левски го правя в официалния ни форум.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юни 2013 11:27

ПортугалецКамикадзе написа:БРФ, това е отворен за всички форум. Като не искаш фенове на други отбори - форум.цска.ком или там както се казва и готово ;) Аз например като искам да си говоря за Левски го правя в официалния ни форум.

Не искаш ли да си говориш за твоето отборче?Отиди там,обсъди селекцията,новия директор,новия стадион-уникалния с трите трибуни!Ей такива работи!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 22 юни 2013 11:30

BRF написа:
ПортугалецКамикадзе написа:БРФ, това е отворен за всички форум. Като не искаш фенове на други отбори - форум.цска.ком или там както се казва и готово ;) Аз например като искам да си говоря за Левски го правя в официалния ни форум.

Не искаш ли да си говориш за твоето отборче?Отиди там,обсъди селекцията,новия директор,новия стадион-уникалния с трите трибуни!Ей такива работи!

Правя го. Между другото стадионът ни и с 1 трибуна да е, пак ще е по-добър от вашия. ;) И селекция поне ИМАМЕ. Вие имате Дюлгеров, който е футболист колкото съм и аз. А и националът на К... нещо си.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юни 2013 11:36

ПортугалецКамикадзе написа:
BRF написа:

Правя го. Между другото стадионът ни и с 1 трибуна да е, пак ще е по-добър от вашия. ;) И селекция поне ИМАМЕ. Вие имате Дюлгеров, който е футболист колкото съм и аз. А и националът на К... нещо си.

Едно е сигурно!Много скоро всички сини мишлета ще се покриете!Да видим накрая,кой каква селекция ще има! :lol:

Върни се в “ЦСКА”