Титан остава собственик!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Титан остава собственик!!!

Мнениеот ***cska*** » 21 юни 2013 23:16

Аз мисля че сделка между Титан и ГГ има,и Гришата е новият собственик на ЦСКА(макар и не-формално).
Такова усещане имам още от края на миналата седмица,когато гърнето се похвали на няколко чашки,че е продал отбора!
Затова и Ицо си мълчи,защото беше на ясно с това какво ще се случва с преговорите,и трябваше някой доверен на Ганчев да вземе акцийте и поеме и изведе отбора до лига Европа.Сделката не можеше да бъде оповестена в този момент и Литекс в същото време да остане в А група,защото щеше да се вдигне вой до небесата и неСиньото БФС,щеше пак да направи сума ти золуми.Май ще очакваме "включване" към края на годината.
През това време,боклуците трябва да поизчистят от задълженията(това каквото са се договорили на преговорите) и да ни освободят от присъствието си(или поне така ме се иска).

П.С:Не обръщайте внимание на еуфорията на 14 годишните пикльовци,които са само във форума за да злорадстват и избиват комплекси!Ние ще се смеем последни,на връх 100 годишнината им! :lol: :lol: :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 21 юни 2013 23:18

Тази "информация" вероятно цели да замаже глупостта да бъдат разкрити намеренията за сделка. Сделка най-вероятно има или ще има и тя включва запазването й в тайна, тъй като правилата на УЕФА са строги и няма да се размине опита да преименуват Литекс и да фалират ЦСКА. Целта е да запазят и участието в Европа. След приключването на участието в турнира, Литекс ще се преименува на ЦСКА. Явно не искат да изпускат парите от Европа, а и ако могат да лансират няколко играчи на пазара ще е идеално. Най-сигурният знак за наличието на сделка е присъствието на Стоичков в ЦСКА. Ако си споняте, преди време той категорично отрече възможност да се върне в ЦСКА при Титан. При тази ситуация, няма да е учудващо, ако в Понеделник в ЦСКА бъдат картотекирани няколко играчи на Литекс.
Последна промяна от fen1914 на 21 юни 2013 23:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: "Титан" и Гриша Ганчев приключиха

Мнениеот T&T » 21 юни 2013 23:20

Син до гроб_ написа:
T&T написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Обичам Левски написа:Хахах без Дпс няма ЦСКА :) :) :)

Делян Пеевски член на УС на спортен клуб Левски????

Член на спортния клуб и спонсор на футболния :o

Наскоро в една тема изкараха УС на спортния клуб и там не фигурираше името на Пеевски! А вие точно да говорите за спонсор Пеевски е мега нагло и лицемерно.

Не зная как ти звучи, но поразпитай тук-там, ако имаш възможност.

CSKA.SOFIA написа:
T&T написа:

Да ти кажа честно без ДПС няма да има и Левски :lol:

По принцип и Ботев ще го закъса без ДПС. :)

Ще поживеем, ще видим ;)
Последна промяна от T&T на 21 юни 2013 23:25, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

fen1914

Мнениеот fen1914 » 21 юни 2013 23:22

***cska*** написа:Аз мисля че сделка между Титан и ГГ има,и Гришата е новият собственик на ЦСКА(макар и не-формално).
Такова усещане имам още от края на миналата седмица,когато гърнето се похвали на няколко чашки,че е продал отбора!
Затова и Ицо си мълчи,защото беше на ясно с това какво ще се случва с преговорите,и трябваше някой доверен на Ганчев да вземе акцийте и поеме и изведе отбора до лига Европа.Сделката не можеше да бъде оповестена в този момент и Литекс в същото време да остане в А група,защото щеше да се вдигне вой до небесата и неСиньото БФС,щеше пак да направи сума ти золуми.Май ще очакваме "включване" към края на годината.
През това време,боклуците трябва да поизчистят от задълженията(това каквото са се договорили на преговорите) и да ни освободят от присъствието си(или поне така ме се иска).

П.С:Не обръщайте внимание на еуфорията на 14 годишните пикльовци,които са само във форума за да злорадстват и избиват комплекси!Ние ще се смеем последни,на връх 100 годишнината им! :lol: :lol: :lol:

Последни обикновено се смеят тези които разбират смешката най-бавно :mrgreen:

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 21 юни 2013 23:27

***cska*** написа:Аз мисля че сделка между Титан и ГГ има,и Гришата е новият собственик на ЦСКА(макар и не-формално).

Дано си прав, че иначе боклуците ще ни досъсипят
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 21 юни 2013 23:27

T&T написа:

Да ти кажа честно без ДПС няма да има и Левски :lol:

Да ти кажа, че Ботев пък хептен няма да ги има.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 21 юни 2013 23:48

Ботев винаги ще го има. Ние показахме, че нас не ни е страх да започнем и от "В" група... за разлика от някои отбори, които само при мисълта за по-долна дивизия, се насират в гащите.

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 21 юни 2013 23:50

Тоя Касабов е водещ и трябва да е обективен. Той само против ЦСКА говори. И оня Томето и той, не могат да се надприказват.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 юни 2013 23:50

То хубаво си спретнал цял сценарии, ама още миналата седмица се каза, че няма проблем Литекс да стои в А група ако Ганчев стане собственик по простата причина, че той не се води собственик, а благодетел.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 21 юни 2013 23:50

ПортугалецКамикадзе написа:
T&T написа:

Да ти кажа честно без ДПС няма да има и Левски :lol:[/quote

Да ти кажа, че Ботев пък хептен няма да ги има.

Без дпс няма футбол в България :) Ботев братчето ми, го имаше при обстоятелства, при които отбора на народа не съм обеден, че щеше да е още отбор, камо ли на народа ;)

Върни се в “ЦСКА”