Contador-Messi10 написа:Хубав турнир,но с предизвестен край.Ясно е,че испанците са с класа над всички.Едва ли ФИФА ще прекратят турнира,но е хубаво да се помисли за състоянието на някой от стадионите и особено на Маракана.
Е какво да помислят ? Лошо е състоянието даите още пара... безумие.
ФИФА са кретени и ме дразнят. Трябва малко по леко да го дават. Глоба... за какво ? Ако стане воина примерно някъде каква глоба ще им сложат на бъдещите домакини ? ФИФА за какво точно дава пари , че да са се уяли толко сички ? Държавите организират сичко - данъкоплатците... Аиде за Катар ще е Шеиха
Апропо - струва ми се странно Катар да прави световно като територията и е от София до към Сливен... Значи през 2014 и 2018 ще прелитат отборите по половин континет за да си играят мачовете а в Катар ще пътуват по 10 минути.

Според мен трябваше кандидатурата да е на Катар , ОАЕ които са им комшии и правят ония острови. и на Бахреин да кажем които са остров да Катар. Да не кажа , че по арабското протежение там и Кувеит са там. Домакинство на Катар, ОАЕ , Бахреин и Катар щеше да е къде къде по-интересно. Избраха ги щото парата извадиха. Хубаво е , бе е в държава която не е организирала и в регион, но все пак е дебилно.