Титан остава собственик!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

didayyord
Контакти:

Re: "Титан" и Гриша Ганчев приключиха

Мнениеот didayyord » 21 юни 2013 22:08

Avanti_Ragazzi написа:Бойко Убит!

Който само е прочел това заглавие от вчера в същият този жълт крумов сайт, му е ясно що за сайт е това! Livesport са по-зле и от балоните, блитц и спортлайн взети заедно! На тоя сайт не трябва да вярвате и на една дума! Крумчo все повече и повече се превръща в Сашо №2, но Сашо има класа като журналист а Крумчо само може да пробутва жена си и нищо друго! :lol:

Ей, брат, ако може да я пробута и на мене за малко :mrgreen: :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 юни 2013 22:11

didayyord написа:
Avanti_Ragazzi написа:Бойко Убит!

Който само е прочел това заглавие от вчера в същият този жълт крумов сайт, му е ясно що за сайт е това! Livesport са по-зле и от балоните, блитц и спортлайн взети заедно! На тоя сайт не трябва да вярвате и на една дума! Крумчo все повече и повече се превръща в Сашо №2, но Сашо има класа като журналист а Крумчо само може да пробутва жена си и нищо друго! :lol:

Ей, брат, ако може да я пробута и на мене за малко :mrgreen: :mrgreen:

Чекай да приклучим и ти се слуедващият. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Титан остава собственик!!!

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2013 22:12

4erveniibeli написа:Ето това е българина.Над 60% в тази статия са лефскари.Всеки се прави на компетентен в чужда материя.

Ти, като компетентен в твоята, ще ни разясниш ли истината?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 21 юни 2013 22:16

Кашчей написа:
4erveniibeli написа:Ето това е българина.Над 60% в тази статия са лефскари.Всеки се прави на компетентен в чужда материя.

Извинявай,аз мнения във форума на калъвките не давам. :idea:
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юни 2013 22:17

Сделка си има според мен, просто всички се правят на интересни за последно, за да помъчат още левскарите и те си се връзват гряхотките. ;) :) Няма да могат да мигнат в очакване на нашата гибел...

Радвам се, че ще играем в евротурнирите, другото каквото дойде...

Ако ще се гаврят и с емблемата на ЦСКА, предпочитам да няма сделка- звездата е привлякла сърцето ми най-вече към този отбор и не приемам никакви гербове, лъвчета или житни класове! :P Все едно Арсенал да махне топа и да го замени с диадема, или вълците от Рома да бъдат сменени с изображение на Колизеума, а прилепите от Валенсия да ги харизат за бели хамстери. Не докосвайте звездата! :) Лъвчета щели да ми слагат...грозна работа! Това да не им е пощенска марка! :cry: :oops:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2013 22:19

4erveniibeli написа:
Кашчей написа:

Ми ти никъде не можеш да дадеш мнение, защото нямаш такова.Просто нямаш капацитета да имаш мнение по такъв въпрос!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

jackotrades
Контакти:

Мнениеот jackotrades » 21 юни 2013 22:19

тука цяла бригада лефскари и един кашчей който очевидно знае и разбира от всичко бълват ли бълват безмислици.

Официалната новина на Гонг е : "Стоичков сподели, че ще седне на преговори с досегашните собственици затова дали ще съвместява длъжностите на президент и треньор на "червените" в случай, че Ганчев се откаже от сделката.

Иначе преговорите между двете страни продължават и днес, като са поставени нови условия по сделката. Стоичков категорично заяви, че ЦСКА със сигурност ще участва в евротурнирите. "Армейците" разполагат с още 4 дни да картотекират играчите. Причината довела до забавянето на картотекирането на футболистите е това, че все още не е ясно дали към „червените“ ще се присъединят играчи на Литекс."

С две думи нищо ново не е казано. И докато не излезе Ицо или Борисов или Ганчев да каже това и това стана всичко друго са безмислени писания

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2013 22:21

dreben23 написа:Сделка си има според мен, просто всички се правят на интересни за последно, за да помъчат още левскарите и те си се връзват гряхотките. ;) :) Няма да могат да мигнат в очакване на нашата гибел...

Радвам се, че ще играем в евротурнирите, другото каквото дойде...

Ако ще се гаврят и с емблемата на ЦСКА, предпочитам да няма сделка- звездата е привлякла сърцето ми най-вече към този отбор и не приемам никакви гербове, лъвчета или житни класове! :P Все едно Арсенал да махне топа и да го замени с диадема, или вълците от Рома да бъдат сменени с изображение на Колизеума, а прилепите от Валенсия да ги харизат за бели хамстери. Не докосвайте звездата! :) Лъвчета щели да ми слагат...грозна работа! Това да не им е пощенска марка! :cry: :oops:

Блажени вярващите и тяхно ще да е царствието небесно, амин!

В ЕКТ ще играете, но то друго и не можеше да се очаква :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 21 юни 2013 22:23

Това задмина и казанската афера
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 21 юни 2013 22:23

Кашчей написа:
4erveniibeli написа:
Кашчей написа:

Ми ти никъде не можеш да дадеш мнение, защото нямаш такова.Просто нямаш капацитета да имаш мнение по такъв въпрос!

Даа,вие фенчета на други отбори много сте умни.Не ми се занимава с теб.Нищо не знаеш,както и всички които мразят ЦСКА.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Върни се в “ЦСКА”