Слънчев кът: Планове за лятото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Слънчев кът: Планове за лятото

Мнениеот shumkar_44 » 21 юни 2013 15:24

Общо взето съм доволен от плановете ви, макар че очаквах доста повече. Поздрави за всички люде, които ще се трудят интензивно, ще се образоват и ще разпространяват просвета, както и за смирените такива. Групите от младежи ще организирам между 25 и 30 юли, като записванията започват от 15 юли. Ако сте по-възрастни, това не би било проблем, стига да харесвате прохладни помещения, светлинна приказност и творчеството на Вангелис.

Апропо, докато съм на нивата, Петър ще бъде оставен в Рожен, където има на разположение акуратното количество продоволствия, за да си поддържа жизнените функции, докато ме няма. Спортното ходене обезателно ще запълва голяма част от моя график, както и интензивния риболов на толстолоб в река Черна.

Желая ви приятно лято под жарките лъчи и да бъдете благоразумни, за да избягате от мазните пипала на посредствеността!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 юни 2013 16:47

Моите планове за лятото са посщение на Страсбург и околността. Мързел, работа върху книгата, с която съм се захванал и накрая може да стигна и до нашето море, църно, за да видя какви матконосители има там.
П.П. Приятно лято на всички.
П.П.2. Другарю Шумкар, имам желание да се запиша на обиколка из Рожен. Бихте ли споделил на лично съобщение условията и всичко останало, за да се запиша? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 22 юни 2013 09:00

shumkar_44 написа:Общо взето съм доволен от плановете ви, макар че очаквах доста повече. Поздрави за всички люде, които ще се трудят интензивно, ще се образоват и ще разпространяват просвета, както и за смирените такива. Групите от младежи ще организирам между 25 и 30 юли, като записванията започват от 15 юли. Ако сте по-възрастни, това не би било проблем, стига да харесвате прохладни помещения, светлинна приказност и творчеството на Вангелис.

Апропо, докато съм на нивата, Петър ще бъде оставен в Рожен, където има на разположение акуратното количество продоволствия, за да си поддържа жизнените функции, докато ме няма. Спортното ходене обезателно ще запълва голяма част от моя график, както и интензивния риболов на толстолоб в река Черна.

Желая ви приятно лято под жарките лъчи и да бъдете благоразумни, за да избягате от мазните пипала на посредствеността!

Евала,бе брат ми евала !
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BK9foCyMjm4[/youtube][/offtopic] Поздрав ,Дргугарю

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 юни 2013 09:12

[offtopic]Абе Диляне, брат...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hHmvWU1WpD8[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 15 юли 2013 10:46

Мили приятели, бих искал да направя кратко съобщение във връзка с летните занятия, които организирам в смолянския Планетариум. За съжаление, подли люде научиха за моите намерения и решиха да манипулират дечицата да се запишат към тяхна, новосформирана група. Убедете се сами:

http://smolyanpress.net/?p=31852

Постъпката на тези люде е зверски подла, при положение, че идеята бе изцяло моя! Самият факт, че съм писал за намеренията си седмици по-рано го доказва. От тук нататък подлеците си спечелиха безкомпромисен и жесток враг в мое лице, като не изключвам и възможността да формирам контра-група, която да саботира псевдо-научните им занятия. Апропо, никой от тях, дори техният началник Илия Радев, не е астроном! Наопаки: той е един посредствен помощник-оператор на Шмит телескоп, който даже не работи на трудов договор! Зверско! Очаквайте подробности!
Толстолоб, на теб съм роб.

Върни се в “Свободна зона”